IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

heh...Maanantai 01.06.2009 01:43

Pientä säätöä vielä, mutta pääsee sittenkin tälle kesää oikeaan näyttelyyn ponit kaikki :D Tulipa sitten vähän ekstrahommaa, tarttee puuhata kuski/auto/koppi ja rahaa reilummasti kun lähdetään vähä kauemmas, mut yllättäin löytykin tuo ensimmäinen - rahaahan täytyy vielä töillä tienata, mutta eiköhän tässä viikossa parissa ennätä :D. Ja tuleepa sitten rotuponiyhdistyksen sääntöihin muutosta tulevaisuudessa - jotain hyötyä siis tästäkin kun ei muutoni näemmä onnistu ja hyvästi sitten "kotikenttäetu" - olishan nuo toiveluokat siellä, jos halua olis niitä puuhata - mitään estettä sellaiseen. Mut näin tänä vuonna, tulevaisuudessa ei noin voi tehdä ja onpahan sitten toisille nyt sitten puuhattu varmuus ettei kasvattaja jää muiden luokkien varjoon. Että se siitä ja elämä jatkuu - huomenissa sitten aletaan vähän suunnitella että miten esittäjät pääsee mukaan ja ketkä kaikki haluaa lähteä, onneksi on noita tyttöjä jotka jaksaa harjoitella ja olla aktiivisia, täytyy kehitellä jotain kivaa sitten näyttelyn jälkeen - ovat takuulla palkkansa ansainneet. Mut niin menty jo monessa tapahtumassa, vaikkei tytöt sitten aina olekaan päässeet touhuamaan mukaan, mutta luvannut jos olen niin siitä kyllä kiinni pidetty että saavat meillä sitten käydä. Mut parin pettymyksen jälkeen on sitten itse saaneet tuumata mitä haluavat, mullehan nuo muutoinkaan olis kuulunu, mutta halu oli auttaa silloin suuri ;)

Hippoksen kehä ilmainen sentään heinäkuun lopulla, niin tottahan sitä nyt sinne jos sattuu että ovat jotakuinkin esiintymiskunnossa - kutsussa kun ei mainita sanallakaan että pitäis mihinkään osallistua, niin johan tuo nyt täytyy hyväks käyttää - ilmainen kehä takapihalla lähes =) Ja tulee ikävöity tähtönenkin maailmalta, niin kovin vieläkin muistelen aikoja yhteisiä, mutta parempaa kotia ei löytyä voinut olisi. Saisipa tulevatkin yhtä hienot kodit =)

Täytyypä tästä miettiessä alkaa laittaa isommat tytöt kokeilemaan kykyjään, jos vaikka innostuisivat ;) Saavat meillä opetella ja touhuta, niin osaavat sitten ehkä kun vähän kasvavat ja jos vielä haluavat - tiedä vaikka tulisi uutta jännää ja eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan - meillä tunnit taitaa saada isomman jalansijan, kun loppui koulu ja pääsee paremmin keskittymään itse töiden tekoon. Ja tietty varsoja, niitä on suunnitelmissa - kohtapuolin aika alkaa niitä viedä klinikalle - toukokuun loppua kohti haaveissa varsoja saada syntyväks aikaisintaan. Meikäläisen tallin olosuhteisiin täydellisin aika se on =) Eli ei kiirettä vielä, eikähän tässä vielä ole kuin yhdelle ori varmistettu ja varattu - se onkin sitten viimosen päälle hienoin mahdollinen - ei tartte hävetä koskaan sitä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.