IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Olipas kivaa!Perjantai 03.04.2009 13:48

Vaihteeksi oli kivaa eilen, eilisestä hyvä kirjoittaa kun se jo tapahtunut.. Mutta oli kuitenniin - parin tunnin unilla meinas väsy tulla jo matkalla, mutta känny pelastaa kyllä että hereillä pysyy. Ja pienen iloisen ilmeisen ponin näin, viimes olikin murheellista katsottavaa, mutta joskus olen sittenkin oikeassa paikassa ollut oikeaan aikaan - ei nyt vielä ihan sellainen kuin löytyy muilta yleensä ja kolme mahtuis minun yhteen ;) Mutta iloinen mieli tuli.

Ja pelotettelu minulle kyllä tehoaa, ihan turhaa touhua sellainen - pitäis luottaa aina omiin tuntemuksiin hevostenkin suhteen. Raskasta puuhaa vaikka oli, hiki virtas - se nyt mun kunnolla ole mitään uutta tosin - niin tuli itselle mielikuva että ainakin mitä tein "mutu-periaatteella" onnistui paremmin kuin hyvin, opetettu taasen taisi mennä "sinnepäin" kun aina suhtaudun kuitenkin asioihin nykyisin varauksella... Vanha on joskus parempi kuin pussillinen uutta, mutta avoimin mielin toki liikkeellä ja tietoa koskaan ole vielä liikaa tullut ;)

Ja kävin harrastamassa sit sitä mistä tykkään edelleenkin tehdä enempi kuin mitään muuta - harmittaa vain kun ääni on jostain syystä nyt heikolla hapella... Mutta kentällä on aina kivaa, varsinkin jos saa aikaan selvää parannusta tilanteeseen. Joskus ei onnistu, joskus onnistuu hetkessä, mutta koskaan en ole vielä luovuttanu yrittämästä. Säikyttelin heti ensikerrasta lähtien, että tietävät sitten mihin varautua - asiat kun etenee niin yleensä ne vaikeutuu.

Nyt sitten paperipinon pariin, hevoset on tarhassa, nauttivat keväisestä talvipäivästä ja illalla sit kuntosalille painun. Tulee kävelykoneessa oltua, tehtyä kevyillä painoilla toistoja paljon ja välillä kokeiltua josko painavampaa jaksais. Tulee tehtyä myöskin lähentäjille ja loitontajille treeniä, harjoiteltua koordinaatiota niin eteen kuin taaksekin. Suomeks... siivoan tallin ja kuivitan koneella karsinat ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.