IRC-Galleria

-Grau

-Grau

assassin rokkirotta

Suunnitelma A. (näin se menee hä?) :DKeskiviikko 30.05.2007 21:38

Kokouspaikkaa ei ole vielä tarkalleen määrätty. todennäköisesti ovessa lukee Juselius.
Toimitusjohtaja Juselius AA RY (anonyymit alkoholistit ryyppäävät ryhmässä).
Puheenjohjata Ratia aloittaa kokouksen Kesäpäivän julistuksella "Mitä vittua sit? Niin oonki ryypänny!!!" ja sitten seksikäsSihteeri Paajanen pistää Rick Ross ft. Akon - Cross that linen soimaan ja kysyy "Ootteko koskaa kaverit kuullu tätä?! Kesäbiisi!". Sihteeri ja toimitusjohtaja keinuttavat villisti lanteitaan.Äänetön osakas Sonja saa luvan vääntää volyymit kattoon kesän kunniaksi ja samalla Sonja kertoo, ettei ole koskaan kuullut kyseistä laulua. Ensin kaikki nauravat kunnes tajuavat että tämä on tosissaan. Sekunnin hiljaisuus. Ja otetaan taas! Pullot kilisevät kauniisti suvi-illassa ja Sonjaa hävettää. Ah kuinka ihanaa tämä kesä onkaan. Toimitusjohtaja Juselius antaa täydet sympatiansa tutulla lauseelle "Oooooooi!" Sonjalle, joka tuhahtaa vastaukseksi "What you gonna do?" Hän menee polttamaan savuketta parvekkeelle. Kesäillan valssit ovat parhaimmillaan.
Ja bazaar royalen what's it all for pyörähtää käyntiin. Seinän toiselta puolelta kaikuu humppa! Wc:n oveen on ilmestynyt tuttu kyltti, kukaan ei muista mitä se ruohtinkieline höpötys siinä oli. Parvekkeelle paistaa aurinko ja kadulla remutaan pissismin valtateillä.
Ihmiset hyppivät sohvilla ja elinaa väsyttää. Hän haluaisi lähteä Samille nukkumaan. Mutta tänä yönä ei nuku kukaan. Tää on se ilta. Lapset ihailevat parvekkeella olevaa ihmismassaa ja toivoisivat pääsevänsä hippoihin mukaan. Kateellisen osa on karvas, nämä bileet on ihan VIP, ainakin sillein osittain. Tutut kesähumputukset soi ja joku kiipeää pöydälle. Elinan vesiraja vilkkuu minihameen alta ja Sonja kiskoo sen reunaa. Saminkin kassit kilisee mukavasti kesän rytmien tahtiin.
Kyllä, juhlat ovat tunnetusti VIP, tavallaan. Nobodyt laahustavat surullisina takaisin keskuskentälle. Karokin haluaisi kilistää kasseja ja niimpä demonstroi tapahtumaa Ninalle joka istuu sohvalla. Ninaa naurattaa. Juselius huutaa vieressä "Whaaaat!?" Nyt Elinaa ei enää usuteta pöydälle, vaan kiskotaan sieltä pois. Tänä iltana kukaan meistä ei edes näytä nobodylta, ei edes Karo. Kassit kilisee kaikilla ja kilistellään niitä lasejakin ahkerasti yhteen. Lapset riekkuvat myös parvekkeella ja huutelevat sopivaa ja hiukan epäsovinnaistakin.
Aleksi pälyilee peloissaan onko Puputin auto pihassa. Ei, sika on lähtenyt kauas pois. Volyymi nousee entistä enemmän ja hipat jatkuvat railakkaampina kuin koskaan. Herra Puputti on aavistanut tilanteen, tuo viekas paskiainen, ja lähtenyt lomille. Juhlinta jatkuu ja Karo ajattelee lähteä moikkaamaan ystävää alas. Nina huomauttaa, ettei pitäisi hätiköidä. Vesialtaaseen putoamisvaara on jälleen hälytetty. Onhan sentään kesäkuu. Tilanne jää päälle. Yksikään kaupan/rappukäytävän/ikkunan lasi ei ole vielä hajonnut. Karo vilkaisee vaatteitaan ja sanoo Ninalle että eiköhän hän pärjää vielä ilman lastenhoitajaa. Ilta ei ole tarpeeksi pitkällä siihen, tahi takseihin. Nurkan takana saattaa odottaa joku mysteerimies suihkulähteen sijaan.
Sonja selittää kummallisista kivoista käsistä joita hän on tavannut koulussaan. Nina epäilee alkoholin vaikutusnopeutta, sillä hän on jo keskustelusta pihalla kuin talitintti. Aleksi luulee osaavansa tanssia. Sonja on aivan varma, että niissä käsissä oli jotain todella erityistä. Karo kertoo, että hänen viininsä on myös jotain todella erityistä. Nina ei ymmärrä taas kaan sanaakaan mutta myötäilee.
Saattaa olla, että illan vanhetessa porukka vähenee ja tytöt lähtevät omiin reissuihinsa. Karolla on kuulemma aina vähän kummat viinit, ainakin sen omille aivoille. Nina katsoo kun Elina hörpsii rekordeligin mansikka-limeä Samin kainalossa. Sonja heiluu ympäriinsä kuin hattiwatti. Nina silmäilee ympärilleen nähdäkseen onko kämpässä jotain taikahomesieniä. Lopulta hän joutuu toteamaan että tämä on aivan normaalia. Tytöt bailaa ja joku kaataa juomaansa paitansa sisään, jälleen. Ja joku ehkä kaataa juomaa toisen paidan sisään, jälleen. Elina lipaisee viimeiset mansikka-limet ja kikattaa. Samalla Sonja kiskoo mattoa toisten jalkojen alta (hän kehitti tämän uuden leikin viime vklp yhdessä mikon kanssa.).
Nina ei voi vieläkään ymmärtää maailman ihmeellisyyttä. Hän ottaa kulauksen olutta, ehkä se auttaisi? Olut lievittää aika mukavasti. Ei ne muut näytäkkään enää niin omituisilta. Karo kummastelee Sonjan leikkiä ja menee kurkkimaan maton alle jos siellä olisi jotakin :o Porukka alkaa valua ulos ja tytö päättävät keksiä jotakin hupaisee. Karo kieltää ehdottomasti kaikennäköiset tilataksit. suunnitelma on tästä eteenpäin avoin.
Nina olisi kyllä taas tapansa mukaan voinut maksaa taksin, ainakin takaisin Karolta. Mutta ehkä tänä päättäreinä keittiön pöydällä ei sada lunta. Tytöt nuokkuvat omiin menoihinsa. And what happens there, stays there.
Sen pituinen se.

Classy.Tiistai 29.05.2007 20:12

fuck the world.
Olen kipeä jälleen.
God really doesn't like me.

IMUKUPPITEHTAASTA PÄIVÄÄ!
Me voimme imeä kaulaasi jottei muiden tarvitse!
Kaupan päällisinä oma wc-pumppu ja sunnuntaiaamujen "ensaanuttaaskaan"-hetkiin make it by yourself matkaimukuppi.
Tänään kertahoidolla alle neljäsataa;
vain 399,-!
Osta heti, etkä tule pettymään mustelmiin kaulassasi!

| ax^2 +by+c| : √ a^2+ b^2Maanantai 28.05.2007 15:00

matikan koe meni niin päin helvettiä että jessus :D
lohduttauduin shoppailemalla.
sinne meni rahatkin :D
kethu.
"Oma lehmä ojassa"
Hukutan sen lehmän kohta sinne ojaan!
"Eiku hirtän sen"
Ei ojaan voi hirttää?
"Kaikkialle voi hirttää :o"

Trallaalaa :D

Mietin mihin pystyy ihmisiän aikana, kuinka monta kertaa voi alkaa alusta?
Missä olet nyt, missä menet teitäsi? Kenen vuoksi vuodatat sä kyyneleitäsi?
jess sain kaikki valinnat jo tehtyä :)
ja pääsin onneks kaikille kursseille.
En kyllä paljon opettajia kattonu :D
filosofiaaki enää 54 sivuu luettavana.
sit ois hissaaki :s ja matikka :(
mut hei loma tulee :D
kertokaapa joku ystävällinen kiitos nam että monelta se filosofian koe alkaa?
painelen noitten kirjojen pariin.
ja ulkona paistaa soleni.
löysin mekon (:

Sillä hetkellä ku näin sut mut myytin ja siks mun on pakko saada sut kyytiin.

räkäpää.Perjantai 18.05.2007 15:38

yyyhhh.
poskiontelon tulehdus.
käskekää sen mennä poies.
sain kaikkii nappuloit ja tabuja ^^
alkoholi ei sittenkään parantanut minua :D

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 14:44

kiitokset vesipullosta :D
i feel like dying.
ja kaiken lisäks oon viel kipee :s
kukaan ei rakasta mua :(

Laura laukoi totuuden :DTiistai 15.05.2007 20:27

Lauren sanoo:
ärsyttävää ku pitää kelaa taaksepäin tätä tutkimus aikaa et mitä ollaan tehty. "ensin keräsimme tutkimusaineistoa. sitten istuimme kulmiksessa. sitten yritimme kerätä tutkimusaineistoa,mutta pian olimme taas kulmiksessa. seuraavalla kerralla edistyimme hieman kunnes huomasimme että oho! meillä on vaan yks päivä aikaa! "
karo. << fernando big daddy. sanoo:
ah ha TOTTA!


Tää psykan työ tappaa mut :s deadline is tomorrow

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 15:41

"aika hyvä arvaus."
hih. lupa hihitellä.