IRC-Galleria

-raipe

-raipe

poetic enough for you ?

voivoivoviovivoivoivofivovivcoivo<3Lauantai 10.06.2006 01:45

oon ihan fiilingeissä kun kirjottelen ! ARVATKAAPAS MITÄ ?!! ME OTETAAN KOIRA ! sellanen ihanan ihana bordercollie ja ja en saa ajatuksia nyt ees kunnolla kasaan et voisin kirjoittaa ! jessen allergiatestit on tietty viel ottamatta, mut äitin kanssa epäillään et se ei oo enää allerginen ! voi sit meille tulee vauva. <3 sellanen ihana musta valkoinen karvainen hauvavauva. ihanaaihanaaihanaa<3<3<3
http://mariadahlstrom.webblogg.se/images/zacko_181254171.jpg <- tossa jollekkin tietämättömälle linkki, minkänäköinen on Bordercollie.

mä oon ihan hermona tääl varastossa kun oon ihan ekstaasissa, hei camoon, ME OTETAAN KOIRA ! voi tätä ilon päivää ! taidan hypätä kohta seinästä läpi ! äiti saa varata heti Jesselle allergiatesti ajan ni sit saadaan tietää. voivoviovivoviovivovio<3

kuten, mä eilen sanoin muhun iski pahanlaatuinen koirakuume. toivottavasti kaikki ymmärtää. ei tarvitse loukkaantua iloisista aiheistani/tuhahdella kuinka sekopäinen olen (hei,kylmätiiänetoonvähänPIMPOM)

leikkasin tänää 2 tuntia ja 45 minuuttia nurmikkoa. arvaa oliko jalat kipeät ? Vastaus: ERITTÄIN kipeät. ja sitten hoivasin sitä ihanaa Remulusveljenpoikaani ja kävelytin sitä. se on kyllä sellanen höpönassu ! heh, tykkäsin hommasta niin kauan kunnes meni ja paskansi mun huoneen lattialle. siinä vaiheessa minäkin(myönnänettämyösminäteenvirehitä)suutuin. sitten tuli ville ja iski sen naaman siihen paskakasaan(aikajulmaa)ja remu se vaan vikisi. kai sitä vähemmälläkin vikisee, kun kerta on nenä täynnä paskaa, mutta eipä sen jälkeen kakkinut. sitten mentiin vähän ulkoilemaan ja tämä poika päätti karata. arvatkaapa mikä etsintä. sitä joutu oikeen kurittaan. sitten se kaivoi äitin kukkapenkkiä ja mä olin loulkussa sisällä kun AMPIAINEN OLI VALLANNUT MEIÄN TUULIKAAPIN, enkä päässy ulos.(niilläkahellaoliselvästisalaliittomuavastaan)TSÄDÄÄM ja sitten AMPIAINEN katosi ja minä juoksin pihalle ja nappasin koiran mukaani sisälle. että sellainen päivä Remulusveljenpojan kanssa oli. ja mikä parasta huomenna ei tarvitse herätä aikasin. MIKÄ AUTUAS OLO !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.