IRC-Galleria

reiluu...Perjantai 04.01.2008 18:49

vittu yritin saad mee koulu parilt jätkält mu avaimii ni sit mä sain jälkkää... iha epistä.. mut on siin omat hyvätki puolet.. onkohan reiluu vittuil opettajil...? no iha sama...

kuuuiii??Torstai 03.01.2008 23:03

kui joku voi tykätä jostain näin vitusti?? kui kaikki on aina niin vaikeeta..?
kun kerran saa takerruttua onko siitä helppo päästää irti jos oikeesti rakastaa..? -Ei.
miks kukaan ei ymmärrä mua..? oonko mä muka niin erillainen..? kyl mäki rakastan ihmisiä.. niinko kaikki muutki...haluun sen yhen takas!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 21:23

1. Ruoka? En tiedä.

2. Pepsi vai fanta? Pepsi.

3. Lempi vuodenaika? Kesä!

4. Paras päivä? Vapaapäivä.

5. Mese vai tekstailu? Mese.

6. Syntymä paikka? Eurajoki.

7. Oletko varttu vai vapaa? Varattu.

8. Oletko oikea vai vasen kätinen? Oikea.

9. TV vai netti? Netti, sieläkin voi kattoo telkkuu.

10. Onko kukaan koskaa särkenyt sydäntäsi? On.

11. Oletko koskaan särkenyt kenenkää sydäntä? Olen.

12. Oletko koskaan ihastunut kaveriisi tai sen sisareen? Olen.

13. Uskotko rakkauteen? Yes.

14. Oletko koskaan käynyt alasti uimassa? olen ja hauskaa oli.

15. Oletko koskaan tehnyt mitää mitä kadut nyt? Olen.

16. Oletko koskaan nyyhkyttänyt kun olet kattonut leffaa? Olen.

17. Oletko koskaan karannut kotoo? Olen.

18. Onko teijän luokalla ketään söpöä jätkää? Ei, kaikki hyvännäköset jätkät asuu joko muual tai on ylemmillä luokilla.

19. Oletko ihastunut koskaan ensi silmäyksellä? Olen

20. Onko susta kivaa kun on hitaat discossa? Joo, jos on pari.

Kopioithan omaasi..?

jotain yli ihanaa<33Keskiviikko 26.12.2007 01:34

onkohan kukaan ikinä sanonut jotain yhtä ihanaa kui Jesu...
> 25.12.07 23:03 <Jesuli^> Sori vaa, mut se lupas olla meijän kans ennen ku sun... Ja siks se lupas myös sulle koska me halutaan olla sun kanssa, eikä kukaan todellakaan haluis vittuilla sulle, koska ei oo mitään syytä, se ois eri asia jos sä oisit tehny jotai, josta pitäs vittuilla. Ja mä takaan sen et sä oot mulle tosi tärkee ihminen, mä en tie mitä mä oisin ilman sua, ja en todellakaa sanois tota sulle jot en tykkäin susta tosi paljo. Anteeks oikeesti jos joku on sanonu sulle et oon haukkunu sua, mut en oo todellakaa
25.12.07 23:03 <Jesuli^> ikinä tarkottanu mitä oon sanonu<3 <
toi oli aivan ihanaa luettavaa..<33 nyt tiedä ketä uskoisin...
Jesu<333

sillon joskus....Keskiviikko 24.10.2007 19:50

oih, Jesse <3
sillon siellä keikalla siis sielä Ari Koivusen keikalla.. oli niin mahtavaa, en koskaan unohda sitä, kiitos Kaisan<3 Siellä oli sellanen yks niin mahti bändi ku olla ja voi li Arctifall. Oon ihan myyty Arctifaliin ja bändin jätkiin. Jesse on niistä mun suosikki<3 Mutta on ne muutkin ihan yhtä ihania<33 Jos joku Arctifalin jätkistä lukee tän niin älkää ottako nokkiin siitä että Jesse on mun suosikki<3 Onistuin jopa nyrjäyttämään nilkkani sillon kun olin menossa pyytää nimmaria Lucalta..
Oltiin Kaisan kaa ihan fiiliksissä kun oltiin Onnirokissa. Oltiin vielä viikko sen jälkenkin! Se oli mun eka keikka ja niin mahtava että hyvä kun kuosissa pysin..<33

KIITOS Kaisan<33

koiran kaa lenkillä..Lauantai 21.07.2007 00:08

sain jonku ihmee kohtaukse keksein taas yhe runo pätkä.. mulla pitäs olla koko aika mun tuherrus vihko ja kynä mukana.. saan joskus jopa ihan hyviä ideoita..

Olet kuin haamu joka hiljaa rintaa pistää,
ja lopuksi murskaat koko sydämmen.
samalla olet aivan ihana ja huomaamaton kun teet sen kivun,
sitä on vaikea huomata että murskaat sydämmen,
kun huomasin sen, aloin miettiä että voiko tämä edes olla totta,
mutta tajusin että ei se mitään muutakaa voi olla,
vai auheuttaako joku sen että sinä teet näin?
kui voitkaan tehdä näin?
muserrat vain ihmisten sydämmiä,
ajattelet vain itseäsi?
olet pahempi kuin haamu,
haamua pelkään, en päästäisi haamua lähelleni,
mutta sinut kyllä, päästin sinut jo kerran lähelleni,
ja musersit sydämmeni, mutta edelleen rakastan sua,
kun rakastaa sua niin huomaa kuinka tyhmä sitä voi olla,
voi menettää koko sydämmen.
Omistettu J.L:lle<33333

LEIRILLÄ 18-21.6 -07Lauantai 23.06.2007 20:07

Ennen kuin leiri oli ees alkanu ni toivoin pääseväni sieltä pois mut sit ku olin siellä ni en enää koskaa halunnu sielt pois koska ihastuin hullun lailla.. Ainakin mulla oli kivointa vapaa-ajalla.. Koska sai olla niitte ihanie jätkie kaa.. Tai no juu siis sen tietyn jätkän kaa.. Mut siel discossa oli toosi v*ttumaista ko se yks tanssi sen jätkän kaa.. Oon vaan huomannut että mulla ei oo mitää mahiksii jos se tyyppi on josai lähistyvillä.. Jään sille iha AINA kakkoseks.. Niin v*tuttavaa.. Koska kaikki joitten kaa oon seukannu tai oon tykänny ni ne kaikki on pitäny siit toisesta.. Mä oon ollu niille vaa ilmaa.. Ainaki melkee. Pitäs vaa hankkii niit ihastuksia ja poikaystävii jostai sellasest paikast mis ei oo sitä tyyppii.. Vaiks tekisin mitä vaa ni aina vaa se tyyppi en koskaan minä.. tai no joo kuulin Tikkarilta että se jätkä johon ihastuin siellä leirillä ni se kuulemma yritti iskee mua.. mut eipä silt tuntunu.. Mut nyt lisää siit leiristä.. Mitäs me tehtiinkää siellä..? -Pelattii, syötii, tanssittii, nostettii lippu, laskettii se, nukuttii, katottii leffa, riehuttii ja aikas paljonki... Mulla ei oo ollu oikeesti nii kivaa hetkee aikaa.. No mut kai niil jätkilläki oli kivaa ko ne heitteli mu alusvaatteit ja penko siis iha joka paika.. Mut mun lakanat.. ja vaatteet haisi iha sairaasti Jonille.. siis sille transulle.. =) Sit ko me tultii sielt leirilt ni mee linkka hajos.. Ja siit voin sanoo sen verra et me tultii saunalla kaupunkii.. Haluun sinne tai oikeestaa haluun sen yhe tyypi numero.. Koska ihastuin siihe tyyppii.. Se vaan on niin.. tiiätte kyllä..HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!

ei ei ja ei...Maanantai 07.05.2007 12:04

Mä en tajuu miten joku voi tuomita ihmisen vaikka ei oo ees koskaan nähnyt häntä eikä edes tiedä hänestä mitää.. Jokaisessa ihmisessä on jotai hyvää.. Älä tuomitse ihmistä jota et tunne ja varsinkaan jos et oo nähny häntä..! Siis miten joku voi tuomita ihmisen vaikka ei tunne häntä eikä tiedä koko ihmisestä mitää..??! Kaikissa on jotain hyvää, hän on yhtä lailla ihminen kuin sinäkin..
Ihan sama minkä näkönen, millainen hän on. Hänkin on ihminen yhtä lailla.. Tää teksti o sit yhelle tietylle ihmiselle joka "tuomitsee" ihmisiä vaikka ei tiedä heistä mitään.

30.4 - 1.5 Perjantai 04.05.2007 00:09

Olin hoitaas Maga nimistä koiran pentua, bestikseni kanssa. Ensimmäitteeksi kun pääsin perille ni sain homman, mun piti hakee Valde (hevonen) laitumelta ja tuoda se puunattavaksi. No joo se meni hyvi niinku ain ennenki. Sit mä ja Heidi alettii harjaamaa sitä.. Siit lähti iha "vähä" karvaa.. No mul oli paita täyn Valde karvoi. Sit me mentii vahtii sitä Magaa ja ooteltii et "porukat" lähtee viettää iltaansa. "Jee, ne lähti!" Saatii ol iha rauhas.. Kuunneltii musaa, katottii "muutama" leffa, syötii sipsei, karkkii, juotii, vahdittii Pikii (Heidin koira), Magaa ja Gepardii (Tanjan kissa) Sit ko oltii katottu riittäväste leffoi ni mentii toisee kämppää. Siel mä nauroi iha koko aja siis mä oli iha pimee sillo (iha ko en olis nyt..?!!) Pelattii korttii, tehtii testei, luettii ja naurettii sit me mentii nukkuu.. mu yökkäri vaihost ei tullu mitää ko nauroin iha koko aja iha ko olisin ottanu jotai alkoholi pitost mukku en ollu.. En mä ainakaa muista et olisin ottanu.. Seuraavana päivänä heräsin ko mu puhelin soi.. Me lähettii Heidi perhee kaa vapputorille sielt kalloo ja sit mut tuotii kotii.. Olin sitten muutaman kamun kaa ja käytii vesi-ilmapallo sotaa.. Ja kuljettii pihlavas meist lähti varmaa iha kivaste äänt... "Ääh pitäs men koirie kaa lenkil ja kello on vast 21.12. Ei millää jaksais.."

helvetinmoinen päivä..Sunnuntai 29.04.2007 21:58

juuh heräsin jälkee kymmenen.. iha normaalii. no juu tänää tulin himaa ja huomen lähen taas reissuu. aloin yhe jätkä kaa tänää.. käytii vähä kamuje kaa vesipallo sotaa. joku nimeltä mainitsematon jonna jaeskeli mu numeroo 24 chatis.. oi jee se s*tana p.skapää...!! pitäskö munki alkaa jael sen numeroo?! se on niin päähän ottava ihminen! sit se viel kehtaa ol mun kamu..!
Jee meen huomen Leiskul kattoo Tonii, Kalkkunaa ja Heidii no ei vais en mä mitää Tonii enkä Kalkkunaa mee kattoo.. meen hoitaa koiranpentua.. :) Pitäs viel hiuka tulostel.. ja leikat noit juttui.. no enköhä mä kaike hoid tän 12 tunni aikan.. Olin vähä hullu yhten päivän.. juu olin kamuje kaa discos sit mä ja iida lähettii samaa matkaa.. no me mentii niil "hetkeks" hyppii trampal.. no mä vähä innostui ja riisuin hiuka iitteeni.. hypein yhes vaihees alusvaatteil.. no mä meen tänääki hyppii sin ja mä ja iida hypitää alusvaatteil.. ollaa vähä diu diu diu.. =) No mut hauskaa päivän/illan jatkoo teil! Ainii ja HYVÄÄ VAPPUU KAIKIL!!!!