IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

jeeeeKeskiviikko 14.06.2006 17:28

Olin tosa aamul kans ekaa kertaa elämässäni vaahtosammuttimien näyttelys.... oli kyllä jännä tapahtuma täytyy myöntää.. siel oli tuomarei mitkä arvosteli vaahtosammuttimen kunno ja tollai, kaikil ihme laitteil ja muil.
Sit siel oli miähii mitkä tarjos kahvet mut ei me viittitty juoda niin kuumal ^^ sit ne tarjos munkkii mut sanottii et on omastki takkaa.. ei kattokaas vierailt mitää saa ottaa!!
sit me käppäiltii takasi ja saatii tieto et annikan vaahtosammutin oli voittanu koo skäbän !! :D me sit mentii ja ostettii sen kunniaks salset muovikassi ^^
ja sen jälkee jatkus kauniit viisauden sanat pienestä pelokkaasta patterilampusta:
"Olipa kerran pöllö, mutta ei ole enää. Se pöllö oli kaikista pöllöistä pöllöin. Se pöllö ei tiennyt mitään. Kerran se lähti maailmanympärimatkall. Kun sen piti kiertää maailma vain yhden kerran, niin se kiersikin kymmenen kertaa. Se meni samalla kuuhun. Siellä oli tyhmä pelle.
Pöllö lähti äkkiä aurinkoon. Aurinko oli jäätävän kylmä. Se olikin Pluto. Siellä oli pelottavia olioita. Sitten pöllö kävi kaikki planeetat läpi. Se lenteli kunnes kuoli"

kiitos ei mulla muuta....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.