IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

PäiväkirjaaTorstai 27.11.2008 20:36

Noo niin, yritetääns taas kertoilla näitä kuulumisia täältä.

Raton kanssa sujuu hienosti. Ollaan vihdoin laihduttu taas ihan hevosen näköisiksi ja alettu harjoittelemaan avotaivutuksia ravissa sekä laukassa... mikä onkin mennyt hienosti, onhan tyttö nopea oppimaan ;)
Viime viikolla oli sellaisia päiviä, etten tosiaan tiennyt mitä tekisin tasaisella, Ratto kun puksutti menemään oikein päin koko ajan ilman ratsastajan apua :D Onneksi nyt saatiin sitten uusi pähkinä purtavaksi.
Petzin usko tuohon hevoseen myös herännyt, joten ehkäpä myös motivaatiota tuntien pitoonkin alkaa löytymään vähän enemmän.

Tigerin kanssa taas soudetaan ja huovataan. Yhtenä päivänä menee hyvin, toisena ei niin hyvin ja kolmantena aivan päin v*ttua. Viimeisimmän lomani jälkeen se vasta kamala olikin (ensimmäistä kertaa mua ihan oikeasti pelotti hypätä jollain hevosella), mutta joku roti siihen saatiin ajan kanssa... paitsi että nyt se sitten ei taas toimikaan :S
Estetunteja ei enää ole, koska kenttä on lumen ja jään peitossa eikä vielä toistaiseksi ole maneesia käytössä.

Katsellaan nyt sitten mitä seuraavaksi... ajatuksena olisikin jäädä tänne pidemmäksi aikaa kuin elokuulle ja jos vaikka saisi Ossimuksenkin tänne. Sitä tässä vasta on ikävä ollutkin, se kun toimii ihan vain ajatuksen kanssa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.