IRC-Galleria

ihanaa...Maanantai 08.06.2009 12:59

syyskuussa pääsen muuttamaan uuteen kotiini.. :) mä oon nii innoissani. Toki tietty pääsen aikaisemmin muuttamaan riippuen tietty jos talo menee vaa myydyks... :) mä oon jo suunnitellut vaikka mitä ihanaa mitä kaikkee pitää ostaa. :)

nii tuo asunto juttu on iha sata varma, mulle on varattuna se mun unelmien koti. asiat alkaa sillä kohden tasaantua... yks on kyl iha satavarma juttu... et raha ja rakkaus ei mee kimpas... :) sillä mulla menee rahallisesti ihan kivasti :) ei oo valittamista... :))))

No sellast se elämä on... ehkei mulla ookaa mikää kiire. ehkä tekee ihan hyvin olla yksin, jos sitä osais vaan olla... :) tää onki varmaa hyvää harjoittelua... :)

JA PS, kamut älkää huoliko mä JAKSAN IHAN OIKEASTI hyvin tehdä paljon töitä!!! Oikeasti mieli saa lepää.. se ahdistus ei paina niin paljon ku saa hukuttautua töihin.. :) Joten please peace! ;D

ainoa iso stressi on et mitä teen kesälomalla? Ei mulla oo ollu lomaa yli 2vuotee. osaako sitä ollakaa lomal. mul on kauhee loma stressi. Jos muksut ja jukka menee viroon, ni sit meen äipän ja sen miehe mökille Kiuruveelle ja 17.7 olis tarkoitus mennä vihreille niityille jollekin iskelmä festareiden tapaisille höpsötyksille, mut talo maksaa ni mikä ettei :D hyvää vaihtelua mulle, ku pääsee täält tuppu kyläst pois. Ku muksut täyttää 18v ni viimeistää siin vaihees mä painun täält kiertelee Suomee tai muutan vaikka Rovaniemel :D mä voisin muuttaa ihan Suomen perimmäiseen peränurkkaan, siel olis melkee ainaki ikuinen talvi :))))

Kattoo nyt mitä tulevaisuus tuo taas tullessaan, mut ideana se et onneks vihdoin alkaa tapahtua jotaki hyvääki... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.