IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

ja se kuuluu näin:

Olemme nyt pelottavassa junassa lol sarinan sekä vammaisen peipon kanssa. Niin ja messissä olen tietty myös minä, iloinen elli. Tällä hetkellä olemme pervossa kokkolassa. Tunteellinen muija kyttää nälkäistä sarinaa vajaasta iQnasta. Karleby on tupakoivan kokkolan ruotsinkielinen nimi. Suomalainen nimi on kyllä paljon suurempi.
Pelkään, että sarQ vilkuilee muah kuolemattomilla silmillään, tai pikemminkin tätä roikkuvaa textiä, muttei kuulemma näe mitään. Nyt junaan tuli 2 piilevää lapsukaista, joiden perässä pyylevä äiti marmattaa huohottaen.
Punainen annika on uppoutunut mustien ristikoiden pariin, jotka tunnetaan myös nimellä japanilaiset ristikot. Tämä penkki on sininen, sarQn penkki on heiluva ja ansQn perhe on sekaisin. OHHO! mitäs ajattelin, piti kirjoittaa että penkki on metsäinen. Täällä on jotenkin todellisuutta pakeneva sisustus ja olo on musikaalinen.
Noh en jaksa kirjoittaa, sillä lyhyt mieleni ja pienet käteni eivät jaksa. Nyt lähdemme liikkeelle tällä kilpailunhaluisella junalla.
"hei hei kokkola!"


-LOPPU-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.