IRC-Galleria

-childlike-

-childlike-

PIENKII TSÄÄNSSI ON MAHOLLISUUS

Kuin uusi ihminen! (:Torstai 02.10.2008 03:24

Nyt on ollu positiivisia juttuja muutama perätysten tai ainakin olo on sellanen et elämän halut on noussu korkeuksiin (:
kurssistakin olen ihan innoissani, se on ensimmäinen koulutus joka tuolla tavalla on maalta muuttoa edeltävän koulun jälkeen kiinnostanut. Olo on mitä onnellisin! muut on minusta saaneet sellaisen kuvan ettei opiskelu tai sellaset jutut laiskuuttani tai itepäisyyttäni kiinnosta mutta voin kertoo, he ovat väärässä, pienenä rakastin opiskeluu ja odotin joka ilta seuraavaa koulupäivää, numerot ja käyttäytyminen oli aina huipulla ja kokeista sain hyviä numeroita (vaikken sitä kellekään kertonu). Muutto maalta harmittaakin juuri siksi, että nythän sitä olis jo vaikka mitä jos koulun vaihtaminen ns. väärällä tavalla ei olis vaikuttanu asiaan. Vihasin sitä että muutettiin ja vanhemmat eros ja siten vihasin myös uutta koulua ja oppimateriaalia ym..
onhan siinä sekin että kun oli pienempi koulu ni kai se opiskelu oli henkilökohtasempaa mut eipä siitä ketään voi syyttää ja kai kaikella on tarkoituksensa vaikka suuri osa elämästä sitä kautta menikin hakoteille.
nyt kuitenkin olen ollut juomattakin enempi ja sekin on varmasti vaikuttanut nykyiseen hyvään oloon (:
voihan se olla nyt vaan joku ohimenevä vaihe mutta väliäkös tuolla kun se on kuitenkin positiivista!
eilis illasta tuli vielä se kunnon "ahaa elämys" kävin haluamattani liikenteessä ja olo baarissa kyllästytti ja kaikenlisäks menetin hermoni ensimmäistä kertaa siskolle liikenteessä. Tänään laitoinkin viestiä hänelle että eilis ilta oli hyvä, koin sellasen elämyksen et minusta tuntuu juomisen nyt vähenevän koska en haluu menettää ystävyyttä ihmisiin ja varsinkaan siihen koska se on MAAILMAN PARAS SISKO ja pyysin anteeks ja kerroin vielä kuinka elämänhalut on parantunu. ei nyt sillä että mikään rapajuoppo olisin koskaan ollukaan mutta kun sitä miestä on sieltä baarista pitäny ettii, minkäs teet. toiset sanoo et sieltä ei kannata edes katsella mut kyllä minun mielipide on edelleen se että siellä minä olen eniten päässy ihmisten kanssa kommunikoimaan ja niitä mahdollisuuksia on ollu, eriasia on et jutut ei ole sit muulla ajalla toiminu.

mainittakoon nyt sekin että: OLEN RAMPANNUT BAARISSA LÖYTÄÄKSENI ELÄMÄNKUMPPANIN, EN
JATKAAKSENI JUOMISTA!!!

juominen on joka kerta loppunut kuin seinään kun on jonkun kanssa halunnut suhdetta kokeilla, ei sille voi mitään että se mies on sitten aina halunnut vaihtaa minut valheisiin, rikottuihin lupauksiin, viinaan ja muihin naisiin.

useimmat miehet ei nykyään halua sellaista naista joka sanoo "ei viitsittäs/et viitsisi aina juoda", "voitaisiko tehdä jotain yhdessä?", "käytäiskö lenkillä?" ynnä muuta samanlaista.
eli ei ne halua kunnollista ja uskollista naista ollenkaan vaan mitä enemmän juo niin sitä parempaa seuraa ja minähän en sellaseen rupee!!

mikä käy kellekin ja jos se on heille parempi tapa elää niin tehköön niin, itse en aijo muuttua pettäväksi ja arvaamattomaksi juopponaiseksi ihan vaan sen takia että saisin edes jonkun pysymään vierellä ja että muiden mielestä olen mikä olen kun en pysy suhteessa.

Siihen tangoon tarvitaan aina kaks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.