IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ROADRACINGSunnuntai 08.06.2008 21:42

Kauden toinen kolmesta kisasta Espanjan maaperällä. Vettä ei onneksi saatu kisojen aikana. Perjanataina kävi sellainen tapaus, että Lorenzo heittätyi ja sai sen verran kovan tällin päähänsä, että kisaviikonloppu päättyi siihen. Onneksi kaveri on kunnossa, muttei kyllä haittaa pätkääkään, ettei Lore voinut osallistua kisaan... x)
Aloitetaan piikeistä, joka oli tylsää, tylsää, tylsää, kunnes aloin kunnolla seurata viimeisiä kierroksia. Terol jahtasi di Megliota ja taaempaa kärkkyivät Espargaro ja Talmacsi. Voittotaistelu kuitenkin hiipui, kun Terol päätti tutustua lähemmin Montmelon (kirjoitetaankohan noin) turva-alueisiin. Hyvä juttu, koska Mike sai voiton, huono juttu, koska Talmis pääsi podiumille... Voitto siis Suomelle! :) Ja Ranskalle myös, tietty... 2. Espargaro 3. Talmacsi 4. Bradl 5. Corsi, jota ketuttaa 6. Redding 7. Bonsey 8. Cortese. MM-tilanne on nyt sellainen, että di Megliolla on pisteitä 112 ja toisena olevalla Corsilla 98. Jee, jee. :)
Kaksipuolikkaissa ei tapahtunut mitään positiivista, ei niin mitään (tai no, jos halutaan väkisin etsiä, niin ehkä se, että Pasini ei ollut kärjessä). Olin tosi kiukkunen kisan jälkeen ja meinasin pistää tv:n kiinni... No, auki se lopulta jäi kumminkin. Kalliolla ei kulkenut ihan sillälailla kun olisi toivottu, mutta ihan jees kisa kuitenkin eteni, kunnes sitten ajokki ei jaksanut enää. :( No, ei se mitään, onhan Pasini vasta kuudentena ja Simoncelli toisena, joten ei mitään hätää. Kohti kisan voittoa ajanut Bautista oli kuitenkin eri mieltä. Viimeisen kierroksen loppumetreillä Alvaro tekee idioottimaisen virheen ja lahjoittaa voiton täysin ilmaiseksi Simoncellille. Voi kiitos, kiitos, olipa kiva juttu... >( Kisan kolmas oli Barbera, 4. Debon 5. Lüthi 6. Pasini 7. Aoyama 8. Faubel. Kallio johtaa edelleen MM-sarjaa, mutta piste-etumatka hupeni lähes täysin. Simoncelli oli perässä 28 pistettä, mutta simsalabim, nyt ero on vain kolme pistettä! >( Pasinin ero Mikaan on sekin vain kahdeksan pistettä...
Motogp:ssä Pedrosa ampaisi kakkosruudusta kärkeen ja repäisi heti valtavan etumatkan. Kisan suola oli Stonerin ja Rossin välinen taistelu kakkospaikasta. Dovizioso pääsi väläyttämään ohittamalla Stonerin kisan alussa ja ajaen kakkosena. Valitettavasti Hondalla ei vain oikein pärjää. :( Ylivoimaiseen voittoon ajoi siis Dani Pedrosa! :D Toinen oli, valitettavasti, Rossi ja kolmas Stoner. 4. Dovizioso :) 5. Edwards 6. Toseland 7. Vermeulen 8. Hayden. Melandri oli vasta 11. ja de Angelis kaatui... :( MM-pisteissä kärjessä on Rossi, mutta Dani väijyy seitsemän pisteen päässä. Tämä vuosi on Pedrosan vuosi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.