IRC-Galleria

Akohh

Akohh

a.k.a. Saint Grobian

Selaa blogimerkintöjä

Lärvipisteet.Tiistai 16.09.2008 00:36

Törmättiin tässä taannoin kaverin kanssa ongelmaan. Sunnuntaina kun yritettiin selittää toisillemme et kuin kännissä oltiin oltu lauantaina, oli vähän vaikeaa hahmottaa kuitenkaan kuinka kännissä toinen oli ollut. Siispä kehitimme asteikon, jonka mukaan jokaisen suomalaisen miehen tulisi elää. Tässä tulee teille Suomen kansalaiset, Lärvipisteet. Kaikki oikeudet pidätetään ja viedään leivättömän pöydän ääreen. Homman nimi on seuraavanlainen. Sen kyl piti olla aina et homman nimi on hammond mut se olikin sitä ELP-aikaa. Siis. Pisteitä annetaan sen perusteella kuinka sekaisin yksilö (mies) on. Asteikolla 100 tarkoittaa hengenahdistusta ja kuolemaa, joten 100 pistettä voi saada vain henkilö joka on kuollut viinaan. Maksa poksahtanu. Kulaukset kulauteltu. Todellinen legenda. Asteikon toisessa päässä sitten on 0, joka tarkoittaa sitä että olit selvinpäin. Haha! Homo oli kuskina. Annetaanpa esimerkkejä tilanteista ja niille annettavasta pistemäärästä.

:20 Pistettä: - Olit melko juovuksissa. Sammalsit ja yritit kävellä takaperin kun etuperin ei onnistunut. Autossa vittuilit kuskille ja käskit sen ottamaan turvavyön pois ja ajamaan sataakuuttakymppiä. Muuten uhkasit nimitellä sitä nössöksi. Baarissa kaikki naiset olivat nimeltään Marja-Liisoja. Aamulla krapula lähti kaurapuurolla.

:40 Pistettä: Olit ihan helvetisti kännissä. Puheestasi ei saanut mitään selvää ja kuolasit poskellesi. Oksensit kebab-ravintolassa pitsasi päälle ja kaadoit kaljaa kuskin Nissanin syyläriin. Baarissa kaikki naiset olivat nimeltään Pirkkoja. Aamulla krapula lähti lusikallisella epo-hormonia ja runkkupaskalla.

:60 Pistettä: Olit aivan vitusti liikaa kännissä. Et puhunut mitään vaan myhäilit jotain ruotsalaista lastenlaulua. Silmäsi verestivät ja paskansit housuusi kuskin Nissanin takakontissa. Baarissa kaikki naiset oli nimeltään Tatjanoita. Aamulla heräsit naapurin polkupyörän vierestä toisen naapurin sängystä. Krapula lähti korjaussarjalla ja liimanhaistelulla.

:80 Pistettä: Vittu että olit ylitukevassa tuubassa! Hullu! Konttasit pitkin kaupunkia käsiraudoissa perse paljaana ja pureskelit samalla omia kalsareitasi. Baarissa kaikki naiset oli nimeltään Huoria. Jopa tarjoilijatar. Varoitit poliiseja ufomiehistä ja sinut elvytettiin kahdesti. Putkassa lauloit Madonnan hittibiisejä ja hakkasit tattiasi punkankylkeen. Aamulla kun pääsit ulos pyörryit kirkkaaseen auringonvaloon. Sinut elvytettiin taas kahdesti. Krapula lähti viikon etikkadieetillä ja persposkeen ilmestynyt "Jaska"-tatuointi kirurgisella toimenpiteellä.


Tänään kuunneltua:

Goblin - Suspiria

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.