IRC-Galleria

oppitunti nro 1Keskiviikko 12.12.2007 00:04

nyt joka ikinen liikuntapuolen aloittelija lukekaa seuraava tarkkan ku olisitte vuokraamassa kamelia venäläiseltä pirtukauppiaalta!

mulla oli tänään vapaapäivä, ja se valitettavan usein tarkoittaa mun kohdalla sitä että a)nukun liian pitkään, b)jämähdän himaan toljottamaan ruutua tuntikausiksi.

siispä kun illalla piti mennä salille runnomaan selkä mureaksi, huomasin kellon käyvän joko kuoriperunoita tai sitten se oikeasti on jo liikaa. kello oli liikaa. alkoi pikkuhiljaa kevyt mielialainflaatio iskemään ohjaamoon...

tein suurimman virheen mitä voi tehdä eli ajattelin harrastaa aerobista liikuntaa!

lähdin tallustamaan talostani katsottuna vasemmalle. hiipparoin tosi pitkälle ja jostain vasuriin, jostain oikealle, jostain alas ja jostain ylös, eteen taakse sivulle....

...kunnes heräsin jälleen järkiajatuksiin jostain päin maakuntaa. siis ilmeisesti tätä maakuntaa.
olin talsinut niin pitkälle että mulla ei ollut minkäänlaista käsitystä sijainnistani.

sitten koitin teräksisen suuntavaistoni mukaan seikkailla suunnilleen himaanpäin jostain ojien, kauppakeskusten, koiratarhojen ja jalkapallokenttien läpi. löysin matkalla muumoassa tampereen laskuvarjokerhon, maailman rumimman, pienimmän, puhtaimman ja sadistisimman koiratarhan(varustettu 6 antennilla, viemärillä, ja joillain kidutusvälineiden näköisillä hässäköillä), maailman rumimman omakotitalon sekä sen karun totuuden että kaikenlainen aerobinen liikunta on homoja varten ja pitäisi kiletää jollain lailla!

kun sitten vihdoin saavuin(olin lähtenyt talostani katsottuna vasuriin, kuten mainittua.) oikealtapäin taloani parin tunnin päästä, kantapäitäni pisteli ja otti kupoliin aika runsaasti.

tuloksena aerobisesta liikunnasta tämän päivän osalta loppuunkävellyt maiharit(tuli naulat läpi kantapäästä puolessavälissä reissua), yhdet tuhoutuneet ja veriset sukat jo muutenkin vähäisistä parillisten sukkien valikoimastani, sekä silvotut kantapäät.

kannattiko?

EI!!!

päivän viisaus:
älä koskaan yritä korvata salireeniä aerobisella turhuudella. se tulee kalliiksi, jos edes säilyt hengissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.