IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Hanget korkeat nietokset...Torstai 19.02.2009 02:15

Onkohan parempaa luontoäiti koskaan keksinyt, kuin kunnon lumihanget, auringonpaisteen ja parin asteen pakkasen?

Raton kanssa vedettiin kunnon umpihankilenkki, sai tyttö vähän nostella kinttujaan :D
Peltotiet on täällä aivan lumen alla, onneksi muistaa ulkoa, missä tiet kulkee, muuten voitais juosta jonkun pelloilla.

Eipä siinä, tamma vaikutti olevan ihan innoissaan moisesta lumen määrästä, ainakin se kovin "pörhisteli" tuolla ja tanssahteli menemään... niin... suokit kun tyypillisesti on niitä tasaisen varmoja juntturoita, jotka syttyy tooooosi hitaasti ;)
Tai kuten eräs kaveri kerran sanoi: "Suokit on tylsiä, kun ei ne kuumene ikinä"... eipä muuten ole sanonut näin enää sen jälkeen, kun veti maastolenkin Ratolla Ossin perässä xP

Mökä oli myös mukana ja taitaa koirapoloa vihdoinkin vähän väsyttää. Se nimittäin ainakin joutui tarpomaan, että pääsi eteenpäin näissä kinoksissa!

Auto oli aamulla jumissa kämpän pihalla, 15min taisin suhautella sitä ees taas, että pääsin pois. Nyt se jäi parkkiin tuonne kadun varteen!

Tigerin kanssa käveltiin vaan tänään ja kertoiltiin salaisuuksia... olis ollu ihana viedä sekin maastoon, mutta kielto tuli, kun siellä on (mukamas) niin liukasta :/ Tosin tiedä sitten, olisko se pysyny käsissä lainkaan, se kun tuppaa välillä vähän sekoamaan päästessään pois aidatulta alueelta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.