IRC-Galleria

itsepäisyyspäiväTorstai 06.12.2007 21:23

menin salille.
sali oli kiinni.
nyt on kuulemma itsenäisyyspäivä.
kivakiva. en tiedä palautumisestani tai tän päivän GL-arvoista mitään, joten pidän vapaata tän itsenäisyyspäivän ja teen illalla ehkä jonkun aerobisen turhuuden. jos kiinostaa. sitäpaitsi nukuin klo 14 asti päivällä, eli keveät 14 tuntia.

päivää piristää hiukkasen se, että eräs nimeltämainitsematon sankari, jonka tunnen pitemmältä aikaväliltä on kuulemma hankkinut itselleen penispumpun. sillälailla.

entinen vuokraisäntä on kikkaillut lakipykälien kanssa näköjään aikaisemminkin, ja löysi porsaanreijän jonka vuoksi en voi karhuta vuokratakuitani takaisin... eli entinen vuokraisäntä näköjään pyrkii olemaan entinen myös sanan laajemmassa merkityksessä.

yhteenveto:
päivä meni perseelleen.

päivän viisaus:
älä koskaan mene jos et tiedä, mutta koskaan et tiedä jollet mene.

pitkästä aikaaKeskiviikko 05.12.2007 00:24

director ahlström on palannut gallerian päiväkirjaosioon.

eli heti kärkeen harrastuksista senverran, että varsinainen harrastelaji on vaihtunut. voimanosto on nyt historiaa ja kehonrakennusta aloitellaan. ihan tyhjästä ei tartte nyhjästä, koska voimanostoaikoina lihaskasvuakin pääsi jonkinverran tulemaan. paino on tänä vuonna noussut 15kg, eli tänään vaaka näytti reenin jälkeen 85,5kg. massaa siis tulee ja se on hyvä. penkkipunnerrus kehittynyt aika hyvin, maastavedosta en osaa sanoa juuta enkä jaata, ja kyykyssä sama homma koska ei o tullu reenattua sitäkään vähään aikaan. back to bisnes, eli ruoan kimppuun! syöminen on kohdillaan ja unikin nykyään kulkee.

seurakuntakuvioista senverran että turun vapikselta on edelleen pysytty vähän välimatkan päässä ja tampereella on tutustuttu paikallisiin hellareihin ja vapiksiin. vapis on täälläpäin vielä kehonrakennuskielellä sanottuna kasvuvaiheessa, hellarit sensijaan 500nuorta/lauantai. se on muuten paljon se.

sitten ulkomailta...ei vaiskaan. kotimaasta edelleen. ja vahvasti. aion nimittäin mennä tammikuun 7. armeijaan hajoamaan, koska se on VELVOLLISUUS, ei mikään vapaaehtoinen valinta kuten jotkut mammanpojat jaksavat väittää...

päivän viisaus:
jos olisin lintu, en olisi tukkirekka.

morjensKeskiviikko 01.08.2007 22:22

Samu -niminen nuorehko mieshenkilö has left vapis. kyseinen henkilö ei enää
näy turun vapiksen toiminnassa missään muodossa. avain on luovutettu jo eteenpäin
ja niille joille yritys olla osa kokonaisuutta merkitsi jotain, on ilmoitettu.

ei näinTorstai 29.06.2006 02:35

oltiin suhiksen, mr-disciplen ja silmun kanssa kiinalaisessa. siellä sitten päätettiin et maanantaina lähdetään kyprokselle... että siihen malliin.

TOD HYVIN VÄÄRIN ON ASIAT MAAILMASSAPerjantai 26.05.2006 12:24

kyllä. en siis saakeli päässyt sinne hemmetin amk:hon vaikka yritys oli kova. 35pisteestä vaadittiin peräti 29 että olisi päässyt edes valintakokeeseen!!!!!! ja siten minun 26 pisteestä jäi kolme pistettä vajaaksi. voihan nyt helevetti!!!

tiistaiKeskiviikko 08.03.2006 01:09

kyllä. tänään on tiistai.
ja en aio tehdä asialle mitään.
ja huomiseksi luvataan keskiviikkoa, joten viikko alkaa olla puolivälissä pian.

velvollisuusSunnuntai 26.02.2006 18:18

suomi-ruotsi matsi on meneillään ja minäpoika istun vapiksella miksaamassa:(((((((((((((
nooh, jonkun homma tää jokatapauksessa olis. vähän kyllä aiheuttaa mahanpuruja toi matsi...
hermostuttaa... toivottavasti niittymäki on yhtä kova luu ku aikasemminkin...

jumittaaSunnuntai 19.02.2006 14:54

jälleen yksi kivakiva aamujumismiksaus takana(just äsken) ja putkeen meni ainakin jotenki. oon vähäsen kuitti kun yövyin suhiksen ihq:lla sohvalla ja nyton selkä kipee. nooh, elämä on. eikä nää aamujumismiksaukset oo niin kamalia, mut et se kun joutuu vääntäytymään ylös sängystä poikkeuksellisen aikasin. jörrrrr.
nyt meen kyl ja juon kaikki kahvit mitä alakerrasta löytyy!!!

kiertue(taas)Perjantai 17.02.2006 15:34

kyllä. jälleen on samupoika menossa kiertämään tampereen motaria edestakasin. katu-uskottavalla diesel-seatilla. muut pakkailee jo, mut me lähdetään vast kohta, ni ei mullo kiire. ja hyvä niin: tänä aamulla rykäsin olemukseni ylös ja tykitin vapikselle ajassa: sänky-vapis 30min.
ja se on kovaa se.