Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 01.12.2005 18:25

Siis.. voi että! Autuas on se tunne, kun aamulla herää aikaisin ruokkimaan ja pissattamaan koiran tajutakseen, että hei! mähän voin nukkua vielä just niin pitkään kun tahdon.
Oon suuren osan hereilläoloajasta miettinyt sitä, että miten nyt voi olla joulukuu. Miten voi olla että 21 päivän päästä sisarukset lähtee matkaan. Eihän tästä vittu tuu mitään, saatana.
Oon myös löytänyt uuden kiinnostuksen kohteen: Rob Thomasin. Tai lähinnä This is how a heart brakes-videossa kun se painaa menemään.
Tänään taas katkesi sähköt, tosin vain vartiksi. Mutta hei, olin koko päivän vitkuttanut kasvonaamion tekemistä, hiusten pesemistä ja karvojen ajoa yms mihin vettä voidaan tarvita, myös pyykin pesua. Lopulta tein sen kaiken ja astuin ulos suihkusta niin kappas vaan kun sähköt napsahti pois. Ja juuri ennen suihkua makkarin lamppu pamahti. Onkohan siinä vikaa kun se tuppaa tekemään sitä suht usein. -> Lampun vaihtoon.
Mäihä-jaakko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.