IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

8Boltsi setittää jälleen.Sunnuntai 21.05.2006 02:54

8Boltsi. Suolahden viisaus ja ylpeys.. Filosofinen ihmelapsi. Elikkä minä, olen taas valmis laatimaan rajuja totuuksia naamallesi. Kannattajajoukkoni kasvaa ja haluaa lisää näitä juttuja, joten annan heille vain mitä he haluavat !

-

"Vieressäni on konjakkilasi jäillä ja kirjoitan tätä juttua sikarinsavussa. Istun nahkapenkillä masentuneena."

Mielestäni tuollainen käyttäytyminen on klisheetä. En tajua miksi vanhoja klisheitä käytetään? Tuottavatko ne aina elokuvissa tai kirjoissa suuren hymyn ihmisen kasvoille. Onpa ihminen tyhmä "elukka", jos ihminen aina naurahtaa samoille jutuille.
Tähän saattaa vain johtaa ihmisten ajattelemattomuus, mitä ilmenee maailmassa hirveästi. Kolarit, otsonikerroksen ohueminen ja lista jatkuu niin pitkään, kun universumin maailmankaikkeus riittää. Elikkä loputtomiin(ko) ?

Maailmakaikkeus onkin mielenkiintoinen aihe puhua. Ihmisen mieli ei riitä käsittämään noin laajaa käsitettä. Ja miettikää, jos maailmankaikkeus laajenee vieläkin ja elämää koko-ajan syntyy uusiksi ja kuolee.. Million me olemme katoavan aurinkokunnan listalla ja miksi? Kumma ettei tuo asia aiheuta ihmiselle pelkoa. Mutta paljon laajempi käsite, mitä emme myöskään voi käsittää on oma mielemme. Sinne ilmeentyy myös uusia asioita päivä päivältä ja kuolee asioita päivä päivältä. Mielemme on siis tunnetilojen / viisauden maailmankaikkeus. Mutta omaa mieltäsi voit tutkia itse helpommin, kuin maailmankaikkeutta. Mielesi on mielenkiintoisempi ja laajempi.

Yrittäkää löytää pohtimalla se oikea totuus. Älkää aina uskoko näkökulmaan, mikä näyttää teille materialistisen, silmiemme edessä avautuvan maailman. Vaan löytäkää ontologinen maailma missä sielunne ja ruuminne toimii yhdessä. Se on tavoite, minkä toivottavasti joku löytää!

Hmm?? Lauantai 06.05.2006 00:09

En oo käyny paskalla KAHTEE PÄIVÄÄ.. Viimeks taisin käydä ennen venatio matsia ( kolmesti )

Synkät hetket, kevään valossa!Lauantai 22.04.2006 02:24

Minä. Kuka minä olen? Olen ihminen vailla vertaa ikuisuuden kevätvalossa. Onko elämä kannattavaa? Onko elämä kivaa? Kysymyksia riittää enemmän kuin tilaa koko universuumissa. Jos joskus asiat menee huonosti mieleeni tulee asioita mitkä riistävät sydäntäni. Jos asiat menee hyvin, niin hyvänolon tunne pysyy vain hetken. Hektistä, Hektistä!
Kello tikittaa ja elämä kuluu.. Istun vain tietokoneelle ilman mitään päämäärää. Olenko vain ja ainoastaan pieni valonsäde kevät auringossa. Silmäni riistää verenpisarat ja suola. Kaverini laittaneet minut hauta-arkku kuntoon. Eivät ryhdistäneet elämään kunnolla.
Mutta pitää jaksaa ja löytää suuremi asia, kuin valonsäteenä oleminen!

T:8BOLTSI DA ANGST BOYY x)X)XX)

ps: tehty tsoukil ;)
Siellä on kahvia, vehnästä ja keksejä. Ne ovat hyviä.
- Vanhemmat »