IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!
Kello 8 kello alkaa pitämään helvetillistä mekkalaa, ja pakkohan siihen on herätä (voi perkele!). Noh, koulusta saatu vapaa lämmittää sen verran, että kyllä sitä voi nousta ylös ihan hyvillä mielen. Kahvia kuppi, perunat ja nakit naamaan, ja sitten kohti kuntalaa, jossa piti olla viimmeistään klo 10:00, mutta kaveri soittaa klo 9:43 "Täällä pitää olla varttia vaille, joten pistähän vauhti". Askelrytmi kohosi ja melkein juoksuksi se kääntyi. Paikalle nöyränä ja penkki läheltä ovea, juuri sopivasti rumpalimme vierestä. Yksi puuttui, joka oli ilmeisesti käy muualla kutsunnat, mutta oli siellä yksi ylimääräinenkin. Vanhat tutut nähtiin.

Sitten alkoivat kutsunnat. Ensin Iso-Mies paasas asioista (Kännykät kiinni, huomio!), sitten esiteltiin ihmiset, jotka huolehti tänään asioista, sitten joku Isompi Majuri aloitti puheenvuorollaan kertoen meille jotakin, mitä en enää muista tässä kohtaa. Sitten tuli Papin paasaus (Oh great), sen jälkeen tuli veteraanin puheenvuoro, jota sentään jaksoi kuunnella. Kaiken tämän jälkeen oli päivän paras kohta: KAHVITAUKO, jonka jälkeen aloitettiin 1. oppitunti.

Oppitunnilla, käytiin Hämeen sotilasläänin alueet ja palveluspaikat läpi, sitten käytiin myös läpi erikoisjoukot/osastot, jossa eniten kiinnosti SotilasSoittoKunta.
Sitten alkoi nimet läpi (onko tiedot muuttuneet? Ei.), lääkärin tarkastus (muutoksia? Ei.), puheenjohtajan haastattelu (Minnes tommonen hippi haluaa mennä? Riihimäellä, mutta haen vielä muualle) ja sitten kotiin kaverin kyydillä. Käteen jäi lappu: Viestirykmentti RIIHIMÄKI 08.01.2007 klo 18:00

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.