IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

KOSH.Maanantai 28.11.2005 20:36

Matikan koe meni reilun 12 tunnin (!) harjoittelusta huolimatta aika heikosti... toivottavasti ei pahemmin koshahda.
Tähän astinen ennuste olisi ruotsi: 8 +- 0.5 ja matikka 6 +- 1.

Aiheeseen liittyvää tietoa:
http://www.tuukkavirtaperko.net/comic/2/2-0030.jpg
(kiitos Iiro)

Huomenna ruotsia taas. Nelosta silmään.
NYT: jumitan koneella / pyydystän netistä pändin 51 Koodia tabulatuureja piisistä Puu / valmistaudun saunaan / stressaannun / puran stressiä / luen ruotsia / teen saksan valmistelutunnin monistetta / jäädyn / absorboin negatiivista energiaa galaktisesta maailmankaikkeudesta ja kuuntelen musaa.

Ihan normi ilta.

KoeputkilapsiLauantai 26.11.2005 21:27

Taaskaan ole mitää tullu kirjoteltua.. (hyvä vaan?)

Koeviikko käynnistyi perjantaina. Ruotsin kolmoskurssin kokeen kerkesin jo rustaamaankin, seuraavaksi vuorossa matikan kuutoskurssikoe. Äikänkurssin feature-artikkeli valvotti viime keskiviikkona ja nukuin tänään pitkään. Luen loppuillan matikkaa ja huomisesta niin paljon kuin mahdollista.. pitäisi toisaalta ehtiä tekemään saksankurssilla vaadittavat tehtävät joita riittää tunniksi kahdeksi niitäkin.
Ehkäpä sitten huomenna.

Järjestys:
(RUB3), MAA6, RUB4, SAA4, AT4, AI3.
Suomeksi:
Ruottia, matikkaa, ruottia, saksaa, ohjelmointia, äikkää.

V*ttu mä sulan.

Ehdit myöhemmin nukkuaa...Lauantai 19.11.2005 04:13

Viikonloppujuopotteluputki (<- HUH!) jatkuu.

Juamalaut mul on väsy.
Jaakko ja Maria lähti tossa 10 min sitte, Kai jäi matkasta siinä 20 min sitte ja Henkka jotain 6 h sitte. Meen kissa kuorsaa tos mun vieressä. Taidan äänittää sen. Porukat on tulossa saareen jo...

Mua ei sitten saa herättää ennen.... no ennen ku jaksan nousta.
Hyvää yötä ja huomentaaaaa....

:D a-Kika-Kika! :DMaanantai 14.11.2005 23:12

Eipä ole tullut kirjattua viimepäivien tapahtumia.
Johtuu varmaan siitä, ettei ole tullut akuuttia tarvetta kirjata ylös jotain merkittävää.

Lauantaina oltiin Annikalla synttäribileissä, kivaa oli. Jalanpohjat vähän turtui kun sai kävellä aina 5 km yhteen suuntaan mutta mallas antoi uutta Tarmoa nostaa tassua toisen eteen.

Tänään katottiin taas sadepäiväleffa kokoonpanolla Henkka (^Luato^), Venla (Behla) ja Eppuli (_HiiBu_). HiLliTtöMän kIKakIkA -kohtaustäyteinen parituntinen oli ehdottomasti kuuma kostea ja hikinen eli suht onnistunut. Läksypiirin jäsen E (MAU.) teki ruottinläksyt puolestani. Kiva. :)

Loppuilta soitetaan kitaraa ja jumitetaan koneella.

"And the prize goes to..."Keskiviikko 09.11.2005 19:14

..US! (tai yhtähyvin "All your base are belong to us".)

Loistelias päivä sai mahtavan lopun kun 2A rynnisti pääpalkinnon kimppuun.
Lisäilen juttua tapahtumista myöhemmin, nyt saunaan.

JESS. :)

"We've got a big day ahead of us"Tiistai 08.11.2005 22:50

Huomenna tapahtuu se mihin on valmistauduttu jo viikkoja. Kulttuuripäivä tulee olemaan kakkosien osalta raaka ja verinen taistelu, jossa tavoitteena ei ole voitto, vaan se ettei häviä B:lle. =)

Tänään kirjotin aineen ruotsissakin muuten. Mutta koulun jälkeiseen aikaan siis.
Koulussa meni tänään matkoineen 13 tuntia. Koko ajan sai juosta. Valitettavasti kaikki odotukset tekniikan osalta tuntuivat täyttyvän kun olimme ensimmäisenä kenraaliharjoitusvuorossa.

Tekniikka petti rankasti. Videot pätkivät, äänet surisivat, yksi video oli ignorattu (ja jouduin tekemään sen tänään), mikrofoneja ei ollut käytettävissä, valoja puuttui, varsinkin spotti. Toinen skriini ei ollut toiminnassa ja valot olivat päällä kun ei pitänyt ja päinvastoin. Tunniksi varatusta näytelmäajasta saimme käyttöön vain n. 20 minuuttia. Lisäksi muut saivat etulyöntiaseman, kun tekniikka toimi paremmin jo parin tunnin päästä muiden harjoitusvuorolla.

Kaikki olivat satsanneet kenraaliin paljon; puvut, lavasteet, hankalien kohtien hionta heti koulun jälkeen pitkin käytäviä, monistukset... ja kuinka kävi.

Sanon tämän koko luokan puolesta.
Ei helvetti.

Feat. VenlaTiistai 08.11.2005 01:13

"Minä Antti tulin aamulla bussissa. Olin ilkeä. Herätin Venlan, tein läksyt, olin lavastamassa, sitten istunut koneella." <- Yllämainittu henkilö (Behla) pisti henkeäni uhaten allekirjoittamaan äsken lausutun. Lisäksi hän halusi kertoa omasta päivästään että "Minä Venla heräsin ja katoin Mombasan. Pesin hampaat (molemmat) ja olen tylsä ja menen nukkumaan pian." (ketä se sitten kiinnostaa mitä Venla tekee...).

Lisään tähän että ilmeisesti tuolla lavastuksella tarkoitetaan näytelmän lavasteiden väsäilyä eikä murhan lavastusta. Tiedä häntä. Tutkimattomat ovat naisen ajatukset.

Käyköön tällänen suppea vierailevan tähden mielipide päivän tapahtumista päiväkirjamerkintänä.

Ugh.

Tylsä sunnuntai.Maanantai 07.11.2005 01:11

Oli melko tylsä päivä. Heräsinkin JO puoli kahdelta. Kai siis lähti eilen vasta siinä neljänmaissa, häröteltiin jotain. Aamustondiksen lakattua mahduin ovesta ulos aamupissalle.

Isän tietokoneessa oli yhä Windowsin rekisteri paskana ja sitä yritin korjailla. Sitten tuli Kaippe ja söin pahaa sipulimuussia med köttbullar ja tein läksyt.

Kain kanssa alettiin tahkoamaan aiemmin mainittua X-Files peliä pleikallani koska Kailla ei enää ole. Päästiin kakkos-cd:lle mutta luultavasti jämähdettiin bugiin. Turhauttavaa.
Poltin Kaille Resi kolmosen.

Menen tästä vielä suihkuun ja valmistaudun loppuiltaan ilmeisesti kattelemällä töllöstä jotain turhaa tai jumittamalla koneella.

Supisuomalainen PyhäinpäiväSunnuntai 06.11.2005 03:58

Kone otti ja pimahti kesken blogituksen tossa äskettäin. Oli tekstiä ainakin 3 aanelosta että ei, en suuttunut. Ny tulee sitten referoitu versio.

Sateinen perjantai.
Käytiin Jaakon (Astraali_Laama) ja Kain (Hoof-Bite) kanssa kaupungissa katsomassa hassu Johnny Deppin tähdittämä romanttismelankolinen musikaalihtava animoitu Corpse Bride. Oli ihan hyvä, lisäksi kankaalla näkyi minulle ensimmäinen hiustyyli joka erehdyttävästi muistutti roikkuvia kivespusseja (niitä tuli tarkastella 180 asteen kulmassa mukavilta promenadisalien penkeiltä).

Ennen leffaa käytiin syömässä/piereskelemässä hesessä. Sieltä selviydyttiin Iso-Karhuun shoppailemaan Euroihmeeseen sekä Tiimariin jossa sovitimme hienoja Halloween härpäkkeitä. Sitten jumitimme kauppakeskuksen lasiovien taakse sillä olimme liikkeellä sulkemisaikaan.

Elokuvan loputtua läksimme tylsyyttämme tallustamaan kohti tuntematonta ja sen yli. Bussinodotteluaikaa oli jäljellä puolisentoista tuntia, ja päädyimme lopulta Tikkulan ABC:n kautta SAMK:in pysäkille seuraamaan paikallisten nilviäisten yöelämää. Nämä rietasta seksiä harrastavat onkilierot sateisesta kelistä kostuneina hykertelivät ja lauloivat iskelmä-taivaan kuumimpia hittejä ylittäessään vaarallisen näköisesti ja valtavissa laumoissa öistä maantietä. Varhainen lintu madon nappaa. Tästä viisastuneena nokki Jaakko limalieroja nieluunsa minkä sienestykseltään kerkesi. Hänen oli ripuli seuraavana päivänä johtuen joko ruokatottumuksistaan tai siitä tosiasiasta että hän katsoi yöllä koneeltaan Prätkähiiriä.

Kai muuten huomasi juuri että tämä galtsun kalenteri on vähän kesä-ajassa. Näyttää että nyt olisi maanantai 6.11.2005 ja viikonpäivät puuttuvat kalenterista. (EDIT: nyt klo. 14.37 se näyttää että olisi 1. tammikuuta 1970 ja tostai :D Back in the seventies!) (EDIT2: Näyttää sen päivän väärin ainoastaan tässä kirjoitusmoodissa)

Halloween-lauantai.
Ihastuttava ja ah-niin-arkinen aamuni alkoi kun vähäisiin hepeniin kietoutunut saksalaissyntyinen vaaleaverikkö kantoi sänkyyni aamupalan lempeästi Paranoidia lauleskellen. Siis näin yleensä. Valitettavasti lauantai oli poikkeus.
Kopkop. Ryms. Poks. Kaboom, crash, aargh swosh, honk honk.
Jaakko ja Kai tulivat viihdyttämään minua. Naama norsunvit*lla ja silmät kuin rautakusiaisella koitin paeta tilannetta sänkyni uumeniin sukeltamalla ja hokemalla "Find a happy place" mutta ei. Jaakko iski päälle täydet valaistukset ja siirtyi esittämään minulle omistettua uutta itsesävellettyä balladia, joka nerokkaasti toi esille hänen (yhä) piilevät musiikilliset kykynsä. Kai keskittyi lähinnä Sampopankin hakkerointiin sun muun d@t@iluun. Henkka (^Luato^) tuli pian töllöttämään mtv:tä ja soittamaan sähkökitaraani. Pukeuduin ja söin ja lähdimme ulos. Minä aloin tiedostamaan itseni ja ympäröivät objektit -> heräsin.

Sitten iskeydyimme yllättäen leikkipuistoon keinumaan. Se oli tosi kivaa pitkästä aikaa. Keinuimme Jaakon kanssa mm. hämppyäkin. Luulen että jaakolla seisoi.

Sitten sain nerokkaan idean. Hernerokkasumun peittämä kostea, syksyinen Reposaari joka itseäni lainaten muistutti 1300-luvun Lontoota oli aika tylsä itsessään vaikkakin tarkoitus oli juopotella. Suuntasimme hyvin varusteltuina Henkan, Jaakon ja Kain kanssa Lontoon kallioille grillaamaan makkaraa ja kaljottelemaan. Aika perussuomalainen tapa viettää Halloweenia, väittäisin. :)

Seuraamme illan aikana liittyi mm. Löffi (tupla_murtaja) ja Joonas ([uuuh]) sekä myöhemmin Erno ja Juho. Oli ihan nastaa, otettiin kuviakin.

Loppuilta pelattiin Jaakolla wanhan kunnon Mariota. Sitten alkoi sataa.
End of story.

Ihan myhmä päivä.Perjantai 04.11.2005 00:12

Lisäilin uuden kuvatuksen ja skittakin pääsi irKKiin. Tänpäivänen vaatetus oli sama kuin kyseisessä kuvassa myös koulussa. Ei, en mennyt baariin. Kyllä, menin humpalle.
No ei ihan niinkään. Tänpäiväsistä k-päivä harkoista oli kylläkin kyse. Kyseiset harkat venyttivät koulupäivän matkoineen 11 tuntiseksi.

Annan vinkin: jos haluat erottua massasta, vedä päällesi puku! Toinen vaihtoehto on vetää ittensä alasti.
Eihän multa kysytty koko päivänä ku keskimäärin 5 kertaa minuutissa "Miks sul on puku?!2241" aina bussimatkasta viimiseen tuntiin. Opettajiakin kiinnosti kovasti. Puhumattakaan opiskelevista tuttavapiiriin kuuluvista ihmisolioista.

Olin/olen täysin raato unen ja levon puutteesta. Läksyt jumankauta.... kyl ne osaa rassata. "Älä tee niitä, en mäkään tee". No mulla on vaan se tilanne, että jos en tee läksyjäni jossain aineessa olen melko helposti pihalla koko kurssista. Poikkeuksena englanti. Matikka ja fysiikka vaativat erityishuomiota.

Eikä riitä että tekee ne. Ne pitää tehdä kolme neljä kertaa että menee oikein. Ruottista on taas huomiseksi kahdet sanakokeet. Toiset luen bussissa. Toiset.. no jaah. Entten tentten.

Ihan myhmä päivä.