IRC-Galleria

-raipe

-raipe

poetic enough for you ?

KOTONA VIHDOIN ! <3Tiistai 25.07.2006 14:14

vihdoin olen kotona. Rajamäessä. tuntuu niinniiniin ihanalta. varsinkin kun on rauhaa. Manu ja Kaapo temmeltää tossa pihalla. Kaapo is a very large dog. ja Manu is a very small dog. mulla onkin veri ikävä kaikkia kavereita joita en oo kesälomalla nähnyt.

kohta alkaa ripari :( viikko jossain kuuntelemassa jumalasta. :/ EIHEI EI ONNISTU !

mutta nyt heiheihei ja moimoimoi. :)

Ainiin, iskäpä osti mulle rullikset :P JEII talttui ikävä jäällle ja saa nauttia kesästä.

iski kovanlaatuinen ikävä</3Maanantai 03.07.2006 19:47

lueskelin tossa Teemu kirjaa ja iski hirveä ikävä talvea, jäätä ja ennen kaikkea jääkiekkoa :( nyt en jaksa venaa että kesä loppuu.. Pakko päästä jäälle !! ikävä tammikuuta. :(
pitäis kyllä nyt nauttia kesästä ja lämmöstä mutta ei. jäälle on pakko päästä keinolla millä hyvänsä. HEI ! MÄHÄN VOIN RULLALUISTELLA ! jos vaan olis rullaluistimet. :D ääk, miten jaksan venata 6 kk ? eikö vois olla keksitty keskikesän jää ? jalat kaipaa luistelua.

että sillä viisiiMaanantai 19.06.2006 18:05

Manu on aikas epeli. ja remukin on. yhdessä ne on kaksi apinaa. hahaa mulla on kaksi apinaa vahdittavana. jippii. nyt ne luojan kiitos nukkuu ja mä voin olla koneellla. aika vempula se Manu on. se päätti syödä mun koiran yöllä. sellanen paviaani, että oksat pois. lueskelen tässä samalla kelmejä. hitsi vieköön ne on hyviä.tekis vaan mieli lukea ja lukea. taidankin lisätä manun kuvan tänne. tai en tiiä oikeestaas. se on huono laatuinen. helvetti eilen se paviaani teki muuukavan jutun. Mä menin suihkuu ja sit jesse huutaa sielt 'manu kakkas tänne lattialle' no sanoin et päästä se ulos. no ei. jesse ei sitten päästänyt sitä ulos ja se oli paskonu 4 eri läjää pitkin olohuonetta. ja arvatkaapas kuka siivosi. MINÄ. tosi kiva. mutta nyt juoksen taas katsomaan mitä Manuel ja Remulus tekee.

manuel<3Lauantai 17.06.2006 17:08

nyt se sitten on meillä. Manuel. se meidän ikioma karvaturri. Ruskeavalkoinenmusta.on se kyllä söpö. ja niin pieni ja pörröinen. Ville ja remu tulee kohta korjaan villen autoa.
enpäs kirjota enenmpää kun ei nytt jaksa.

jotain tällast säätööTiistai 13.06.2006 22:37

AWW ! meidän koiraliini tuleekin huomenna. aww<3 joo. =) on tää kyl kivaa. mut hei, ELÄMÄ ON(lyökääjokumuaNYT)kuuntelen ihanaa piisiä. Goo Goo Dolls - Iris. se on siin elokuvassa Enkelten kaupunki. ihana elokuva<3 mä en jaksais odottaa. kiva, nyt joku mutsi on saanu päähänsä et mul on anoreksia. vitsi repesin sille ku se rupes väittää sellast. 'Jonna, onko sulla anoreksia ? Kun musta tuntuu ettet sä syö enää normaalisti ja sit syöt pelkkiä hedelmiä. Ja oot ruvennu liikkumaankin. Muista ettei painon kanssa pidä ruveta pelleilemään' AHAHAHAHAHAHHAHHHHAAAHAHHAHAH ! minullako muka anoreksia ?! yhtä paljon kun sellasella ihmisellä joka painaa 400 kg.

Vähän tänään kävi hauska juttu. käytiin mikon kanssa kaupassa ja iskä anto meille kymmenen euroo et saatais jäätelöt. eli 5 e molemmille. no sitten maksettiin ja päästiin ulos kaupasta ja tultii kotiin(matkaonnoinkilsa) ja istuttii pihalle. rupesin siinä sitte kaivelee taskujani ja PUFF ! rahat oli kadonnu. 6.10e oli jossai tien reunassa, tai kukon pihalla. pyöräiltiin sitten takasi kukkoo eikä rahoja näkyny missää. no rupesin miettimään että : 'en mä kyl oo kuullu kun ne on pudonnu' JA YHTÄKKIÄ ISKI AJATUS. ja katoin mun perstaskuihin. ja arvaatte varmaan kaks kertaa mitä sieltä löyty. 6.10 euroa täysin hyvässä tallessa. OLEN NIIN TAITAVA. ja miko sai taas aihetta nauraa mulle. ja iskä, kun ofcourse mä sille kerroin. ihanaa. mun koko perhe nauraa mulle. aika kannustavaa. mutta nyt menemme syömään.

APUA !Sunnuntai 11.06.2006 16:23

Torstaina. Torstaina, me haetaan meille KOIRA !<3 voi. se on niin söpö. oivoi, kohtaa pitää mennä sisään, mutta enköhän mä jotain teille tänne kerkee raapustamaan(tainäpyttelemään,ihanmitenhaluatte)tänään äiti soitti yhelee miehelle jolla niitä koiria oli, ja varasi meille koiran. se on 14 viikkoa vanha ja me haetaan se torstaina.<3 Pitää katsoa jesseä jonnekkin 10 asti tänään. voivoi, mitenhän se onnistuu kun ei mun kärsivällisyys taida oikee riittää jessen käsittelyyn. toivottavasti se on käyttäytyy kauniisti. jihuu. nyt se sitten on totta. me tosissan otetaan koira.ja viel sellanen minkä mäki halusin.

mutta nyt, juoksen sisälle siivoamaan(taiainakinyrittämään)ja sillälailla.

korjaanpas nytten: haemme kyseisen koiran keskiviikko iltana, tai torstai aamuna.

voivoivoviovivoivoivofivovivcoivo<3Lauantai 10.06.2006 01:45

oon ihan fiilingeissä kun kirjottelen ! ARVATKAAPAS MITÄ ?!! ME OTETAAN KOIRA ! sellanen ihanan ihana bordercollie ja ja en saa ajatuksia nyt ees kunnolla kasaan et voisin kirjoittaa ! jessen allergiatestit on tietty viel ottamatta, mut äitin kanssa epäillään et se ei oo enää allerginen ! voi sit meille tulee vauva. <3 sellanen ihana musta valkoinen karvainen hauvavauva. ihanaaihanaaihanaa<3<3<3
http://mariadahlstrom.webblogg.se/images/zacko_181254171.jpg <- tossa jollekkin tietämättömälle linkki, minkänäköinen on Bordercollie.

mä oon ihan hermona tääl varastossa kun oon ihan ekstaasissa, hei camoon, ME OTETAAN KOIRA ! voi tätä ilon päivää ! taidan hypätä kohta seinästä läpi ! äiti saa varata heti Jesselle allergiatesti ajan ni sit saadaan tietää. voivoviovivoviovivovio<3

kuten, mä eilen sanoin muhun iski pahanlaatuinen koirakuume. toivottavasti kaikki ymmärtää. ei tarvitse loukkaantua iloisista aiheistani/tuhahdella kuinka sekopäinen olen (hei,kylmätiiänetoonvähänPIMPOM)

leikkasin tänää 2 tuntia ja 45 minuuttia nurmikkoa. arvaa oliko jalat kipeät ? Vastaus: ERITTÄIN kipeät. ja sitten hoivasin sitä ihanaa Remulusveljenpoikaani ja kävelytin sitä. se on kyllä sellanen höpönassu ! heh, tykkäsin hommasta niin kauan kunnes meni ja paskansi mun huoneen lattialle. siinä vaiheessa minäkin(myönnänettämyösminäteenvirehitä)suutuin. sitten tuli ville ja iski sen naaman siihen paskakasaan(aikajulmaa)ja remu se vaan vikisi. kai sitä vähemmälläkin vikisee, kun kerta on nenä täynnä paskaa, mutta eipä sen jälkeen kakkinut. sitten mentiin vähän ulkoilemaan ja tämä poika päätti karata. arvatkaapa mikä etsintä. sitä joutu oikeen kurittaan. sitten se kaivoi äitin kukkapenkkiä ja mä olin loulkussa sisällä kun AMPIAINEN OLI VALLANNUT MEIÄN TUULIKAAPIN, enkä päässy ulos.(niilläkahellaoliselvästisalaliittomuavastaan)TSÄDÄÄM ja sitten AMPIAINEN katosi ja minä juoksin pihalle ja nappasin koiran mukaani sisälle. että sellainen päivä Remulusveljenpojan kanssa oli. ja mikä parasta huomenna ei tarvitse herätä aikasin. MIKÄ AUTUAS OLO !

remuremuremuremuremu<3Torstai 08.06.2006 16:00

tänään meillä on käymässä aivan ylisuloinen Remulus Helfors, Villen ja Nooran pienenpieni11-viikkoinen koiranpentu. muhun iski KOIRAKUUME. onneksi mekin otamme koiran joskus kesälopussa. mun mielestä sen nimeks sais tulla HERMELI, mutta äiti ja Jesse on HIUKAN ( = paljon ) erimieltä. elikkä siis kaikkien tiedoksi : MUSTA ON TULLUT TÄTI ! olen niin onnellinen. tää viikko onkin sitten mennyt veljenpoikaa hoitamalla, kun ei se raukka voi yksin olla. joka aamu 7.30 ylös ja viimeistään 8.00 pitää lähteä kävelemään Saunatielle, (toiselle puolelle kylää) mutta Remu on kyllä sen arvoinen.

Eilen kun kävelin siinä 8 aikaan Saunatielle päin, tajusin että miten paljon pidänkään Rajamäestä. (huomatkaa kellon aika) kaikista niistäkin mitä mä oikeasti vihaan tässä rähjäisesssä, mutta niin rakastettavassa kylässä. Kun mua vastaan käveli nainen ja sen kaksi ilkeää koiraa, tajusin että en voi niitäkään inhota koska ne on osa Rajamäkeä. ja jos ne poistettais, niin osa Rajamäkeäkin lähtisi mukana. (ne kaksi koiraa mursi kolme vuotta sitten äitin käden) Rajamäki ei olisi Rajamäki, ilman kaikkia pummeja ja koiria ja ihmisiä, ei edes ilman Konaa.


Ja taas juoksen sisälle ja rapsutan sitä söpöä veljenpoikaani ja sillälailla.

tukaripäivä.Tiistai 30.05.2006 20:35

aivan kamalaa. se luokka on aivan hirveä =D¨näsäviisaita kikkeleitä kaikki =D

ja taas..Perjantai 26.05.2006 12:08

on se niin mukavaa kun fyssan tunnit katotaa elokuvia, kun voi tulla tänne ATK-luokkaa dataan. KYLLÄ SE KEIJO ON NIIN MUKAVA ! =D nytkin saa olla kaks tuntia täällä chillaa.

HAPPYTREEFRIENDSIT on niin mukaaavia =D

Ollaan nyt 3 tuntii atk-luokassa =D aika lepposa päivä, kieltämättä. ANNUKKAKIN ON TOODELLA MUKAVA KUN PÄÄSTÄÄ MEIDÄT TAAS ATK-LUOKKAAN ! aapelissa pelaillaan biljaridia kaikki meiän luokkalaiset. juttelin eilen 2 tuntia yhden henkilön kanssa mesessä, ja sen takia TÄMÄ PÄiVÄ ON NIIN HYVÄ ! Aapo on aikas homo jätkä kun esiintyy aapelissa tyttönä ja iskee jätkiä. aika homomaista =D

tänään menen iskälle viikonlopuks ja tulen sunnuntaina =D maanantaina saadaan tietää mille luokille mennää tukioppilaiks ja tiistaina on se tutustumispäivä. toivottavasti pääsen lauran luokalle =D laura ois aika mahti LV.

mutta ihan pian loppuu tuntikin joten lopettelen.

Ja päässä soi Tosi Tarttuva Täytebiisi - Hausmylly

Tsädääm käytiinpäs LIIDELISSÄ ostelemassa karkkia ja 27 litraa juotavaa. (täytyy sanoo ettei juotavat voi loppua kesken) eipäs tarvinnut siivota koulua kun satoi =D OLEN ONNELLINEN, kuka nyt haluu vapaaehtoisesti(tai no ei sitä kukaan vapaaehtoisesti ois tehnykkää)siivota koulua, jonkun muun roskista ? hei kamoon jos se häiritsee sitä reksiä, ni siivotkoon keskenää, ja mitä varten siivoojat on koulussa ? nomjaa ehkäpä vaikka öööm siivoomista varten.

jonna ja anni tsillailee ojamäen perseessä kissan ja annin äipän ja jonnan isin kanssa. ja he vetelevät karamällejä kilpaa ja LAULAA KARAOKEA ! :D