IRC-Galleria

-Yonna-

-Yonna-

aka lady of the house

hassuja ne kirjoittelee lehdissäLauantai 28.10.2006 01:04

1. Selvin päin en astuisi humalassa auton rattiin. Sirpa Pietikäinen Ilta-Sanomissa 29.1. (Niin aivan, eihän se käy...)

2. Itsemurhan tehneiden keskusteluryhmä kokoontuu Kriisikeskus Turvapoijussa ti 23.1. klo 18. Lisätietoja saa Turvapoijusta ma-pe klo 8-17 puh 257403. Ilmoitus Lounais-Lapissa 18.1. (Ikään kuin tässä olisi jokin ongelma...?)

3.Kuka on Viinijärven Urheilijoiden naisten superpenisjoukkueen puheenjohtaja? Ilta-Helin kysymyspähkin? 14.7. (Moni muukin varmaan haluaisi tietää vastauksen...?)

4. Alapään metsästysseura kasvaa ja kehittyy. Otsikko Järviseudun Sanomissa 7.3 (Epäilemättä!)

5. Poborskyn hauskanniminen manageri Pavel Kakka hoiti homman niin kiireesti, että muilla halukkailla ei ollut hajuakaan tilanteesta ennen kuin nimi oli paperissa. Ilkka 10.8. (Sillä lailla!)

6. Surman tutkintaa johtavan rikosylikomisario Juha Rautaheimon mukaan varsinainen surmaaminen oli tapahtunut varsin nopeasti, ilman lain vaatimaa erityistä raakuutta tai julmuutta. Ilta-Sanomat 2.4. (In Finland we have this thing called REILU MEININKI!)

7. Vähän yli parikymppiset miehet rikkoivat alkoholia ja tupakkaa etsiessään ovia ja ikkunoita. Takaovesta sisään tulleet varkaat iskivät vielä poistuessani peliautomaatin läpi etuoven lasin. Turun Sanomat 16.2. (Tähän pystyy vain turkulaiset.)

8. Jos lapsi ei nauti hieronnasta, se pitää lopettaa. Turun Sanomat 5.9. (Just joo, tosi reilua!)

Paistinpannulla nukkumassa olleen vaimonsa surmannut insinööri tuomittiin eilen Turun käräjäoikeudessa taposta kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Ilta-Sanomat 5.8. (Ensisijaiseksi unileluksi suosittelisin kuitenkin jotain paistinpannua pehmeämpää...)

9. Varsinkin lasten seksuaalisessa hyväksikäytössä ja pahoinpitelyssä pitäisi Eila Koivuniemen mielestä poliisin olla mukana. Keskisuomalainen 26.4. (Karsee ammatti tuo poliisin työ...)

10. Simberg oli yksi niistä monista, joista tuli heti kuoltuaan legenda jo eläessään. Kouvolan Sanomat 5.2. (Siis että mitenkä...?)

11. Kuollut jalkapalloilija pelikieltoon Italiassa. Otsikko Helsingin Sanomissa 19.9. (No tämä on ainakin helppo toteuttaa!!!)

12. Aseellinen ryöstö toteutettiin häikäilemättä ja se oli suunniteltu huolella. Miehet naamioivat itsensä vetämällä sukkanauhat päänsä yli. ltalehti 10.1. (Tämän minäkin olisin halunnut nähdä! Varsin peittävä naamiointi!?)

ei mene hyvin ei..Torstai 19.10.2006 02:19

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.


1. Mikä minun nimeni on?
* Maritta.

2. Missä asun?
* Siperiassa.

3. Mikä olen?
* Hei, katos vaan! Sähän olet se lapsuuskotini naapuri! Voi niitä aikoja...

4. Millainen olen?
* Hali mua jos yhtään välität!

5. Kuka olen?
* Katso ensin peiliin ja jos ei näytä tutulta soita äidillesi, ehkä hän tietää!?

6. Mikä on ollut kaikista tärkeintä elämässäni?
* Sisällöttömyys.

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
* Kyvyttömyys.

8. Miltä näytän?
* Koiralta.

9. Miltä tunnun?
* Hedelmäkarkeilta.

10. Miltä maistun?
* Koululta.

11. Miltä tuoksun?
* Tiskirätiltä.

12. Missä minun kuuluisi olla?
* Valkoisen talon katolla.

13. Mikä minun kuuluisi olla?
* Sun sänkys alla asuva mörkö

14. Mistä minut löytää?
* Kulman takaa

15. Miten minut tavoittaa?
* En ylläpidä mitään osoiterekisteriä.

16. Ikäni?
* Niin hyvin säilynyt, että en uskalla arvata.

17. Sukupuoleni?
* Nyt mulla on vähän kiire, onko sulla vielä mieltäsi painavia asioita?
Asian varmistamiseksi tietty täytyy tehdä muutama prosenttilasku..

1. Nonnakonna - Jenninkäinen: 61%
Sekä Jenninkäinen että Nonnakonna juhlivat aivonsa narikkaan, eikä fiilistä pilaa muu kuin aamulla odottava kuolettava kanuuna, joka pilaa molempien suunnitelmat.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jekkubattery

2. Nonnakonna - Ankanpoika: 19%
Joukon selvimmäksi äänestetty Ankanpoika lähetetään viinakauppaan, mutta tämä sammuu jo paluumatkalla, ja joku pitkäkyntinen ohikulkija nappaa viinat parempaan talteen.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: umpijäinen lager

3. Nonnakonna - Enila: 75%
Ryyppyreissunne on siunattu uskomattomilla onnenpotkuilla.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: B52

4. Tuono^ - Nonnakonna: 46%
Viimeinen viinapullo ottaa ja särkyy tuhannen pirstaksi, kun Nonnakonna kännissä kompuroidessaan tönäisee sitä ahterillaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola

5. Pikachu_ - Nonnakonna: 22%
Unohtakaa koko homma jo tässä vaiheessa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva siideri


Näyttää siltä että prosentit puhuvat puolestaan..joko jenninkäinen tai enila tai koti.

jonna onTorstai 14.09.2006 22:06

Googleta hakusanoilla: " ( Nimesi ) on " ( esim. " Matti on " ) ja kopioi viestiin 20 tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.

1. Jonna on rajajääkäri.
2. Jonna on istunut busseissa koko ikänsä.
3. Jonna on Jäässä.
4. Jonna on mennyt naimisiin.
5. Jonna on ollut Toporiinan kanta-asiakas jo useita vuosia.
6. Jonna on eräs lupaavimpia RnB-laulajia Suomessa.
7. Jonna on koulutukseltaan medianomi ja on työskennellyt monenlaisissa eri tehtävissä.
8. Olen nähnyt Jonnan livenä. Hän on mukava, kohtelias ja nätti kasvolta..
9. Jonna mitat nykyään siis 173 cm ja 47 kiloa.
10. Jonna aloitti uransa jo lapsena.
11. Jonna on yhdeksäsluokkalainen tyttö, jolla on jo yli vuoden ollut suhde yli nelikymppiseen musiikin opettajaansa Lauriin.
12. Jonna on omien sanojensa mukaan fiilisihminen.
13. Jonna on elokuva teini-iästä: sekavista tunteista, oman identiteetin ...
14. Jonna on hyvä ystävä ja mukava.
15. Jonna on tehnyt levyn, Jonna on keikalla, Jonna on tv-mainoksessa.
16. Jonna on osannut kääntää vaikeudet voitoksi.
17. Jonna o tosi hyvä-. harmi et aika monet vaa dissaa sitä..ilman et on kuunnellut ajatuksella...
18. Hei mä oon Jonna. Mä soitan poikkihuilua.
19. Jonna on mun mielestä tosi nätti, ja näyttää mallilta. ...
20. NIIN ON! JONNA ON SÖPÖ!

kaikkee sitä oppii.

että näinTorstai 22.06.2006 03:58

huhhahhei ja rommia pullo.olin tos viime viikon lapissa ja norjassakin tuli käytyä.täytyy sanoa et 12 tuntia autossa ei tehnyt hyvää tälle selälle saati noin 20km vaellus.unet jäi näkemättä kun oli niin valoisat yöt ja kipiä selkä.uusi ihanuus selkäsärkyjen lisäksi on tunne kun jaloista häviää tunto.voisi luulla et elämä ei tällaisessa tilanteessa hymyilytä mut näyttää se kuitenkin hymyilyttävän.kotonakin on ihan tuskaisen kuuma,oikea tropiikki.hieman virkisti äskeinen uintireissu,itikat vaan meinasi kupata viimeisetkin veret tästä tylleröstä.oikeesti oli tarkoitus kehua kuin hyvä olo on tällä hetkellä, mut täst saa nyt sellaisen kuvan et elämä on suurta kurjuutta.noh,voihan se välillä ollakin.hyvä näin kuitenkin.

se tästä vanhenemisestaKeskiviikko 24.05.2006 18:20


* Vanhetessa sinä tarvitset enemmän unta sukupuoliyhteyden jälkeen ja erityisesti sen aikana. Se ei ole sinun ongelmasi vaan partnerisi.

* Luustosi ei enää pysty imemään kalsiumia vaan alkaa haurastua. Mutta entä sitten? Vai aiotko pelata lätkää seuraavissa olympialaisissa Suomen joukkueessa ? Jos aiot, niin et ole keski-ikäinen kahjo, vaan suuruudenhullu seniili.

* Voimasi alkavat heikentyä. 75-vuotiaan kädenpuristus on vain 55 prosenttia 30-vuotiaan rutistuksesta. Mutta mihin sinä voimaa tarvitset ? Ei voimanosto mitään erityistä vaikutusta miehiin tee vaan elämän rikkaus. Niin kauan kuin luusi kestävät luottokorttien selaamisen, sinulla ei ole mitään hätää.

* Janon tunne tylsistyy. Vanhat ihmiset kärsivät usein nestevajauksesta. Tämä ei varmastikaan ole sinun ongelmasi. Todisteeksi siitä riittää tuorein kapakkalaskusi. Ja uhkaava nestevajaus on hyvä syy käydä entistä useammin Alkossa.

* Aivosi kutistuvat. Ja entä sitten. Vaikka ne olisivat jo rusinankokoiset, valtaosa niissä olevasta tiedosta on yhä turhaa.

* Makurauhaset alkavat kadota kielestäsi. Aina parempi, sillä olet varmasti usein hiljaa mielessäsi pitänyt elämänkumppanisi keittotaitoa rikoksena YK: ihmisoikeuksien julistusta vastaan.

* Näkösi heikentyy. Hyvä. Se antaa sinulle hyvän tekosyyn harrastaa silmävoimistelua kapakoiden ulkoterasseilla töllistelemällä ohikulkevia miehiä. Se on ihanteellista ulkoilmaelämää, joka sopii mainiosti keski-ikäiselle ja ellei tästä pupillien pullistelusta ole apua, voit aina hankkia vahvemmat lasit.

* Kuulosi heikentyy. Aina vain paranee. Pääset kuulemasta ihmisten lausumia latteuksia etkä kuule elämänkumppanisi ainaista motkotusta.

* Kuorsaat entistä enemmän. Se on sinullekin kiusallista, jos vuodetoverisi on aikojen saatossa oppinut ainoan tehokkaan tavan kuorsauksen lopettamiseen: hän pamauttaa sinua nyrkillä. Kuorsauksen alkuperäinen biologinen tarkoitus oli todistaa vierustoverille, että nukkuja on elossa. Juuri siksi puolisot siitä nykyään suuttuvatkin.

* Ihosi löystyy. Ei hätää. Se on vain luonnon tapa kehottaa sinua nauttimaan entistä enemmän kaloripitoisia ruokia ja juomia, joiden avulla hipiä pysyy kivasti kireällä ja kehon keski-osa hallitsevan massiivisen naisekkaan luonteen kuten keski-ikään kuuluukin.

Näistä lohduttavista sanoista huolimatta pidät ehkä jatkuvasti lääkärikeskuksia turvallisina merkkikorjaamoina elämän moottoritien varrella ja piipahdat niissä säännöllisesti määräaikaishuollossa tai ainakin pakoputken reistaillessa. Siitäkin huolimatta, että lääkärit nykyisin yhä useammin aloittavat diagnoosinsa tunnustelemalla ensin lompakkoasi.

Se on turhaa ajan ja rahan haaskausta.

Todennäköisesti olet ihanne kunnossa tehdäksesi juuri sitä mitä haluat. Eli raahautumaan töihin ja soittamaan illalla kotiin, ettet ehdi päivälliselle. Ja makaamaan viikonloppuisin täytetyn valaan tavoin kalsareisillasi, kaljalasi kädessä ja televisio täysillä.

Mutta jokin kalvaa mieltäsi. Yhä useammat ikätoverisi ovat alkaneet luopua suolasta, sokerista, viinasta, tupakasta ja ylipäätään kaikesta muusta mikä tekee elämästä elämisen arvoisen.

He kanniskelevat squashmailoja, pukeutuvat hullunkurisiin vaatteisiin, syövät kasviksia ja nimittelevät sinua läskisoosisybariitiksi.

Heihin ei tunnu tekevän vaikutusta se, että kerrot juuri olleesi virikkeitä antavalla kuntoilulomalla Reeperbahnilla ja että olet nyt huippukunnossa vaikka Bangkokin matkaa varten.

He vaativat sinua syömään ituja, vaikka kerrot olleesi tosi tehokkaalla suklaadietillä.

Älä saa siitä hermoromahdusta. Muista, että hermoromahdus on luonnon tapa huomauttaa hienovaraisesti, että ihminen on mielisairas.

Pidä pokkasi !! Älä missään tapauksessa valita kuntoasi puolisollesi, sillä tämä kehottaisi sinua menemään lääkäriin. Silloin ainoa oikea vastaus on: - Minun olisi pitänyt käydä lääkärissä ennen kuin menin kanssasi naimisiin !

Pidä mielessäsi, että kaikki kuntoasi koskevat skeptiset huomautukset ovat valtion tukemaa terveysterroria.

Älä alistu siihen tai muuten tulet pian elämään maassa, jossa on puhevapaus, mutta ei vapautta puheen jälkeen!!

elokuviaKeskiviikko 19.04.2006 20:00

6 Ihminen katsoo eläessään monia elokuvia, jos olet katsonu näistä yli 70, SINULLA EI OLE ELÄMÄÄ!!! haasta ystäväviäsi mukaan ja katso ovatko he "leffa-friikkejä".

( ) Rocky Horror Picture Show
(x) Grease
(x) Pirates of the Caribbean
( ) Boondock Saints
(x) The Mexican
(x) Fight Club
(x) Starsky and Hutch
( ) Blazing Saddles
(x) Airplane
( ) The Princess Bride
( ) Young Frankenstein
( ) AnchorMan: The Legend of Ron Burgandy
( ) Napoleon Dynamite
( ) Saw
( ) White Noise
( ) White Oleander
( ) Anger Management
( ) 50 First Dates
( ) Jason X
(x) Scream
(x) Scream 2
(x) Scream 3
(x) Scary Movie
(x) Scary Movie 2
(x) Scary Movie 3
(x) American Pie
(x) American Pie 2
(x) American Wedding
( ) Bandcamp
(x) Harry Potter
(x) Harry Potter 2
(x) Harry Potter 3
(x) Harry Potter 4
( ) Resident Evil
( ) Resident Evil 2
( ) The Wedding Singer
( ) Little Black Book
(x) The Village
( ) Donnie Darko
( ) Lilo & Stitch
( ) Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
( ) Finding Nemo
( ) Finding Neverland
( ) 13 Ghosts
(x) Signs
(x) The Grinch
( ) Texas Chainsaw Massacre (The Original)
(x) White Chicks
(x) Butterfly Effect
( ) 13 Going on 30
( ) I, Robot
( ) Dodgeball: A True Underdog Story
( ) Universal Soldier
( ) Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events
(x) Along Came Polly
(x) Deep Impact
( ) KingPin
(x) Never Been Kissed
(x) Meet The Parents
(x) Meet the Fockers
(x) Joe Dirt
(x) A Cinderella Story
(x) The Terminal
( ) The Lizzie McGuire Movie
( ) Passport to Paris
(x) Dumb & Dumber
(x) Dumb & Dumberer
( ) Final Destination
( ) Final Destination 2
(x) Halloween
(x) The Ring
( ) The Ring 2
( ) Harold & Kumar Get the Munchies (H&K go to white castle)
(x) Practical Magic
(x) Chicago
( ) Ghost Ship
( ) From Hell
( ) Hellboy
( ) Secret Window
(x) I Am Sam
( ) The Whole Nine Yards
(x) The Day After Tomorrow
( ) Child's Play
(x) Bride of Chucky
(x) 10 Things I Hate About You
(x) Just Married
(x) Gothika
(x) Nightmare on Elm Street
( ) Sixteen Candles
( ) Remember the Titans
(x) Coach Carter
(x) Bad Boys
(x) Bad Boys 2
( ) Joy Ride
(x) Se7en
(x) Oceans Eleven
(x) Ocean's Twelve
( ) Lone Star
( ) Predator
( ) Predator II
(x) Independence Day
( ) Cujo
( ) A Bronx Tale
( ) Darkness Falls
( ) Christine
(x) E.T.
(x) Children of the Corn
(x) My Boss' daughter
( ) Maid in Manhattan
( ) Frailty
( ) Best Bet
(x) How to Lose a Guy in 10 Days
(x) She's All That
( ) Calendar Girls
(x) Sideways
( ) Mars Attacks
( ) Event Horizon
( ) Ever After
(x) Forrest Gump
( ) Big Trouble in Little China
(x) X-Men
( ) X2
(x) Spider-Man
(x) Spider-Man 2
(x) Sky High
( ) Jeepers Creepers
( ) Jeepers Creepers 2
(x) Catch Me If You Can
(x) The Others
(x) Freaky Friday
( ) Reign of Fire
( ) Cruel Intentions
( ) The Hot Chick
( ) Swimfan
( ) Miracle
( ) Old School
( ) The Notebook
( ) K-Pax
(x) Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
(x) Lord of the Rings: The Two Towers
(x) Lord of the Rings: The Return of the King
( ) A Walk to Remember
( ) Boogeyman
( ) 'Hitch
(x) The Fifth Element
(x) Star Wars Episode I The Phantom Menace
( ) Star Wars Episode II Attack of The Clones
( ) Star Wars Episode III Revenge of The Sith
( ) Star Wars Episode IV A New Hope
( ) Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
( ) Star Wars Episode VI Return of The Jedi
(x) Troop Beverly Hills
(x) Swimming with Sharks
(x) Airforce One
( ) For Richer or Poorer
(x) Trainspotting
( ) People Under the Stairs
( ) Blue Velvet
(x) Sound of Music
( ) Parent Trap
( ) Parent Trap Re-make
( ) The Burbs
(x) The Terminator
(x) Terminator 2
(x) T-3
( ) Empire Records
( ) SLC Punk
(x) Meet Joe Black
(x) Nightmare Before Christmas
(x) The Silence of the Lambs
(x) Red Dragon
( ) Sleepy Hollow
( ) I Heart Huckabees
( ) 24 Hour Party People
( ) Blood In Blood Out
(x) Neverending Story
( ) Bedazzled
( ) Ran
(x) Schindler's List
(x) 2Fast 2 Furious
( ) the grudge
(x) save the last dance
( ) Päin pilveä


1. Ankanpoika
2. koskis84
3. Tuono^

[Ei aihetta]Maanantai 03.04.2006 01:08

1.kun kohtaat uuden kivan kundin/likan,kuinka pian kerrot hänestä kavereillesi?
-> no aikas pian noi sai tietää.

2.kolme iskutyyliäsi:
-> oikee koukku,vasen koukku ja viimeseks päin pläsiä.

3.mikä kundissa/likassa on kaikkein ihanimpaa?
-> rehellisyys ja huumorintaju

4.miten toivut jos tulet jätetyksi/petetyksi?
-> muuttumalla jääkaappipakastimeksi.sen jälkeen sitä on turha yrittää sulattaa.

5.kerro ihanne miekkosesta/naikkosesta:
-> oikea kundikundinen,joka on itsevarma ja omaa kieroutuneen huumorintajun.pitää musta aina huolta.

6. milloin olet ollut viimeksi ihastunut?
-> olen koko ajan.

7.ensimmäinen ihastuksesi?
-> taitaa mennä johkin sinne 19- vuotta taakke päin.

***ASTETTA ENEMMÄN NOSTETTA**

1.kaverisi kertovat mojovan jutun ihastuksestasi, miten reagoit?
-> pistää ehkä miettimään, mut tapana ei ole purematta niellä.

2.keneltä haluaisit pyytää anteeksi, tässä ja nyt?
-> varmaan monia olen tietämättäni loukannut..niiltä.

3.äitisi löytää huoneestasi pienen"yllätyksen"(käytetyn kondomin) mitä luulet hänen sanovan sinulle, ja kuinka itse toimit?
-> kysyis varmaan et enkö ole pillereistä kuullut x)

**DEEKUKO?***

1.kuinka monesti kuukaudessa käytät alkolia?
-> en välttis edes kerran kuussa.

2.juotko alkoholia seurustelumielessä,vai humalanhakuisesti?(perseet olalle)?
-> seurustelumieles, mut osaan ilmankin seurustella.

3.mitä,missä ja milloin joit ensimmäisen kerran?
-> rintamaitoa,kuopion keskussairaalassa 24.5.1984 noin klo 16 ehken.


**IMAGO ****

1.oletko mielestäsi muodin jäljessä pysyttelijä, vai edellä kävijä?
-> Muoti,mitä se on? Sanotaan näin et tää kulkee omalla tyylillään.

2.pidätkö ystäviesi pukeutumistyyleistä?
-> yleensä joo,kunhan ei ala liikaa muistuttaa mun tyyliä.

3.kun ihastuksesi tulee teille kotiin kylään,mitä mietit ensimmäiseksi?
-> ei se tule,se asuu meillä.

4.ostatko vaatteesi kirpputoreilta,marketeista,putiikeista?
-> sieltä, mistä mieleisiä löytyy.

5.uskotko horoskooppeihin?
-> enpä juuri,vaikka niitä luenkin.

**JÄTKÄHÄN ON ELÄIN***

1.mikä eläin näistä olisit: rotta,koira,leijona,marsu,hevonen?
-> marsu,ne on niin velmuja.sais syödä ja nukkua,nukkua ja syödä.

2.mitä partenisi tahtoisi sinun olevan sängyssä?notkea kuin kissa, tottelevainen koira, hellä ori/tulinen tamma vai päkättävä pässi?
-> kai meillä kisuista tykätään.

3.kun syöt,oletko kuin:hevonen,sika,hamsteri vai kana?
-> hevonen sit varmaan.

LäHeTä tämä kahdelle miekkoselle Ja kahdelle naikkoselle!
katsotaan kuinka moni uskaltaa paljastaa enemmänkin kuin vaan ulkokuorta!

naiset ensin..

1. koskis84
2. Iinus

sitten äijät

1. Tuono^
2. Oldeboy

kyselyä pukkaaSunnuntai 02.04.2006 15:31

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Jonna
2. Konna
3. Nonna

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. queenqueen
2. tämä näin eli nonnakonna
3. eip tosiaan muuta

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. kieroutunut huumorintaju
2. sosiaalisuus
3. luonne

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. habitus
2. luonne
3. konekivääri suun paikalla..sitä voisi opetella olemaan hiljaakin.

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. rakkaan menettäminen
2. psykopaatit
3. yksin jääminen

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. Ilkka
2. kahvi
3. wc

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. taidan valehdella..
2. kai-ken-lais-ta
3. kimono

KOLME LEMPIBIISIÄSI (NYT):
1. Pelle Miljoona: Olen kaunis
2. Seremoniamestari: Kuningattarille
3. Tuomari Nurmio: Lasten mehuhetki

KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
1. rakastan ilkkaa (totuus)
2. pidän jäätelöstä (totuus)
3. olen mukava ihminen (valhe)

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. simmut
2. great ass
3. nännit

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. peilin katselu
2. kiusaaminen
3. lötköttely

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. kiusata ilkkaa
2. hakee lisää kahvia
3. lojua sängyssä

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. maailman kuningatar..tosin se paikka ei taida olla auki
2. nuoriso-ohjuskin haluan olla ja ehkäpä joulukuussa 2007 olenkin
3. äiti teresa

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. Saksa
2. Australia
3. Islanti

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. Melodia
2. Frank
3. ja Piiiiip..

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. mennä naimisiin
2. lapsia
3. historiaa

NAISEN MIESIHANNE ERI IKÄISENÄSunnuntai 05.03.2006 18:55

Hyvin nuori, kokematon nainen (n. 20v)
1. Komea
2. Viehättävä
3. Varakas
4. Huomaavainen kuuntelija
5. Fiksu
6. Hyväkuntoinen
7. Pukeutuu tyylikkäästi
8. Arvot kohdallaan
9. Yllättää iloisesti
10. Mielikuvituksekas, romanttinen rakastaja

Millaisen miehen minä haluan (tarkistettu lista 32v.)
1. Hyvännäköinen (mielellään hiuksia päässä)
2. Pitää minulle ovea auki
3. On tarpeeksi rahaa hyvään illalliseen
4. Kuuntelee enemmän kuin puhuu
5. Nauraa vitseilleni
6. Kantaa ruokakaupan kassit kotiin
7. Omistaa ainakin yhden solmion
8. Arvostaa hyvää kotona tehtyä ruokaa
9. Muistaa syntymä- ja vuosipäivät
10. Romanttinen ainakin kerran viikossa

Millaisen miehen haluan (tarkistettu lista 45v.)
1. Ei liian ruma (kalju OK)
2. Ei lähde ajamaan ennen kuin olen auton sisällä
3. Työskentelee säännöllisesti - törsää silloin tällöin ulkona syömiseen
4. Nyökkäsee suunnilleen oikeissa kohdissa kun puhun hänelle
5. Yleensä muistaa kertomiensa vitsien juonen
6. Riittävän hyvässä kunnossa että jaksaa siirrellä huonekaluja
7. Käyttää paitaa joka peittää hänen mahansa
8. Osaa olla ostamatta shampanjaa kierrekorkillisissa pulloissa
9. Muistaa laskea vessan istuimen
10. Ajaa partansa useimpina viikonloppuina

Millaisen miehen haluan (tarkistettu lista 58 v.)
1. Ajelee korva- ja nenäkarvat
2. Ei röyhtäise eikä raavi itseään julkisesti
3. Ei lainaa rahaa liian usein
4. Ei nukahda kun keron hänelle tärkeitä asioita
5. Ei kerro samaa vitsiä liian usein
6. Riittävän hyvässä kunnossa päästäkseen sohvalta ylös viikonloppuisin
7. Yleensä käyttää saman parin sukkia ja puhtaita alusvaatteita
8. Arvostaa hyvää einesateriaa
9. Muistaa nimesi tarvittaessa
10. Ajaa partansa edes joinakin viikonloppuina

Millaisen miehen haluan (tarkistettu lista 65v. )
1. Ei säikäytä pikkulapsia
2. Muistaa missä wc on
3. Ylläpito ei vaadi liikaa rahaa
4. Kuorsaa vain kevyesti nukkuessaan
5. Yleensä muistaa miksi nauraa
6. Riittävän hyvässä kunnossa seisoakseen omin avuin
7. Useimmiten käyttää vaatteita
8. Pitää pehmeistä ruuista
9. Muistaa mihin jätti hampaansa
10. Muistaa että on viikonloppu

Millaisen miehen haluan (tarkistettu lista 72v.)
1. Hengittää
2. Käy wc:ssä