IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Haistakoon veen ;<Perjantai 11.01.2008 21:27

Pullo viiniä iltaisin,
aamut alkometrillä mittaan
töissä aikani
kestän, piilopullon kittaan
Kotini nurkilla
kiven alta kaivan uuden
Muija tuijottaa
hiljaiseksi ei
vaan taaskaan saa
katsettaan

Mitä mä teen
no minä viinakaapille meen
haistakoon veen
jos joku perkele puuttuu mun juomiseen
vaikka mä oon ongelmaton
kivillä mua viskotaan
suorastaan
juomaan
pakotetaan

Maistuu tällekin
tosi ystävällenikin
umpikännissä
kaikki näyttääkin niin selvältä
taaskin kapakan pöydässä
kun itse poissa oon
siellä pohtivat
voivotellen mua
toivotellen mua
taas hoitoon
näin
nää ystäväin

Ja syvä on huoli sen
maailman ulkopuolisen
mua kohtaan

Mitä mä teen
no minä viinakaapille meen
haistakoon veen
jos joku perkele puuttuu mun juomiseen
vaikka mä oon ongelmaton
kivillä mua viskotaan
suorastaan
juomaan
pakotetaan

^^Maanantai 31.12.2007 14:27

olin äsken tupakalla parvekkeella ja sielä viipelsi orava kauheella vauhdilla männyssä ja sit se pysähty oksalla ja nousi taka jalkojens varaa ja kyyläs mua vähän aikaa ja jatko taas matkaa kauheella vauhdilla toiseen puuhun. :D

huoh -.-Lauantai 29.12.2007 06:44

vittu Q vituttaa Q ei saa unta ;<<

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.12.2007 03:52

:o

Koskenkorva 013Lauantai 01.12.2007 23:17

"Kossu, kopukka ja korvalääke - rakkaalla pojalla on monta nimeä. Sen kylkeä komistaa maisema, jossa on aikojen alusta kasvanut viljaa viinan tekoon, pohjanmaan pellot juodaan illan mittaa Kuiviksi ja aamulla kaikkiin yhteentoista latoon pääsee taas puntteja käärimättä."

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.09.2007 23:44

Kesä on miehen parasta aikaa. Lyhyet hamoset ja antavat kaula-aukot ovat kevään ja kesän vuorenvarma puheenaihe miesporukoissa. Tutkimusten mukaan näköaistin kautta tajuntaan suorastaan väkisin tunkeutuvat kauniit näkymät stimuloivat hormonaalista aivotoimintaa ja saavat aikaan kaikkien elintoimintojen kohenemista ja siten jopa eliniän pitenemistä. Naisilla tämä lisääntymisviettiin liittyvä kehon ja mielen automatiikka toimii (kääntäen) samantapaisesti, kun heitä oikein ihaillen katsellaan.

Miesten elinikä on Suomessa valitettavan alhainen, joten ehkäpä naisten olisi syytä ottaa tämä yksinkertainen tosiseikka entistäkin enemmän huomioon pukeutumisessaan. Kuinka paljon ja kuinka helposti he kykenevätkään iloista mieltä synnyttämään! Seurauksenahan voisi olla lisää elinvuosia myös heille itselleen.

Joitakin asioita on tietenkin otettava huomioon. Suomessakaan ei naisen valitettavasti ole turvallista kulkea aivan joka paikassa varsinkaan yksin ja yöaikaan. Kaunis ja naisellinen pukeutuminen saattaa tällöin provosoida alikehittynyttä mieltä. Joissakin kulttuureissa naiset pyritään jopa kokonaan peittämään, mutta siinä lienee pohjimmiltaan kyse miesten mustasukkaisuudesta ja muista mielenmaailman ongelmista.

Parhaimman tuloksen saavat aikaan elävässä elämässä kohdatut paljaat rinnat. Niiden elämänenergiaa tulviva ja ikuista elämää lupaava vaikutus on huima. Himokas tuijottaminen on kuitenkin epäkohteliasta, ja sellaista on vältettävä. Myös kuvien toljottaminen ja kaikenlainen pornon kuluttaminen on säälittävää ja jopa haitallista, joten kohtuus kaikessa.

Toivotan kaikille helteistä kesää ja pitkää ikää!
- Vanhemmat »