IRC-Galleria

Aichmeria

Aichmeria

“Tonight, once more, life sinks its teeth into my heart.” — Simone de Beauvoir

Selaa blogimerkintöjä

193.Torstai 05.03.2015 19:31

Voisin käyttää tämänkin ajan lukemiseen, mutta enpä käytä. Joten kärsikää siitä, että pakoilen jälleen kerran velvollisuuksiani.

Yleistä
Mitä teet, jos aika käy pitkäksi kotona ollessasi? - En omista koskaan liikaa aikaa, mutta leikin silti joka päivä pitkästyväni ihan hirvittävästi. Pakenen niitä hetkiä näiden testien pariin tai aggressiivisesti spämmään uhrini kaikki välityspalvelimet täyteen viestejä.
Mikä on lempijouluperinteesi? - Ei ole eikä tule.
Oletko enemmän kaupunkilainen vai mökkihöperö? - Nyt muistan, miksi tallensin nämä kysymykset alun perin. Eihän tässä koko kysymyksessä ole itseasiassa alkeellistakaan järkeä.
Mikä on mielestäsi parasta kesässä? - Riippumattomuus pilkkihaalareista ja kengistä pihalle mentäessä.
Mitä mieltä olet abortista? - Ei abortista voi kertaheitolla sanoa mitään yleistävää mielipidettä, koska asiahan on tapauskohtainen.
Minkälaisia suunnitelmia sinulla on ensi kesälle? - Aion raataa.
Minkälaisia tavoitteita sinulla on tulevalle vuodelle? - Haluaisin festareille. Muuta en uskalla edes toivoa.

Luonne
Omistatko ärsyttäviä tapoja, joista haluaisit luopua? - Oon monta vuotta valittanut, että haluaisin oppia pakkaamaan ainoastaan kaiken tarpeellisen. Silti laahaan aina jäätävää tavaramäärää mukana. Vituttaa.
Luonteenpiirteesi, josta olet ylpein? - Olen luovuttamatta jopa silloin, kun se olisi täysin aiheellista. En vain anna periksi. Ikinä.
Onko luonteesi samantapainen kuin sisaruksillasi? - Ei. Olemme kuin yö ja päivä.
Oletko useimmiten huonolla vai hyvällä tuulella? - Riippuu, mikä miksikin lasketaan. Pyrin ainakin olemaan aika positiivinen, koska skeemat puuttuvat.
Oletko ujo? - Riippuu ihmisistä.
Jännittääkö sinua tietyt tilanteet? Jos kyllä, mitkä? - Keittiöt ja suihkut. Koskaan ei voi tietää milloin tekee oikein ja milloin väärin.
Oletko koskaan huonolla tuulella? Jos kyllä, minkälainen olet silloin? -Erittäin vähäpuheinen ja etäinen.

Kerro kolme positiivista asiaa luonteestasi:
1. Liian rehellinen.
2. Uskokaa pois, teen mitä tahansa rakkaideni takia hulluuteen asti.
3. Hyväksyn kaikki outoutesi (kunhan et ole ilkeä.)

Ulkonäkö
Mitä mieltä olet ulkonäön muokkaamisesta keinotekoisesti? - Kukin tehköön mitä haluaa, mutta onhan se ilman mitään erityisen mittavaa syytä vähän hassua.
Mihin vartalonosaasi ja kasvojenpiirteeseen olet eniten tyytyväinen? - Solisluut ja silmät.
... ja mihin vähiten? - .. Kaikki loput.
Kuvaile miesihannettasi! - Hajoan noin kymmeneen osaan aina, kun tätä kysytään. Teiniunelmiini juuttunut lapsi sisälläni edelleen odottaa sitä ruskeasilmäistä, anorektikkomaista ja pyöreäkasvoista pikkupoikaa, joka näyttää enemmän naiselta kuin mieheltä, kantaa käsilaukkua olallaan ja käyttää aikaa koreaan kampaukseensa vähintään puolisen tuntia aamuisin. Ainoaksi ongelmaksi muodostuu se, että miten näyttäisin itse poikaystävääni paremmalta edes joskus. Ei, unohtakaa mieluummin koko miesihanteeni ja keskitytään siihen henkiseen puoleen.
Kuka on kauneusihanteesi? - En edes yritä enää, en ikinä tule näyttämään kuitenkaan yhtä hyvältä kuin japanilaiset äijät valtavissa kermakakkumekoissaan.
Kuinka tyytyväinen olet ulkonäköösi asteikolla 1-10? - Fifty-fifty.
Onko sinulle tärkeää olla hoikka? - On.

Suhteet
Jännitätkö koskaan sosiaalisia tilanteita? Jos kyllä, niin saatatko sen takia vältellä tiettyjä tilanteita? - Saatan.
Minkälaisista ihmisistä et pidä? - Ahdasmielisistä, pikkumaisista, päällepäsmäreistä, hieman liian suulaista ja säälittävistä.
Tuntuuko koskaan, että joku haluaisi olla kanssasi vain ulkokuoresi perusteella? - Kyllä.
Vietätkö mielelläsi aikaa yksin vai oletko mieluummin ns. aina menossa? - Molempia tasapuolisesti.
Puhutko koskaan ihmisistä pahaa? - Ei minua kiinnosta puhua tarkoituksellista pahaa. Haluan puhua vain sen, mitä olen kokenut ja nähnyt ihmisten kanssa, joten jos joku on kussut nilkkaansa puheissani, on se todennäköisesti oikeastikin tapahtunut isommassa tai pienemmässä mittakaavassa.
Kuka on paras ystäväsi? - @zevryy
Uskotko, että jokaiselle on olemassa se oikea? - Ehkä.
Juimiiko, jos seurustelukumppanisi chattailee aktiivisesti sinulle tuntemattomien naisten kesken? - Intuitioni on niin herkkä, että se juimii vain silloin, kun alan aistia vaaran merkkejä ilmassa eikä puhutuista asioista haluta olla ehdottoman rehellisiä.
Minkälaisia ihmisiä ihailet? - Älykkäitä, realistisia, suorapuheisia, hieman pirullisia, oman tiensä kulkijoita, jopa erityisen aistiherkkiä luonnonlapsia.
Oletko enemmän ns. isän vai äidin tyttö? - En ole yhtään kenenkään tyttö, vain oman itseni herra.
Mitä ovat mielestäsi parisuhteen tärkeimmät asiat? - Luonnollisesti se, että antaa toiselle luvan ja kaikki avaimet satuttaa itseään, mutta luottaa siihen, ettei toinen tee niin - sitä kautta löytyvät myös rehellisyys ja arvostus.
Mitä piirteitä arvostat ystävässä? - Kykyä analysoida tilanne useammalta kantilta ja suorapuheisuutta.
Riiteletkö usein seurustelukumppanisi kesken? - Jos sellainen olisi niin tietäisin, koska riippuu täysin ihmisestä tuleeko riitoja vai ei.
Ovatko kaikki sisaruksesi sinulle yhtä tärkeitä? - Eipä paljon valinnanvaraa ole suotu.
Vietätkö paljon aikaa seurustelukumppanisi kesken? - ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.