IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Käräjäoikeus on hylännyt omaisten vaateet Kauhajoen komisariota vastaan, koko tämä oikeudenkäynti on ollut täysin turha. Oikeudenkäynin aikana tuli myös ilmi Kauhajoen poliisilaitoksen henkilökunnan keskinäiset ongelmat, joilla yritettiin myös vaikuttaa käräjäoikeuden päätökseen.

“Joku ei tullut toimeen jonkun kanssa, niinpä halusin häntä vähän näpäyttää oikeudessa”. Joku “poliisisetä” oli sitä mieltä, että Komisarion olisi pitänyt tehdä päätös ottaa ase pois Matti Saarelta. Miksi nämä poliisit eivät tehnyt sitä itse? Olisivat vaan hakenut aseen Saarelta pois ja se olisi ollut siinä.

Kuka on tämä salanperäinen “Komisario Palmu”. Mediassa puhutaan kokoajan vaan Kauhajoen komisariosta, kansa vaatii keskustelupalstoilla nimiä esille. Komisarion nimi on tiedossa (myös NettiPoliisin), mutta mitä sillä on väliä, mikä on nimi? Mielstäni tämä kyseinen komisario on jo “tuomionsa ansainnut”. Hän ei varmasti koskaan voi antaa itselle anteeksi sitä mitä ei tehnyt, eli käskenyt ottamaan asetta pois Matti Saarelta. Eiköhän siinä ole jo tarpeeksi rangaistusta hänelle?

“Omaisten mukaan komisario oli alkoholin vaikutuksen alainen kun hän kielsi aseen poisoton.” Näin kirjoitettiin lehtien palstoilla joulukuussa 2009. Kyllä on likaista peliä myös tämäntyyliset okeudenkäynnit. Jos minä juo yhden oluen kotona, olen minäkin alkoholin vaikutuksen alainen, mutta ei se estä minua puhumusta ja tekemästä päätöstä.

Aina pitää kuitenkin muistaa se, että MATTI SAARI OLI SE JOKA AMPUI NUO LAUKAUSET, ei kukaan muu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.