IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

rusinaTiistai 01.05.2007 02:54

Elikkä. Hommana oli kirjoittaa viru valge rusinasta, joka on järkevä ajattelutapa. Siitä ei tule hyvä olo, vaan hirveä. En ehdota kokeilemaan, ellei ole kovan luokan kokija. Ajattelutapa on hankala, oksettava ja rankka taival. rentoutukaa ja miettikää elämän hienoja faktoja!!!!!!!!!!

'VITTU*Maanantai 23.04.2007 20:55

Ekaks särkee koko koulupäivän päätä, sitte teen 2h läksyjä, sourcessa disti peelos matsis, kotona oli samaa ruokaa kun koulussa ja söin sitä jo eilenkin ja kaiken huipuks VITTU QUAKENET SPLITTAA VITTU KOKO AJAN EIKÄ PÄÄSE VITTU SISÄÄ. JUMALAUTA! Kohta alan käyttää IrcNettiä vittu perkele.

Avautuminen.. Vain elämän jatke?Sunnuntai 11.02.2007 02:35

Olen taas tullut pohtimaan elämän oloa ja syntyä.. En ole saanut tulosta.. Joskus tuntuu vain siltä että on vaikeaa ja rankkaa pohtia ilman valoa. Mutta olen pyrkinyt väistämään valon ja saada tuntua tulokseen, mikä saavuttaminen voi olla hankalaa. Mutta mikä on hankalaa? Onko se hankalaa jos avaimesi on hukkunut ja yrität etsiä niitä epätoivoisesti ennekuin myöhästyt iltakaupasta. Vai onko se hankalaa, että sinun pitää löytää itsesi mutkikkaasta elämän virrasta.

Joskus nautin konjakkia takan äärellä Netzerpanielini kanssa ( harvinainen koirarotu Timbuktusta ).. Huomaan, että se ei ole hankalaa. Vaan se on hyvin nautittava asia. Toisaalta jos alat tarkemmin pohtimaan asiaa, huomaat vesipilvien kasvavan hennon pääsi yllä. Vesipilvet ovat rankkoja ja vahvoja. Et pääse niitten lävitse, vaikka kuinka yrität. Ne vainoavat sinua.. Mietit onko järkevää kestää loputonta sadetta vai kestätkö ja odotat auringonpaistetta. Valintoja on monia, mutta itseäni ei ne kiinnosta. Itseäni kiinnostaa monipuolinen elämäntapojen kulttuurien kohtaamispiste missä kaikki voisivat keskustella ja pohtia isossa joukossa. Ratkaisuja tulisi ja elämä oli värikkäämpää.. Kuin Da Vincin alkuvuosien taiteen uralla. Onko tämä aika keski-aikaa vai kuuluvatko katolinen kirkko rahastavien ihmisten kanssa yhteen.. Sitä ei tiedä kukaan - ei edes guru!

Greetings

Suolahden elämänjakaja filosofi minkä lahjat on saatu elämänkokemuksilla!!!!!!!!

LANITPerjantai 07.07.2006 04:14

Taitaa tänää olla LANit perskules..
ft:
KorCa = "[21:02:52] <+KorCa> vähän vitutti ku oli äikän tunnilla jtn 5minuttii elohiiri munassa"
kieris = "[23:49:40] <@kieris> hyi saatana pierasin kätee"
chiq0 = "[20:24:08] <@chiqo> http://www.sosiaalisestirajoittuneet.fi/ sosrajs uus fontti =)"
8Boltsi = "[19:50:44] <@YoNzZu> voisitte teki `8Boltsi ja KorCa lopettaa ton tahallisen perseilyn :P"


GL HF..

ps: käydään uimas.. kaikki chiksit sörkän rantaa perjantaina koko päiväks, jos haluutte nähä HOTIT LANIPOJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

8Boltsi setittää jälleen.Sunnuntai 21.05.2006 02:54

8Boltsi. Suolahden viisaus ja ylpeys.. Filosofinen ihmelapsi. Elikkä minä, olen taas valmis laatimaan rajuja totuuksia naamallesi. Kannattajajoukkoni kasvaa ja haluaa lisää näitä juttuja, joten annan heille vain mitä he haluavat !

-

"Vieressäni on konjakkilasi jäillä ja kirjoitan tätä juttua sikarinsavussa. Istun nahkapenkillä masentuneena."

Mielestäni tuollainen käyttäytyminen on klisheetä. En tajua miksi vanhoja klisheitä käytetään? Tuottavatko ne aina elokuvissa tai kirjoissa suuren hymyn ihmisen kasvoille. Onpa ihminen tyhmä "elukka", jos ihminen aina naurahtaa samoille jutuille.
Tähän saattaa vain johtaa ihmisten ajattelemattomuus, mitä ilmenee maailmassa hirveästi. Kolarit, otsonikerroksen ohueminen ja lista jatkuu niin pitkään, kun universumin maailmankaikkeus riittää. Elikkä loputtomiin(ko) ?

Maailmakaikkeus onkin mielenkiintoinen aihe puhua. Ihmisen mieli ei riitä käsittämään noin laajaa käsitettä. Ja miettikää, jos maailmankaikkeus laajenee vieläkin ja elämää koko-ajan syntyy uusiksi ja kuolee.. Million me olemme katoavan aurinkokunnan listalla ja miksi? Kumma ettei tuo asia aiheuta ihmiselle pelkoa. Mutta paljon laajempi käsite, mitä emme myöskään voi käsittää on oma mielemme. Sinne ilmeentyy myös uusia asioita päivä päivältä ja kuolee asioita päivä päivältä. Mielemme on siis tunnetilojen / viisauden maailmankaikkeus. Mutta omaa mieltäsi voit tutkia itse helpommin, kuin maailmankaikkeutta. Mielesi on mielenkiintoisempi ja laajempi.

Yrittäkää löytää pohtimalla se oikea totuus. Älkää aina uskoko näkökulmaan, mikä näyttää teille materialistisen, silmiemme edessä avautuvan maailman. Vaan löytäkää ontologinen maailma missä sielunne ja ruuminne toimii yhdessä. Se on tavoite, minkä toivottavasti joku löytää!

Hmm?? Lauantai 06.05.2006 00:09

En oo käyny paskalla KAHTEE PÄIVÄÄ.. Viimeks taisin käydä ennen venatio matsia ( kolmesti )

Synkät hetket, kevään valossa!Lauantai 22.04.2006 02:24

Minä. Kuka minä olen? Olen ihminen vailla vertaa ikuisuuden kevätvalossa. Onko elämä kannattavaa? Onko elämä kivaa? Kysymyksia riittää enemmän kuin tilaa koko universuumissa. Jos joskus asiat menee huonosti mieleeni tulee asioita mitkä riistävät sydäntäni. Jos asiat menee hyvin, niin hyvänolon tunne pysyy vain hetken. Hektistä, Hektistä!
Kello tikittaa ja elämä kuluu.. Istun vain tietokoneelle ilman mitään päämäärää. Olenko vain ja ainoastaan pieni valonsäde kevät auringossa. Silmäni riistää verenpisarat ja suola. Kaverini laittaneet minut hauta-arkku kuntoon. Eivät ryhdistäneet elämään kunnolla.
Mutta pitää jaksaa ja löytää suuremi asia, kuin valonsäteenä oleminen!

T:8BOLTSI DA ANGST BOYY x)X)XX)

ps: tehty tsoukil ;)
Siellä on kahvia, vehnästä ja keksejä. Ne ovat hyviä.
- Vanhemmat »