IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Uusi viikko...Tiistai 21.04.2009 02:48

ja uudet kujeet. Tällä viikolla tapahtuu taasen tallissa niinkuin joskus ennen - hevosia on liikkeellä koko ajan ja tehdään ja touhutaan. Sain tet-tytöt tallille ja suunnitelmia on myöskin saada kesän näyttelyyn yksi poni riding classiin mukaan - se on homma, joka voi olla hupaisaa, mikäli ollaan nurmikentällä. Mut ensimmäinen puolituntinen on harjoittelua takana, löytyi ne kaksi vaadittavaa askellajia, mutta vielä paljon paljon on hiomista. Vaan nyt onnistui löytää oikeat varusteet harjoitteluun, ruuna näytti melkoisen hienolta ja mikä tärkeintä - toimivalta! Viisivuotiaaksi nuoreksi se on aivan painonsa arvoinen kultaa - riittävän vankka, jottei harmita yhtään pistää tyttöä selkään.

Almalla jalassa oli eilen illalla naula, tipahti lattialle kun aloin ihmetellä ettei nyt näytä puhtaalta liike ja sellainen vielä, etten keksi nyt että mistä on sen saanut - monenlaista naulaa ja ruuvia on tallilla, mutta tuo oli jotain aivan erilaista kuin osaan yhdistää. Näyttäisi kuitenkin että säikähdyksellä selvitään, hoidettu on ja liikutettukin - näyttää että liikunta on parasta hoitoa tuossakin tapauksessa, kun ei ole selvästi paha vamma. Harmittaa vain, kun yrittänyt olen noita nauloja aina varoa iän kaiken aikaa. Alma on ajo-opissa nyt, tytöt oppii miten varsaa tulee pitää ja käsitellä, kun opetetaan kärryille ja samalla tulee sitten useamman käsittelemäks - ei ne yksin puuhaa, mutta tiimityötä tämä on. Kärryt viimein perässä käytettiin, huomenna jatketaan jos kelit sallii vain ja tietysti kinttu.

Viikko on kohta pidetty tyttöjä liinaharjoituksissa, osa on jo oppinut paljon uutta, hevoset on aika hyvin rauhoittuneet siitä kun tajusivat että kenttä on sula ja pohja on hurjan superhyperkiva vetää rallia. Kesäkengätkin tulee viikon päästä alle ja elämässä toivottavasti alkaa sitten kesän odotus tän yöpakkasten ja eilisen lapasräntäsateen tapaisten päivien jälkeen.

Mut nyt unten maille, huomenna pitkä päivä jälleen tiedossa, mutta innolla odotan ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.