IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!

Päivä hyödyttömänä.Torstai 10.11.2005 20:50

Aamu alkoi väsymyksellä ja vääntäytymisellä kouluun fyysikan tunneille, jonka jälkeen ruokailu, jossa oli spinatskipiffejä, yum yum. Sitten matikan tunnille. Matikan tunnin jälkeen piti lähteä Lahteen tutustumaan AMK-koulutukseen, mutta auto oli niin täynnä, ettei voinut sanoa muuta kun, että "Minä jään."

Sitten olikin englannintunti, uskonto. Äidinkielen tunnin ajaksi menin kotiin kahville, kun ei nappaa, ei nappaa. Viimeiset tunnit olivatkin sitten musiikkia, joita ei halua koskaan missata.

Kotiin päästyäni kummastukseksi oli meillä imurikauppias esittelemässä ElectroLuxSux -valikoimiaan, koska Electrolux-asiakkaita ollaan, niin luonnollisesti tulee tarjouksia. Tosin onhan meidän imurikin jo yli 20 vuotta vanha, siis vanhempi kuin minä, tink aye. 1430 e üüber-imurista tuntuu kovalta hinnalta, mutta kaveri näytti ammattilaisen elkein ettei tää oo mikkää normaali imuri, joten kaupat lyötinhin lukkoon. Nyt tuolla äiti innoisaan kokeilee uutta imuria, joten tämmönen päivä tänään. Toivotaan, että huominen on parempi kuin eilinen.

Itse olisin käyttänyt rahat aivan johonkin muuhun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.