IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Joulukuu Puhin tahdissaPerjantai 02.12.2005 01:31

On joulukuun eka eli nyt saa luukuttaa ja LUJAA!!!!!111 ...siis suklaakalenteria.
Nimpat oli eilen. Sain mummulta hauskan Puuha Pete -kortin. Toivon että se oli vaan leikkisä valinta, koska must tuntuu et se pitää mua vieläki 6 vuotiaana. :E - No kuka ei?

Sain äiteeltä ja isältä jokavuotisen setin nimppalahjaksi: joulukalenterin ja epämääräistä nannaa. Ihan toimiva paketti, itse en nimipäivistä juuri perusta. Rahapulassa sitä toisaalta tekisi mieli ryöstää koko suku.... krhhhm.

Aloin pohtimaan, mikähän on tämävuotisen jouluisen suklaakalenterini kristillinen sanoma. Kannessa pomppivat iloisesti ystävykset Ihaa, Tiikeri ja Nalle Puh, unohtamatta pientä possubestistään Nasua. Mukana tuli myös pieni korttipakka yksinäisiin skitsofreniantäyteisiin iltoihin. Tulee muuten varmasti käyttöä tänä v-loppuna! :P En ala moralisoimaan Nalle Puhia, sillä olen sillä kannalla että suklaakalenterin ei tarvitse edes yrittää olla kristillinen kun ei siitä siihen kerran ole, kaupallista se on. Ei enkelikuvioitu suklaa tee Puhista ilkeämpää, eihän?
Ja ketä kiinnostaa, siel on S-U-K-L-A-A-T-A!!1321312

Jatkan huomenna matkaani äikänkokeeseen, ja sen ylii......</supersankariääni>
Unta.

Pakko lisätä vielä lainaus äikänvihosta. Mallina oli kirjoittaa satunnaisia lauseita peräjälkeen.
Opelta irtosi seuraava: "Aurinko nousi. Einstein kuoli, ja Pate Mustajärvi putosi veneestä. Lippu salkoon! Pian lukuarvo laski."

Valaistuna oppilaana kirjasin: "Seppo veti ilmeellä vessassa. Vihreät sienet ovat hyviä ja loistavat pimeässä. Vesi ei ole abstraktisana, sen _voi_ laskea - hanasta. Kunnon löylyt, sanoi lento-orava Kilimanjaron perseestä käsin, jaloin."

Mitäkö ne meille lukiossa opettaa?
Jaa-a. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.