IRC-Galleria

se on täytettySunnuntai 30.12.2007 22:45

nyt on massakausi saatu taas päätökseen ja alkaa kevyt dieetti. paino oli siis parhaimmillaan 88kg kalsareissa! siirtyminen suomen suurimpaan kuntokouluun odottaa 8 aamun päästä ja näin ollen tässä alkaa olla enemmänkin pakko totutella kevyempään syömiseen ja aerobisen liikunnan harjoittamiseen päivittäin.
otin kevyen penkkipunnerrusykkösen tähän massakauden loppuun ja 130kg sieltä tuli melko nokkelasti vielä ylös. potentiaalia hieman parempaankin lienee omasta ja varmistajan mielestä ollut mutta kun nyt en niin hirveästi ole kiinostunut näistä ykösistä niin jääköön tämä tältä erää tähän.
maastavedon kova sarja on vielä hiukan epäselvä, ainakin 160kg*8 tuli vetämättä loppuun asti. arviolta 10 toistoa on 160kg:llä kaikki pelissä. siinä lajissa en ykkösiä varmaan ikinä tulekaan harrastamaan, joten ne jäävät arvioiden varaan. ja 160kg*10 vastaa ykkösessä ehkä noin 195-200kg. ei siis mainittavaa kehitystä. jalkakyykyssä otin 160kg*11 kovan sarjan, ei siis ollenkaan kehitystä 4kuukauteen(ennätys 13 toistoa), mutta tulos on siinä mielessä parempi että puhtaus ja keskivartalon hallinta olivat merkittävästi parempaa laatua verrattuna entiseen. siinäkin lajissa ykkönen jossain 200kg tienoilla.
aamupaino oli tänään 84,6kg, eli joku rasvatippa on jo poltettu.

sitten merkityksettömämpiin asioihin:D
bändin kanssa demo ei oikein edisty kun miksaaja ei saa aikaiseksi hoitaa hommiaan! nyt demo on fiilattu siihen kondikseen että kaikki on balanssissa mutta biisit kuulostaa poikabändiläisiltä, jota siis ROSTER ei tosiaankaan ole. mutta rokki soi ja kyllä se sieltä vielä ulos tulee uunista.

päivän viisaus:

kun ostat proteiinia kaksi kiloa, etkä vain yhtä, kasvat isommaksi!

back to businessKeskiviikko 19.12.2007 01:12

pääsin taas salille riehumaan tankojen ja rautojen kanssa!!
paino edelleen 86kg vaikka pari päivää on tullu syötyä vähän heikommin...
penkki kulki silti kohtuullisen nätisti 110kg*6 melko tiukasti.

välihuomautus: nämä punttijutut EI ole mitään pullisteluhommia, vaan pidän täällä ihan omaksi tiedokseni tällasta puoliksi punttipäiväkirjaa. siksi pidän tätä avoimena että muutkin voi saada tätä kautta vinkkejä omaan reenaamiseen jos on tarvetta.

tänään yritin mennä kelaan mutta myöhästyin 1minuuttia. alkoi hiukan keittämään. sitten haahuilin kaupungilla muuten vaan enkä saanut mitään aikaiseksi.

tänään oli hyvin vaihteleva päivä: alkuun tuntui että kaikki menee koko maailmassa päin persettä mutta onneksi illalla oli jo hyvä fiilis.

päivän viisaus:
jos et ole huomannut, vapaapäiviä todellakin kannattaa pitää silloin tällöin.

hellureiSunnuntai 16.12.2007 22:20

kävin turussa.
kaveri nimeltä kolehtikostaja ilmestyi turun vapaaseurakuntaan... tästä projekstista lisää videomateriaalina...
nyt oli siis sunnuntai ja mä pidin täyttä vapaapäivää! pakollisen lisäravinneostosreissun lisäksi
en tehnyt tänään yhtään mitään! vanhempien luona kun olin niin äiti se yritti saada mut tekemään kaikenlaista mutta mulla on nyt omaa vapaata ja sillä fakiiri!
ukko ei ollut kotona, se oli penkonut jostain roskalavalta kaatokännissä jotain telkkareita ja tipahtanut asvalttiin ja siitä se oli kiikutettu ambulanssin avustuksella kai terveyskeskukseen. sillälailla.

päivän viisaus:
katso tarkkaan mitä otat kun tarjotaan, katso tarkkaan mitä tarjoat kun otetaan, tarjoa sitä mitä ei tarjota, ota vastaan kun tarpeeseen tarjotaan.

oppitunti nro 1Keskiviikko 12.12.2007 00:04

nyt joka ikinen liikuntapuolen aloittelija lukekaa seuraava tarkkan ku olisitte vuokraamassa kamelia venäläiseltä pirtukauppiaalta!

mulla oli tänään vapaapäivä, ja se valitettavan usein tarkoittaa mun kohdalla sitä että a)nukun liian pitkään, b)jämähdän himaan toljottamaan ruutua tuntikausiksi.

siispä kun illalla piti mennä salille runnomaan selkä mureaksi, huomasin kellon käyvän joko kuoriperunoita tai sitten se oikeasti on jo liikaa. kello oli liikaa. alkoi pikkuhiljaa kevyt mielialainflaatio iskemään ohjaamoon...

tein suurimman virheen mitä voi tehdä eli ajattelin harrastaa aerobista liikuntaa!

lähdin tallustamaan talostani katsottuna vasemmalle. hiipparoin tosi pitkälle ja jostain vasuriin, jostain oikealle, jostain alas ja jostain ylös, eteen taakse sivulle....

...kunnes heräsin jälleen järkiajatuksiin jostain päin maakuntaa. siis ilmeisesti tätä maakuntaa.
olin talsinut niin pitkälle että mulla ei ollut minkäänlaista käsitystä sijainnistani.

sitten koitin teräksisen suuntavaistoni mukaan seikkailla suunnilleen himaanpäin jostain ojien, kauppakeskusten, koiratarhojen ja jalkapallokenttien läpi. löysin matkalla muumoassa tampereen laskuvarjokerhon, maailman rumimman, pienimmän, puhtaimman ja sadistisimman koiratarhan(varustettu 6 antennilla, viemärillä, ja joillain kidutusvälineiden näköisillä hässäköillä), maailman rumimman omakotitalon sekä sen karun totuuden että kaikenlainen aerobinen liikunta on homoja varten ja pitäisi kiletää jollain lailla!

kun sitten vihdoin saavuin(olin lähtenyt talostani katsottuna vasuriin, kuten mainittua.) oikealtapäin taloani parin tunnin päästä, kantapäitäni pisteli ja otti kupoliin aika runsaasti.

tuloksena aerobisesta liikunnasta tämän päivän osalta loppuunkävellyt maiharit(tuli naulat läpi kantapäästä puolessavälissä reissua), yhdet tuhoutuneet ja veriset sukat jo muutenkin vähäisistä parillisten sukkien valikoimastani, sekä silvotut kantapäät.

kannattiko?

EI!!!

päivän viisaus:
älä koskaan yritä korvata salireeniä aerobisella turhuudella. se tulee kalliiksi, jos edes säilyt hengissä.

sitä se onLauantai 08.12.2007 13:51

paino nousussa. 86kg eilen reenin jälkeen.
mahtaa armeijassa olla tiukkaa kun meen lievässä off-season -kondiksessa sinne juoksemaan...

päivän viisaus:
jenkkilästä sanotaan että se on lännessä. japanissa, euroopassa kuin afrikassakin jenkkilä on aina lännessä. samoin kiina, venäjä, japani, lähi-itä, kauko itä... ovat idässä... sijaitseeko siis detroitissa maapallon länsinapa???

itsepäisyyspäiväTorstai 06.12.2007 21:23

menin salille.
sali oli kiinni.
nyt on kuulemma itsenäisyyspäivä.
kivakiva. en tiedä palautumisestani tai tän päivän GL-arvoista mitään, joten pidän vapaata tän itsenäisyyspäivän ja teen illalla ehkä jonkun aerobisen turhuuden. jos kiinostaa. sitäpaitsi nukuin klo 14 asti päivällä, eli keveät 14 tuntia.

päivää piristää hiukkasen se, että eräs nimeltämainitsematon sankari, jonka tunnen pitemmältä aikaväliltä on kuulemma hankkinut itselleen penispumpun. sillälailla.

entinen vuokraisäntä on kikkaillut lakipykälien kanssa näköjään aikaisemminkin, ja löysi porsaanreijän jonka vuoksi en voi karhuta vuokratakuitani takaisin... eli entinen vuokraisäntä näköjään pyrkii olemaan entinen myös sanan laajemmassa merkityksessä.

yhteenveto:
päivä meni perseelleen.

päivän viisaus:
älä koskaan mene jos et tiedä, mutta koskaan et tiedä jollet mene.

pitkästä aikaaKeskiviikko 05.12.2007 00:24

director ahlström on palannut gallerian päiväkirjaosioon.

eli heti kärkeen harrastuksista senverran, että varsinainen harrastelaji on vaihtunut. voimanosto on nyt historiaa ja kehonrakennusta aloitellaan. ihan tyhjästä ei tartte nyhjästä, koska voimanostoaikoina lihaskasvuakin pääsi jonkinverran tulemaan. paino on tänä vuonna noussut 15kg, eli tänään vaaka näytti reenin jälkeen 85,5kg. massaa siis tulee ja se on hyvä. penkkipunnerrus kehittynyt aika hyvin, maastavedosta en osaa sanoa juuta enkä jaata, ja kyykyssä sama homma koska ei o tullu reenattua sitäkään vähään aikaan. back to bisnes, eli ruoan kimppuun! syöminen on kohdillaan ja unikin nykyään kulkee.

seurakuntakuvioista senverran että turun vapikselta on edelleen pysytty vähän välimatkan päässä ja tampereella on tutustuttu paikallisiin hellareihin ja vapiksiin. vapis on täälläpäin vielä kehonrakennuskielellä sanottuna kasvuvaiheessa, hellarit sensijaan 500nuorta/lauantai. se on muuten paljon se.

sitten ulkomailta...ei vaiskaan. kotimaasta edelleen. ja vahvasti. aion nimittäin mennä tammikuun 7. armeijaan hajoamaan, koska se on VELVOLLISUUS, ei mikään vapaaehtoinen valinta kuten jotkut mammanpojat jaksavat väittää...

päivän viisaus:
jos olisin lintu, en olisi tukkirekka.

morjensKeskiviikko 01.08.2007 22:22

Samu -niminen nuorehko mieshenkilö has left vapis. kyseinen henkilö ei enää
näy turun vapiksen toiminnassa missään muodossa. avain on luovutettu jo eteenpäin
ja niille joille yritys olla osa kokonaisuutta merkitsi jotain, on ilmoitettu.

ei näinTorstai 29.06.2006 02:35

oltiin suhiksen, mr-disciplen ja silmun kanssa kiinalaisessa. siellä sitten päätettiin et maanantaina lähdetään kyprokselle... että siihen malliin.

TOD HYVIN VÄÄRIN ON ASIAT MAAILMASSAPerjantai 26.05.2006 12:24

kyllä. en siis saakeli päässyt sinne hemmetin amk:hon vaikka yritys oli kova. 35pisteestä vaadittiin peräti 29 että olisi päässyt edes valintakokeeseen!!!!!! ja siten minun 26 pisteestä jäi kolme pistettä vajaaksi. voihan nyt helevetti!!!