IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ota opikses :FTorstai 29.03.2007 14:09

Viisi tapaa motivoida itsensä siivoamaan
Tiesitkö, että siivoaminen kuluttaa jopa 500 kaloria tunnissa.

Osta joku hieno sisustuslehti ja selaile sitä lempituolissasi. Hetken päästä tunnet pakonomaista tarvetta kohentaa kotisi ilmettä. Se on hyvä aloittaa siivoamalla.

<virne>Aseta joka huoneeseen valmiiksi odottamaan tilkka hyvää viiniä, jonka saat nauttia, kun kyseinen huone on siivottu. Siivoamisen päätyttyä olet varmasti iloisella tuulella. Jos kodissasi on enemmän kuin 4 huonetta ja keittiö, vähennä annostusta.

Hanki kaunis kukkakimppu ja jätä se paketissaan olohuoneen pöydällä. Ota kukat paketista kaunistaman kotiasi sitten, kun olet siivonnut.

Kutsu illaksi vieraita, niin on pakko ryhtyä siivoamaan.



Viisi tapaa tehdä siivoamisesta mukavampaa
Siivotkaa yhdessä hyvän ystäväsi kanssa. Vierailemalla vuoron perään toistenne luona kummankaan ei tarvitse siivota yksin.

Pölynimurin äänen voi hukuttaa laittamalla lempilevysi soimaan riittävän kovaa. Muutama tanssiaskel silloin tällöin monipuolistaa lihasten liikeratoja ja vähentää yksitoikkoisten siivousliikkeiden rasittavuutta.

Anna itsellesi lupa laistaa ruuanlaitosta siivouspäivänä. Tilatkaa vaikka pizzat koko perheelle.

Tee juoksulenkin sijasta "saunalenkki": laita sauna lämpenemään ja pese löylyjä odotellessa kalkit kaakeleista. Saat hyvän saunahien pintaan ja kun suoritat homman ilman vaatteita, säästyt "lenkkivaatteiden" pesemisen vaivalta. Mikäpä sen ihanampaa kuin hyvin ansaitut löylyt puhtaalta tuoksuvassa saunassa.

&lt;virne&gt; Tee edellisessä vinkissä kerrottu saunansiivous yhdessä mielitiettysi kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.