IRC-Galleria

Aichmeria

Aichmeria

“Tonight, once more, life sinks its teeth into my heart.” — Simone de Beauvoir

Selaa blogimerkintöjä

THE MICRO HEAD 4N'SMaanantai 11.02.2013 00:19


WEBSITE_B7KLAN_Tour_MICROHEAD-.jpg

THE MICRO HEAD 4N'Sin keikkaa ei ole vieläkään varmistettu - nyt ihmiset ostamaan lippuja ja nopeasti, jotta miehet saataisiin Suomeen asti!

Kyseessä on noin 20-40 lippua, jotka pitäisi saada mahdollisimman nopeasti ostettua tulijoiden haltuun, jotta keikka toteutuisi! Olkaa kilttejä, mainostakaa, tehkää kaikkenne .. Koska tämä on tärkeää. Meille kaikille.

Sekä nyt keikka tulee olemaan osoitus siitä muille bändeille, että Suomen jrock-kansa on vielä sen verran elossa, jotta Japanista uskalletaan eksyä näinkin kauas keikalle tulevaisuudessa! Se on osoitus myös siitä, että JrockSuomi uskaltaisi tuoda lisää artisteja Suomeen seuraavien vuosien aikana!

Torstaina JrockSuomi tiedotti THE MICRO HEAD 4N'Sin Suomen keikasta siis seuraavasti:

"Pistimme pystyyn gallupin jonka avulla selvitimme kuinka paljon ihmisiä keikka vetäisi, jos toisimme kyseisen yhtyeen Suomeen. Varoitimme etukäteen äänestämästä huvin vuoksi, jotta saisimme mahdollisimman realistisen tuloksen aikaan. Ilmeisesti varoitustamme ei otettu tarpeeksi vakavasti, sillä ikäväksemme joudumme toteamaan, että peruuntuminen uhkaa myös Helsingin keikkaa ellei lipunmyynti kohene merkittävästi lähipäivien aikana.

Keikalle tulijat, ostakaa siis lippunne mahdollisimman nopeasti ja auttakaa JrockSuomea mainostamaan keikkaa! Toivottavasti pystymme tähän yhteisvoimin!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.