IRC-Galleria

änjj

änjj

nothing special really.

Sunnuntai 13.12.2009 01:36

voieeeeei, oliko ees kivaa?

Totatota, Smak yllätti mut niin niin positiivisesti. Pojathan oli iha mahtavia! :o Ja Kalle, aw, hottis. Meinas oikeesti jalat pettää ku se Heartbreakerin aikana katto suoraan muhun ja kaaauan. ah.
Tuliha sieltä vähä Akonia ja Deep Insightiakin Dangerousin muodossa. (: Ja siis okei, Kalle oli vähä hintahtava välillä mut hyvällä tavalla! : D Tai siis, ne sen vaatteet ja liikkeet. Nea meinas kuolla nauruun ku se tuli keikuttaa sitä persettää IHA nokan eteen. :D aww.

Sitte Deep Insight nyt oli tietenki iha mahtava. Jukka, hotein. ♥
Tuli kaikki ihanat kappaleet. Kills Me, voi ei, iha tajuttoman hyvä livenä! Jaaa, I Kissed a Boy + Poker Face. : DD Harmitti ettei ollu kameraa mukana ku oisin halunnu Jukan kans kuvaan. :< mut ens kerral sitte. (:

Viimesenä viä Redrama josta nyt en kauheesti diggaile, mutta oli hyvä meininki ja se osas kyllä ottaa yleisön haltuun! No olihan meitä se hurjat ~ 30 kpl. : DD Paras hetki oli kyllä se ku Deep Insightin jätkät hyppäs kesken biisin jammaileen sinne lavalle. : D
Nii ja Redraman DJ oli hottttis. :u

Että ihan kiva ilta oli, porukkaa ois tiesti saanu olla enemmä, mutta kyllä se noinki meni. (: Smakia pitää ehottomasti päästä kattoon viel uudestaan!
Oke, kauhee selitys nyt tuli, mutta ei se mitää.

Jäi muute pikkujoulut välistä ku kestiki yllättävän kauan toi keikka, nyyh. :((

Ja anteeks, mutta oon vähän ylienerginen nyt. :DDDd

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.