IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Huoh...Keskiviikko 27.08.2008 00:29

Talli alkaa valmistua, viikko tai pari, ja sitten - uusi lattia :D Paljon on vielä työtä ja hommaa, mutta onpa sit seuraavat 20 vuotta lattia ainakin kunnossa ;) Polttelis vain jo tunteja alkaa pitää, muttei vielä...

Ja mustakisu on vissiin kohdannu naapurin ja ei takaisin enää tule, niin huhu kertoo. Toivottavasti ei noin käyny ole, mutta eipä sitä kyllä näkynyt nyt ole. Ei kiva ei, ei paljon huvita tämä eikä oikein ymmärrykseen mene. Vajaa kymmenen vuotta saanu olla ja elää, niin nyt sitten... Huoh... Onneksi loput pysyy jotakuinkin pihamaalla, mitä nyt tuo reilusti yli 10 vuotias käy välillä hiirimetsällä naapurissa, sinnehän ne menee missä niitä saaliita on. Ei noita enää viitsi missään sisätilassa alkaa pitää.

Huomenna kouluun ja torstaina samoin, sit hommia pari päivää hulluna, sit lomapäivä kannuksessa, sitä odotan kovasti! Toivottavasti nyt olis kaikki kohdillaan ja natsais ja ja ja... No, aina pitää tavoitteita olla, realistinenkin mielestäni on, mutta saas nyt nähdä sitten miten menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.