IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

aamulla heräsin sarinan vierestä vuodesohvalla =) sijainti oli inK joten lähettiin parin tunnin kotiinajomatkalle sitte aamusella, ensin toki poiketen vähemmistön pyörittämään kahvilaan, jossa sämpylät oli kalliita ja pahoja. Peippoa alettiin ahdistelemaan kun päästii kyröön asti ja sarina sai silmät takaisin paikoilleen. Käytiin sitte abc:llä aurassa vessassa, ja lähettiin takasin peipolle. peippo meni suihQ, jonka jälkeen mentiin sarQlle, jossa sarQ meni suihQ, jonka jälkee mentii meilee, jossa meikä meni suihQ! käytiin myös kaupassa kyrössä ennen sitä ja nimeltämainitsematon tuomisen aww jussi meinas ajaa ylitte rekalla :;!
Meillä kokkailtii sitten ruokaa pimmeessä, koska valosulakkeet oli palanee. onneksi annika osasi vaihtaa ne \o/ joten kun ruoka oli saatu uuniin niin pistettiin valot päälle. =) Syötiin siinä sitte ja jossain vaiheessa lähdettiin euraan kattomaan tauskia baariin \o/ Matkalla toki eksyttiin johonkin jossa palloiltiin jonkun aikaa, kunnes tajuttiin soittaa riikalle, ja kaikki ongelmat ratkesivat 8)
Kello sattui olemaan aika vähän ku päästiin perille, eikä tarvinnu maksaa sisään mitään vielä. Istuttiin siellä yhen pöydän ympärillä ja jotain pissallemenijöitä siinä mumisi, ja päätettiin lähteä sitten Carinaan katsomaan Ninaa 8) Toki sarinan tartti ensin tulla humalaan jotta kehtaisi sinne mennä. Jotenka mentiin ekan meille haG juotavaa, ja sen jälG peipolle. Ja sen jälG sarQlle ja siinä hätäC pikaC juotii yhet ja mentii sisälle. Ja voi ihanuus kun siellä oli kaikki alltimefavouritet! the jussi oli kyllä soma mutta se sen nainen ei tykänny meikästä :< Näin ne toki vielä kolmen aikaan keskustassa, ja jussi oli myös soma. ylistys. Noh, toivoC jantsal oli synttärit ja hän oli itse myös aika hauskalla päällä ja melko somakin. Paitsi toisten nenien kaivuu fetissi yhdys sana, soli aika iljettävää. Ja en pitänyt kun koko ajan otettiin kuvia siitä nurkasta missä meikä oli. En viitsi julkaista kuvien ottosyytä 8) Noh ilta vierähti ja sitte kävelin ninan kanssa niille, ja sitten kävelin poikkeemaan kolmosanstalle koska soli kutsunu meikän mutta ilmeisesti se jo nukkus sillon :F sit menin keskustaa ja sit tuli äiti ja toi auton 8) Hain sitten vielä Villen jostai loimaalta, ja sitten tulimme kotiin kello puoli kuusi. Meinasin toki myös nukahtaa jo silloin. Kaikessa humussa kukkarokin sattus jäämään peipolle, tarvii se joskus hakee tästä ku jaksaa nousta.

Kettu kuittaa &lt;cool&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.