IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!
01.09.2009
Hyvästelimme Burghof Bottanin ja tervehdimme Reitanlage Schmitiä :) Ratto vaihtoi maneesitalliin ja on viihtynyt superhyvin, samoin kuin minä ja Mökä. Ei huutoa turhista asioista eikä muutakaan pilkunviilausta vaan ihan normaalia työtä.

Ratsastan näiltä kuutena päivänä viikossa 1-2 hevosta ja Raton siihen päälle. Tunteja mulla on 3-4 kertaa viikossa, joista yksi estetunti. Werneri (perheen isä ja pomo) on ratsastanut Ratolla kerran ja kehui sen käyntiä sekä ravia todella hyviksi, laukka vielä voimatonta, mutta tulee myös olemaan hyvä.
Lisäksi sen hyppäämistä on kehuttu ihan maasta taivaaseen :D Kun se vielä vähän paremmin tulee puolipidätteelle läpi esteen jälkeen ja saa voimaan laukkaan, niin "sitä ei pitele enää mikään".

Perheelle kuuluu siis Vilo (22v. ex-estetamma), Piccolo (n. 10v, isän kilpahevonen), Ambi (??, kouluratsu), Gizmo (??, lasten poni). Tullessani täällä oli myös 4v. haffiruuna Nico, mutta se lähti Englantiin muutama päivä sitten.

Kaikkein parhaiten mulla sujuu Vilon kanssa, koska se on jossain määrin vähän Ossin kaltanen ja samaten se kertoo heti ja hyvin kipakasti, missä ratsastajalla menee pieleen.
Ambi ja Piccolo menee kanssa ihan ok, mutta vielä kyllä on oppimista. Ne kaksi kun tuppaa olemaan enemmän kusettajatyyppiä, eli saa moneen kertaan kokeilla ja miettiä, missä menee vikaan, kun hevonen ei kulje.
Gizmoa en ole kokeillut ;)
Nicoa kokeilin muutaman kerran ja meni ihan hyvin ottaen huomioon, etten oo noita nuoria kovin paljoa ratsastanut. Onneksi oli kiltti ruuna, joka on alusta lähtien opetettu oikein.

Ratolla on yksi ratsastustuntilainen ja lisääkin olisi kuulemma tiedossa, jos mulla vaan olisi halua. Tällä nykyisellä sujuu oikein mallikkaasti ja suuntahan on aina toki eteenpäin. Minä siis pidän tunnit, Wernerin pienellä avustuksella.
Samaten pidän kahdelle pikkulapselle Gizmolla tunteja perheen äidin avustuksella... että tulee nyt sitten se tuntienpito tutuksi, josko tästä lopulta pääsisi koulun käymään ja opiskelisi ihan oikean ammatin itselleen.

Siinähän sitä varmaan oli taas tapahtumia jonkin verran... netti pitää käydä hommaamassa omaan koneeseen, että pääsee päivittämään kuulumisia vähän useammin.

Että seuraavaan kertaan taas ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.