IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

helvetinmoinen päivä..Sunnuntai 29.04.2007 21:58

juuh heräsin jälkee kymmenen.. iha normaalii. no juu tänää tulin himaa ja huomen lähen taas reissuu. aloin yhe jätkä kaa tänää.. käytii vähä kamuje kaa vesipallo sotaa. joku nimeltä mainitsematon jonna jaeskeli mu numeroo 24 chatis.. oi jee se s*tana p.skapää...!! pitäskö munki alkaa jael sen numeroo?! se on niin päähän ottava ihminen! sit se viel kehtaa ol mun kamu..!
Jee meen huomen Leiskul kattoo Tonii, Kalkkunaa ja Heidii no ei vais en mä mitää Tonii enkä Kalkkunaa mee kattoo.. meen hoitaa koiranpentua.. :) Pitäs viel hiuka tulostel.. ja leikat noit juttui.. no enköhä mä kaike hoid tän 12 tunni aikan.. Olin vähä hullu yhten päivän.. juu olin kamuje kaa discos sit mä ja iida lähettii samaa matkaa.. no me mentii niil "hetkeks" hyppii trampal.. no mä vähä innostui ja riisuin hiuka iitteeni.. hypein yhes vaihees alusvaatteil.. no mä meen tänääki hyppii sin ja mä ja iida hypitää alusvaatteil.. ollaa vähä diu diu diu.. =) No mut hauskaa päivän/illan jatkoo teil! Ainii ja HYVÄÄ VAPPUU KAIKIL!!!!

Perjantai 20.4 Perjantai 20.04.2007 21:06

Päiväni alkaa ihan normaalisti... koulussa menee iha hyvi.. no sit kotona.. käynnistän koneen ja huomaan että se ei käynnisty..(voi p.rkele) alan laitella piuhoja.. no ei vieläkään.. painon virtanappulaa joku kolme minsaa.. noni nyt se käynnisty, jes! meen keittiöön kävelen ovee päi ja lyön ottani.. tuun koneel istuu ja oottaa.. siis "istumaan" istuin tietty niin että putosin lattial.. jippii
meen vessaa ja vaan oven niin että lyön sen jalkaani.. (ai v.ttu!) tuun vessast, meen jääkaapil.. ja kaadan juissi purkin päälleni.. hyvä minä! iha ko ei olis jo tarpeeks tapahtunu.. Tulostelin eilen liikaa.. muste loppu :( höh.. olin tulostamas parin koiran kuvaa, Johnny Depin kuvaa ja tervetuloa "kylttii" jee huomenna on kivaa.. ainaki leikesti.. ja toivottavaste ei olis tällänen päivä! ai nii ja musiiki tunnil "heitin settii" ku etein jotai v.tun laulusanoi no sit nousin ja huomasin että ne oli siin pulpetil.. jee! kuiha paljo mul nyt o kirjotusvirheit..
Päivä alkaa iha normaalisti, juttelet meses jne.. ja sit meneeki sähköt.. voi vittu täl mutsi tykön oleval koneel ei pääs sit koko päivän mihkää. oli nii "kivaa" ku meni sähköt ensi faija tykön just sillo ku olin sanomas kaikil et mä lähen nyt moikka. no en sit sanonu sitä, ajattelin et mutsi tykön pääsee sit selittää kaikil kui lähin sillee.. no arvatkaas vaa ei sit päässykkää. oli nii vitu "mukavaa"
ku joo et ei mitää kyl sit mutsi tykön pääsee koneel..juu-u nii pääs mut ei mihinkää muual ku perkelee netti ei toiminu.. jee "hyvi" menee! No keskiviikko ja torstai välisen yönä mu poikaystäväki jätti mut. Perjantai 13 päivä olko nii et faija tulee herättää mut, joni ja jani kymmenelt ettei vaa myöhästyttäis hautajaisist jokka o klo. 13.00. Oli seki kokemus ku lähet suoraa hautajaisista discoo.. en meinannu mitenkää saad fiiliksest kii. no ne oli mu surkeimmat discot ikinä! no kyl se iha ookooste meni mut ei niin mite mä ja mu bestis ajateltii.. ei lähellekkää!

KYSYMYKSIÄSunnuntai 08.04.2007 13:04

1. Ruoka? Melkei kaikki käy jos vaa ei oo keitettyi vihanneksii joukos.

2. Pepsi vai fanta? Kummatki.

3. Lempi vuodenaika? Kesä tietysti.

4. Paras päivä? Torstai, perjantai ja kaikki juhla/ bile päivät.

5. Mese vai tekstailu? Mese.

6. Syntymä paikka? Eurajoki.

7. Oletko varttu vai vapaa? Vapaa.

8. Oletko oikea vai vasen kätinen? Oikea.

9. TV vai netti? Netti.

10. Onko kukaan koskaa särkenyt sydäntäsi? On.

11. Oletko koskaan särkenyt kenenkää sydäntä? Olen.

12. Oletko koskaan ihastunut kaveriisi tai sen sisareen? Olen.

13. Uskotko rakkauteen? En tie uskonko.

14. Oletko koskaan käynyt alasti uimassa? Olen.

15. Oletko koskaan tehnyt mitää mitä kadut nyt? Olen.

16. Oletko koskaan nyyhkyttänyt kun olet kattonut leffaa? Olen.

17. Oletko koskaan karannut kotoo? Olen.

18. Onko teijän luokalla ketään söpöä jätkää? On.

19. Oletko ihastunut koskaan ensi silmäyksellä? Olen.

20. Onko susta kivaa kun on hitaat discossa? Juu.
- Vanhemmat »