IRC-Galleria

-raipe

-raipe

poetic enough for you ?

HEI HAI HAUKI !Perjantai 29.09.2006 12:00

Ja taas väsynyt jonna kirjottelee kemian tunnilla teille kaikille kivoille :P eipä tullut se dvd eilenkään. :( baad. eilen oli isoskoulutus ja se elina kertoili sellassia vammasia juttuja jeesuksesta. Mutta oli kivaa sarvihaaran ja reetan ja marin ja helin kanssa. hitsivitsi. kemian tunnit on ollu nyt kivoi kosk ollaa oltu atk luokassa. Meillä oli eilen perkkiön sijaisena joku järkyttävä LASSE. se puhu ihan koko ajan ja tosi nopeesti.(elivähänniikumä,paitsietsepuhuasiaa) tänään pitäisi vissiinki olla jessen kanssa kahestaa kotona koko päivä ku äitillä on iltavuoro. tai riippuu vähän miten mika tulee kotiin ja sillai. mä olin taas erittäin viisas. pelattii isoskoulutuksessa jotain seurakunta-aliasta ja sit tajusin vasta 5 minuutin päästä et se lappu mikä siin lattialla oli PELILAUTA :P oon neroista neroin. ja nerompi. :P KUMIANKKATYTTÖ :P olen outo ja tiedän sen. :P miksi olen tänään hyvällä tuulella? Koska näin mukavan henkilön ja olen iloinen että näin sen. mitä kuuluu. hyvääkuuluu. :P

-Jonnannne yliväsyneenä mutta onnellisena-
Täällä on Jonna joka on nukkunut liian vähän. Manu on tullut selvästikkin muhun. Jos se ei nuku, kukaan muukaan ei nuku ! Koko yön se oli nuolemas mun naamaa, käsiä tai jalkaa, tai tökki kylmällä kuonollaan mua. Arrgh. ei onnistu. mun vaimoni on noita ei oo tullut vieläkään. olis ollu kivaa eilen katella sitä, vaikka olinkin iskällä. Eilen oli kiva päivä. ajelin NFS UNDERGROUNDIA ja lueskelin KELMEJÄ. pääsin sen need for speedin melkee jo läpi, mulla on ssssssikaa makee auto. :D se on nissan sentra. kaikkihan tietää minkälainen se on. vaimitä? ollaan taas atk-luokassa kemian tunnilla, niin kuin yleensäkkin :P tänään on isoskoulutus ja sitten aattelin pitää TO tunnin ruotsin tunnilla. niillä tosin on mantsaa ja sijainen joten en oo ihan sata varma pidänkö sitä. Kivaku ne sanoo mua koko ajan blondiks ku vahingossa huusin niille "Mä en voi sille mitään että mä olen blondi, vaikka se ei mun hiustenväristä näykkään". ei helvetti ku tulee viisasta tekstiä vaihteeks. älkää valittako, kukaa ei pakota teitä lukemaan ;D vaan omaksi iloksenihan mä näitä kirjottelen. enää kaks tuntia koulua. mantsaa ja ruotsia. saadaan ruotsin kokeet joten enpäs pidäkkää sitä tuntia. :P tulee varmasti tosi heeelvetin hyvä numeero. nyt on muuten päässyt käymään vahinko. must aon tullut viisas. sain yhteiskuntaopinkokeesta 9 ja enkun kokeest 9 ja jajajaja.. suuri vahinko. (enmuutenhalualesota:]) remu vois tänää tulla meille. mä en oo nähny sitä kuukauteen. kamalaa. siitä on tullut L kokoo. ja manu on edelleen S kokoo. ellei jopa XS. :P ei vaan se on kyllä kasvanut aika roimasti.

-jonnanne joka on väsynyt-

Kyllä maalla on mukavaa !Tiistai 26.09.2006 17:00

päätin taas alotella kirjottelee tänne tällasii ylipitkii romaaneja. :P Kivaa eikös ? Tilasin sunnuntaina Vaimoni On Noita 1 tuotantokauden jaksot. :P ny toottelen että se tulee ja et pääsisin sitä kattelemaan. :D kyllä on kivaa. sit musta tulee vaan pahempi himassa nyhvääjä ja sil viisii. Manupas on tehny sellasen KASVUPYRÄHDYKSEN ja on kasvanu monta monituista senttiä. Jade on kiva(sekäskiitemunlaittatäntänne) Hitsi vitsi, manu kävi eilen naapurinpihamaalla ja arvatkaa mikä huuto sieltä kuuluu tähän tyylíin: NYT POIS TÄÄLTÄ SÄ ET SA TULLA TÄNNE ! se on niin tyhmä. huutaa koiranpennulle. VAMMA. Kemian tunnilla ollaan. ja Pitäis tehä tollast muovi hommaa mut en oo kerenny. tai jaksanu. ja tunti aikaa. pippeli. Joku Jonna on kyllä paras puhumaan isovanhempien aikana. Ensin oltii Minä, Anni, Iskä ja Mummo autossa ja sit Anni sano jotai mitä mun ois pitänyt muistaa ja huusin kovaan VOI PIPPELI ! etupenkillä tuli hiljasta ja kaikki katto punaiseen jonnaan. Sitten Annin vaari tuli iskälle ja TAAS Anni sano jotain mitä mun piti muistaa ja huusin tosi kovaa: EI SAATANAN SAATANA ! ja Sieltä sitten Hannu kurkkii ovelta. ja taas oli punainen jonna. vissiinkin mun pitäis opetella ajattelee mitä sanon eikä sano mitä ajattelen. Onneks ei tarviikkaan lähtee viellä. :D KAISA FREEMAN on joku kivin maikka. Vittu Taisto(meiänyhteiskuntaopinmaikka) on sekos. ensin se räjähti ku jade sano ettei niille tuu hesaria, ni se huusi : HELVETTI JOS EI LÖYDÄ MAINOSTA KOTOAAN, NIIN VOI LAITTAA ITTENSÄ NARUN JATKOKS. se on pimee.

nyt mä kyllä aattelin lopettaa ja tehä ton muovi jutun. vaikka mulla ei ees oo sitä monistetta. pippeli poika vaan teillekkin. koko tunti on menny tähä päiväkirjaan. :( ei se kyllä haittaa koska tää estää mun hervotonta puhetulvaa. ja sit kaikilla ei mee hermo muhu kun en puhu koko ajan. :D mut tunnetaan kovaäänisyydestä ja paljonpuheisuudestani. tosi hienoo. :) JA SIT SELLANEN PIKKU JUTTU ETTÄ MULLA ON LIIKAA ENERGIAA. PIPPELI

-jonnanne-

VOI EIPerjantai 22.09.2006 12:23

tänään luin pakkaskukkia, ja päädyin viimeiseen osaan ! yksi osa mun elämästä on kohta loppu ja sit alkaa toinen. onpas kivaa, NO EI KYLLÄ OLE. Vain yksi henkilö voi mua ymmärtää. ;D

JADE ON PARAS !Tiistai 12.09.2006 16:31

Jade on vaan niin paras koska se vaan on.supernintendo+super mario all stars ! ;PSunnuntai 10.09.2006 14:29

mikä on kivempaa kuin viettää sunnutaita nintendoa pelatern ja ehkä kirpputorilla käyden ? EI MIKÄÄN ! Anni ja Jonna etsi varastosta Vanhan nintendon ja läpi vaikeuksien asensi sen annin televisioon ja nyt he pelaavat sitä innoissaan. ja muistetaan vielä kaikki jututkin, vaikka siitä alkaa tulla lähemmäs viisi vuotta kun sitä on viimeksi pelattu. MINKÄ NUORENA OPPII SEN VANHANA TAITAA.

Älkää muuten ikinä ostako seppälästä söpöjä takkeja, ne nimittäin hajoaa heti kättelyssä. VINKVINK *nimim. Kokemusta omaava*

mutta se tästä päivästä, jatketaan joskus myöhemmin.
-Hoppuilu ei auta, jos ei ole tietoa.

-Hälytin ei ole stressilelu pelaaja 1 !

-Fiksut pärjää aina, eikö vain pelaaja 1 ?
Nytpä kerron teille tarinan tytöstä nimeltä Suvi, joka pesi hampaitaan koulun vessassa ja harrasti kimppakivaa Jonnien kanssa. Suvi oli mukava tyttö josat Jonnat pitivät, ilmeisesti. en ole varma.

Ja Jonna oli niin REILU että päätti auttaa suvia ja kertoa tämän tarinan IRC-GALLERIAN PÄIVÄKIRJASSAAN.

Ja suvi päätti auttaa jonnaa kutistamalla tämän kalloa RUOKAPÖYDÄSSÄ aivan kuin Jonnalla ei olisi muutenkin vaikeuksia keskittyä ruokaansa ! :P

Ainiin unohdin: Kiitos teillekaikille mukaville ihmisille jotka teitte rajamäkipäivästä kaikkien aikojen parhaan !
Ja toinen SUURI kiitos Karrille, Elsalle, Ersulle, Miksulle, Jarkolle, Tarulle ja Lauralle jotka olivat kanssani Helsingissä 2.9 pitämässä hauskaa. JA HIRMUKIVAA OLIKIN !

Ja kemian tunnilla atk luokassa chillataa ja onkin niin hirvittävän hauskaa että tuntuu että kuolee. Suvi ja Jonna = ALWAYS HAVIN' FUN !

Yhteiskuntaopin tunnillaTiistai 22.08.2006 12:28

Jonnia on suomessa yhteensä 8995 ja Helmisiä on 5777 yhteensä ÄÄK OLEN MASSAA ! :P
Karri tulee tänään käymään Rajamäessä ja me mennää(siisminäelsaersujaessi) mennään kattoo sitä :P Karri on siis meidän riparilta yks kiva poika.

Päätin alottaa syömään terveellisemmin koska muuten paisun ja lihon kun pannukakku, ja sit ei oo kellään kivaa. ei edes mulla. mutta se suunnitelma kariutui, eilen koska äiti toi jäätelöä kotiin ja oli PAKKO SAADA ! siis jäätelöä. Ei kaksimielisiä ajatuksia. kello on 9.25 ja mulla on tylsää. Eero homo istuu mun vieressä, ja yrittää tossa jotain homoilla. Hei mä olen 9G peruskoulun vanhimpia ! käyköö väähän katteeks ?! :P siis nuorempia.

Manu on syönyt mun opintooppaan. nyt en tiiä millon tunnit alkaa, mutta enpäs ole ollut myöhässä koskaan. siis ysin aikana. kasista ei nyt puhuta. eikä seiskasta.

enpäs ole jaksanut kirjotella tänne pitkään aikaan.

KOTONA VIHDOIN ! <3Tiistai 25.07.2006 14:14

vihdoin olen kotona. Rajamäessä. tuntuu niinniiniin ihanalta. varsinkin kun on rauhaa. Manu ja Kaapo temmeltää tossa pihalla. Kaapo is a very large dog. ja Manu is a very small dog. mulla onkin veri ikävä kaikkia kavereita joita en oo kesälomalla nähnyt.

kohta alkaa ripari :( viikko jossain kuuntelemassa jumalasta. :/ EIHEI EI ONNISTU !

mutta nyt heiheihei ja moimoimoi. :)

Ainiin, iskäpä osti mulle rullikset :P JEII talttui ikävä jäällle ja saa nauttia kesästä.