IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ei ei ja ei...Maanantai 07.05.2007 12:04

Mä en tajuu miten joku voi tuomita ihmisen vaikka ei oo ees koskaan nähnyt häntä eikä edes tiedä hänestä mitää.. Jokaisessa ihmisessä on jotai hyvää.. Älä tuomitse ihmistä jota et tunne ja varsinkaan jos et oo nähny häntä..! Siis miten joku voi tuomita ihmisen vaikka ei tunne häntä eikä tiedä koko ihmisestä mitää..??! Kaikissa on jotain hyvää, hän on yhtä lailla ihminen kuin sinäkin..
Ihan sama minkä näkönen, millainen hän on. Hänkin on ihminen yhtä lailla.. Tää teksti o sit yhelle tietylle ihmiselle joka "tuomitsee" ihmisiä vaikka ei tiedä heistä mitään.

30.4 - 1.5 Perjantai 04.05.2007 00:09

Olin hoitaas Maga nimistä koiran pentua, bestikseni kanssa. Ensimmäitteeksi kun pääsin perille ni sain homman, mun piti hakee Valde (hevonen) laitumelta ja tuoda se puunattavaksi. No joo se meni hyvi niinku ain ennenki. Sit mä ja Heidi alettii harjaamaa sitä.. Siit lähti iha "vähä" karvaa.. No mul oli paita täyn Valde karvoi. Sit me mentii vahtii sitä Magaa ja ooteltii et "porukat" lähtee viettää iltaansa. "Jee, ne lähti!" Saatii ol iha rauhas.. Kuunneltii musaa, katottii "muutama" leffa, syötii sipsei, karkkii, juotii, vahdittii Pikii (Heidin koira), Magaa ja Gepardii (Tanjan kissa) Sit ko oltii katottu riittäväste leffoi ni mentii toisee kämppää. Siel mä nauroi iha koko aja siis mä oli iha pimee sillo (iha ko en olis nyt..?!!) Pelattii korttii, tehtii testei, luettii ja naurettii sit me mentii nukkuu.. mu yökkäri vaihost ei tullu mitää ko nauroin iha koko aja iha ko olisin ottanu jotai alkoholi pitost mukku en ollu.. En mä ainakaa muista et olisin ottanu.. Seuraavana päivänä heräsin ko mu puhelin soi.. Me lähettii Heidi perhee kaa vapputorille sielt kalloo ja sit mut tuotii kotii.. Olin sitten muutaman kamun kaa ja käytii vesi-ilmapallo sotaa.. Ja kuljettii pihlavas meist lähti varmaa iha kivaste äänt... "Ääh pitäs men koirie kaa lenkil ja kello on vast 21.12. Ei millää jaksais.."

helvetinmoinen päivä..Sunnuntai 29.04.2007 21:58

juuh heräsin jälkee kymmenen.. iha normaalii. no juu tänää tulin himaa ja huomen lähen taas reissuu. aloin yhe jätkä kaa tänää.. käytii vähä kamuje kaa vesipallo sotaa. joku nimeltä mainitsematon jonna jaeskeli mu numeroo 24 chatis.. oi jee se s*tana p.skapää...!! pitäskö munki alkaa jael sen numeroo?! se on niin päähän ottava ihminen! sit se viel kehtaa ol mun kamu..!
Jee meen huomen Leiskul kattoo Tonii, Kalkkunaa ja Heidii no ei vais en mä mitää Tonii enkä Kalkkunaa mee kattoo.. meen hoitaa koiranpentua.. :) Pitäs viel hiuka tulostel.. ja leikat noit juttui.. no enköhä mä kaike hoid tän 12 tunni aikan.. Olin vähä hullu yhten päivän.. juu olin kamuje kaa discos sit mä ja iida lähettii samaa matkaa.. no me mentii niil "hetkeks" hyppii trampal.. no mä vähä innostui ja riisuin hiuka iitteeni.. hypein yhes vaihees alusvaatteil.. no mä meen tänääki hyppii sin ja mä ja iida hypitää alusvaatteil.. ollaa vähä diu diu diu.. =) No mut hauskaa päivän/illan jatkoo teil! Ainii ja HYVÄÄ VAPPUU KAIKIL!!!!

Perjantai 20.4 Perjantai 20.04.2007 21:06

Päiväni alkaa ihan normaalisti... koulussa menee iha hyvi.. no sit kotona.. käynnistän koneen ja huomaan että se ei käynnisty..(voi p.rkele) alan laitella piuhoja.. no ei vieläkään.. painon virtanappulaa joku kolme minsaa.. noni nyt se käynnisty, jes! meen keittiöön kävelen ovee päi ja lyön ottani.. tuun koneel istuu ja oottaa.. siis "istumaan" istuin tietty niin että putosin lattial.. jippii
meen vessaa ja vaan oven niin että lyön sen jalkaani.. (ai v.ttu!) tuun vessast, meen jääkaapil.. ja kaadan juissi purkin päälleni.. hyvä minä! iha ko ei olis jo tarpeeks tapahtunu.. Tulostelin eilen liikaa.. muste loppu :( höh.. olin tulostamas parin koiran kuvaa, Johnny Depin kuvaa ja tervetuloa "kylttii" jee huomenna on kivaa.. ainaki leikesti.. ja toivottavaste ei olis tällänen päivä! ai nii ja musiiki tunnil "heitin settii" ku etein jotai v.tun laulusanoi no sit nousin ja huomasin että ne oli siin pulpetil.. jee! kuiha paljo mul nyt o kirjotusvirheit..
Päivä alkaa iha normaalisti, juttelet meses jne.. ja sit meneeki sähköt.. voi vittu täl mutsi tykön oleval koneel ei pääs sit koko päivän mihkää. oli nii "kivaa" ku meni sähköt ensi faija tykön just sillo ku olin sanomas kaikil et mä lähen nyt moikka. no en sit sanonu sitä, ajattelin et mutsi tykön pääsee sit selittää kaikil kui lähin sillee.. no arvatkaas vaa ei sit päässykkää. oli nii vitu "mukavaa"
ku joo et ei mitää kyl sit mutsi tykön pääsee koneel..juu-u nii pääs mut ei mihinkää muual ku perkelee netti ei toiminu.. jee "hyvi" menee! No keskiviikko ja torstai välisen yönä mu poikaystäväki jätti mut. Perjantai 13 päivä olko nii et faija tulee herättää mut, joni ja jani kymmenelt ettei vaa myöhästyttäis hautajaisist jokka o klo. 13.00. Oli seki kokemus ku lähet suoraa hautajaisista discoo.. en meinannu mitenkää saad fiiliksest kii. no ne oli mu surkeimmat discot ikinä! no kyl se iha ookooste meni mut ei niin mite mä ja mu bestis ajateltii.. ei lähellekkää!

KYSYMYKSIÄSunnuntai 08.04.2007 13:04

1. Ruoka? Melkei kaikki käy jos vaa ei oo keitettyi vihanneksii joukos.

2. Pepsi vai fanta? Kummatki.

3. Lempi vuodenaika? Kesä tietysti.

4. Paras päivä? Torstai, perjantai ja kaikki juhla/ bile päivät.

5. Mese vai tekstailu? Mese.

6. Syntymä paikka? Eurajoki.

7. Oletko varttu vai vapaa? Vapaa.

8. Oletko oikea vai vasen kätinen? Oikea.

9. TV vai netti? Netti.

10. Onko kukaan koskaa särkenyt sydäntäsi? On.

11. Oletko koskaan särkenyt kenenkää sydäntä? Olen.

12. Oletko koskaan ihastunut kaveriisi tai sen sisareen? Olen.

13. Uskotko rakkauteen? En tie uskonko.

14. Oletko koskaan käynyt alasti uimassa? Olen.

15. Oletko koskaan tehnyt mitää mitä kadut nyt? Olen.

16. Oletko koskaan nyyhkyttänyt kun olet kattonut leffaa? Olen.

17. Oletko koskaan karannut kotoo? Olen.

18. Onko teijän luokalla ketään söpöä jätkää? On.

19. Oletko ihastunut koskaan ensi silmäyksellä? Olen.

20. Onko susta kivaa kun on hitaat discossa? Juu.
- Vanhemmat »