IRC-Galleria

PAUKKU LOMAPerjantai 01.08.2008 01:51

kuoszeizSunnuntai 01.06.2008 07:06

jos on kuoseissa, nii on vihainen. tai vakava. mutta en flaidaa, koska oon tosimies. en oo enää ala-asteella, siksi yritän käyttäytyä erinomaisesti. näytän ryssältä enkä teinibitchiltä. siksi oon tullu pojasta mieheks ja mulla on pleikkari ja metrobiibbari

Vaa rallein rikollinen 2.Lauantai 17.05.2008 20:18

Katos vain. Vaa Ralli rikollinen saapui taas. En olisi uskonot tämän gonzoilun saapuvan nyt, varsinkin kun nyyppäsin martin kanssa aika vaa rallisesti. Mutta ehkä jazzvariaatio palauttaa minut maanpinnalle.

Vaa rallien rikollinen.Lauantai 02.02.2008 16:03

Vaa ralli sia rikollisia liikkuu paljon Suomessa. Monet tietvätä osan heistä, minä en kaikia

HAHAHATiistai 01.01.2008 22:37

Hauskin päivä :DD

Pahvi ja jäätelötaistelija!Lauantai 25.08.2007 02:24

Olen pannut merkille asioita pahvista. Se on ruskeaa ja tyylinomaisenaan vahva. Tiedän kun se polttaa kurkkua, kuin tulikuuma kaktus upotettuna kinuskiin, tiedän sen iskevän voiman, kun salamoi taivaalta. Energiajuoma Thunder on ihan hyvää, sitä saa jämsästä.

rusinaTiistai 01.05.2007 02:54

Elikkä. Hommana oli kirjoittaa viru valge rusinasta, joka on järkevä ajattelutapa. Siitä ei tule hyvä olo, vaan hirveä. En ehdota kokeilemaan, ellei ole kovan luokan kokija. Ajattelutapa on hankala, oksettava ja rankka taival. rentoutukaa ja miettikää elämän hienoja faktoja!!!!!!!!!!

'VITTU*Maanantai 23.04.2007 20:55

Ekaks särkee koko koulupäivän päätä, sitte teen 2h läksyjä, sourcessa disti peelos matsis, kotona oli samaa ruokaa kun koulussa ja söin sitä jo eilenkin ja kaiken huipuks VITTU QUAKENET SPLITTAA VITTU KOKO AJAN EIKÄ PÄÄSE VITTU SISÄÄ. JUMALAUTA! Kohta alan käyttää IrcNettiä vittu perkele.

Avautuminen.. Vain elämän jatke?Sunnuntai 11.02.2007 02:35

Olen taas tullut pohtimaan elämän oloa ja syntyä.. En ole saanut tulosta.. Joskus tuntuu vain siltä että on vaikeaa ja rankkaa pohtia ilman valoa. Mutta olen pyrkinyt väistämään valon ja saada tuntua tulokseen, mikä saavuttaminen voi olla hankalaa. Mutta mikä on hankalaa? Onko se hankalaa jos avaimesi on hukkunut ja yrität etsiä niitä epätoivoisesti ennekuin myöhästyt iltakaupasta. Vai onko se hankalaa, että sinun pitää löytää itsesi mutkikkaasta elämän virrasta.

Joskus nautin konjakkia takan äärellä Netzerpanielini kanssa ( harvinainen koirarotu Timbuktusta ).. Huomaan, että se ei ole hankalaa. Vaan se on hyvin nautittava asia. Toisaalta jos alat tarkemmin pohtimaan asiaa, huomaat vesipilvien kasvavan hennon pääsi yllä. Vesipilvet ovat rankkoja ja vahvoja. Et pääse niitten lävitse, vaikka kuinka yrität. Ne vainoavat sinua.. Mietit onko järkevää kestää loputonta sadetta vai kestätkö ja odotat auringonpaistetta. Valintoja on monia, mutta itseäni ei ne kiinnosta. Itseäni kiinnostaa monipuolinen elämäntapojen kulttuurien kohtaamispiste missä kaikki voisivat keskustella ja pohtia isossa joukossa. Ratkaisuja tulisi ja elämä oli värikkäämpää.. Kuin Da Vincin alkuvuosien taiteen uralla. Onko tämä aika keski-aikaa vai kuuluvatko katolinen kirkko rahastavien ihmisten kanssa yhteen.. Sitä ei tiedä kukaan - ei edes guru!

Greetings

Suolahden elämänjakaja filosofi minkä lahjat on saatu elämänkokemuksilla!!!!!!!!

LANITPerjantai 07.07.2006 04:14

Taitaa tänää olla LANit perskules..
ft:
KorCa = "[21:02:52] <+KorCa> vähän vitutti ku oli äikän tunnilla jtn 5minuttii elohiiri munassa"
kieris = "[23:49:40] <@kieris> hyi saatana pierasin kätee"
chiq0 = "[20:24:08] <@chiqo> http://www.sosiaalisestirajoittuneet.fi/ sosrajs uus fontti =)"
8Boltsi = "[19:50:44] <@YoNzZu> voisitte teki `8Boltsi ja KorCa lopettaa ton tahallisen perseilyn :P"


GL HF..

ps: käydään uimas.. kaikki chiksit sörkän rantaa perjantaina koko päiväks, jos haluutte nähä HOTIT LANIPOJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!