IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

kivaa kiirettä....Torstai 16.04.2009 02:14

ai että on kivaa, hevosia riittäny hierottavaksi - kaikenlaisia, haasteellisia, helpohkoja, mielenkiintoisia ja vaikeitakin - juuri sellaista kuin pitää ollakin =) Tuleepa nyt seurattua sitten 75-raveja tv:stäkin, kun on jännitettävää ja seurattavaa, miten on onnistunut pieni panokseni mitä teen. Kaikki pitää olla kohdillaan, hevosen laittotaito, ruokinta, kengitys, kuskin ajotaito ja olosuhteet, mutta en nyt enää ihan olemattomaksi omaa osuuttani laita enää. Kun vain sais kokemusta ostettua jostain, maalaisjärkeähän ei löydy mistään kaupasta ja kokemusta tulee kun jaksaa harjoitella ja ottaa opikseen kaikesta. Jännä nähdä, mitä on kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä opittuna. En ikinä uskonut että tykästyisin näin paljon hierontapuuhista, ajattelin vain lisää omien hevosten hyvinvointiin tuoda, mutta joskus näin käy =)

Ja ohjasajokurssi... Se se vasta olikin hauskaa =) Kerrassaan =) Kun ei oikein keksinyt että mitähän sitä voisi oppia, niin piti laittaa sitten kokeilemaan ruunan opettamista väistöön - ei siinä vielä kyllä ainesta sellaiseen ole, mutta mutu tuli että oppii ja nopeasti oppiikin, kunhan jaksaisin vain sitä harjoituttaa. On se vaan painonsa arvoinen kultaa, tykännyt tietysti kun omakasvatti on, mutta ruunana - se on kerrassaan fiksu!

Toisena mukana oli sitten leikkikisan voittaja eli Maijun työpari Viivi. Pitääpä käydä höpönetistä hakemassa leikkikisan tulokset, muutoin ne katoaa bittiavaruuteen... Oletin tosin, ettei voi mitenkään pärjätä, kun ei ole hieno eikä upea, siinä ne toiset oli niin paljon paremman näköisiä ja oloisia, mutta viivi kaiketi sitten tyrmäsi tuomarin ajatukset tasaisuudellaan ;) Se muuttuu aina kun kehään menee, ennen sitähän se saattaa riehua aivan, mutta kehässä on aina itse tyyneys ;)

Hm.. mitähän sitä muuta? Sukulaisia kävi pääsiäisenä, kokko poltettiin, monta olikin aukiolla tänä vuonna... eipä tässä, kenttä on sulanut että pystyy tunnilla jo hyvällä mielellä päästämään laukkaamaankin. Ai niin, tinker on lähtenyt kotiin, sillä siellä jo ratsastettu ja iloinen viesti tuli - molemmilla oli ollut kivaa =) Sen jälkeenhän tulikin sitten laumamuutokset eli nyt on kaikki ponit (aivan, kaikki ponit, kuusi kappaletta) omassa laumassa ja hevoset omassa. Uskon siis vahvasti että alma on jo pienenä tiennyt olevansa poni =)

Mainiota tuossa on että pulla antaa pikkusiskon purra, potkia, hyppiä päälle, ei hermostu vaikka toinen ärsyttää kuinka... ja mammat menee sujuvasti edelle almasta, sillä siis paikka on jossain alempana kuin vanhemmat shetut - hassua ;)


ja tässäpä vielä muistona mitä oli höpönetissä...

Harjoituskisojen tulokset
1. Maiju Alila / Ylä-Suojoen Vivian
2. Päivi Nyrhinen / Vagabond Af Jäboruder
3. Leena Jokinen / Okana
Jaetulla 4. sijalla Katja Kinnunen / Tolstoy, Saaga Järvenpää / Lyktans Eminette, Mari Vaari / GR Cinnamon Bulle sekä Joni Nyrhinen / Niemenpellon Satiini.
Palkintojenjaossa erityiskiitosta ja kehuja reippaudesta sai Saaga, joka kurssin nuorimpana osallistujana suoritti hänkin kaiken mitä vanhemmatkin osallistujat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.