IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä
Rankka editointiyö vaati veronsa. Koulussa oli vähän väsynyttä juttua ja näkyi se varmaan silmäpusseistakin. Vai pitäiskö puhua säkeistä. Noh, eniveis. Koulun jälkeen otin taktiikkatorkut kuudesta ysiin olkkarin sohvalla, jotta jaksan katsoa 23:50 alkavan X-Filesin.

Kyllä, minut voisi lukea tuon ajattoman kulttisarjan faneihin. Toisinaan telkku kyllä sammuu kesken katselun: sarja uusitaan kokonaan suPtelkussa ja ensimmäiset tuotantokaudet ovat kyllä suht laadukasta käkkää. Minkä sille voi että 80 -luvun scifi ja muoti kulkevat käsikkäin? :P Historia on toki tehtävä tutuksi jos tyksii sarjan pauloihin lumoutua. Karismaattinen 'spooky' Mulder sen taidon todella osaa.

Tulin scifi-kaapista. Tuomitkaa vapaasti nyt kun tunnette.

Suosittelen tässä ainakin pleikkari ykköselle tehtailtua peliä kaikille kanssa-ajattelijoilleni. Itseasiassa b-luokan elokuva "Evoluutio" on myöskin katsottava, sillä sitä tähdittää David Duchovny a.k.a Mulderiini mandariini.
- Vai olenkohan sittenkin Duchovny fani? <3 ihkudaa (ihkudaasta tuli mieleen äm-irk. Etin sen äskettäin koneeni syövereistä tiedostonsiirtoa varten, mese vaan on etana).

<offtopic>
Tähän sopiikin söpö eettinen kysymys:
5 minuuttia. Läksyt tekemättä. Moraalinen dilemma: X-Files vai läksyt?
- Helppo. =)
</offtopic>

X-Filesin lisäksi katon telkusta lähinnä Simpsonit ja Uutisvuodon, joskus uutiset ja jopa sään. Muu on pelkkää paskaa.

Kuka tarvitsee tv-lupaa???

Edit: Tänään opeteltiin Alien Ant Farmin versio biisistä Smooth Criminal.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.