IRC-Galleria

Aliis-

Aliis-

Beautiful dreams.

Niinhän se menee. <3Keskiviikko 13.01.2010 00:26

Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat.
Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee sitä.
Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.
Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.
Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Mutta muista et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa. Hän on rakastanut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Mutta jos hän rakastaa sinua nyt, niin millä muulla on väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule olemaan koskaan täydellisiä. Mutta jos hän saa sinut nauramaan, koska joudut miettimään kaksi kertaa ollaksesi ihminen ja tekemään virheitä. Pidä hänestä kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.12.2009 21:27

Aaaaa, mä oon sekoamassa! Tuli hirveä hinku jouluhömpöttää! Ja mä oon AINA inhonnut jouluhössötystä. Nyt haluisin OMAN KÄMPÄN, jonka vois laittaa joulukuntoon! Kuusi, pikkutonttuja, enkeleitä, joulunpunaiset verhot ja ja ja..! Tahdon!

Taidan oikeasti olla sekoamassa pahasti. :D

Diipadaapa, oon hyvällä tuulella kovasit. Vaikka olinkin maailman turhimmalla luennolla istumassa, vain jotta saisin referoida sen puheviestinnän opettajalle todistukseksi siitä että olen ollut siellä. Turhaa!

[Ei aihetta]Perjantai 27.11.2009 15:19

Tänääntänääntänään! Seraphiel @ Ravintola Musta Härkä. JES. Pitkästä aikaa pääsee pitämään hauskaa! Diipa daapa. Kofeiinia vaan ensin, että jaksaakin! Mate kuulostais esmes hyvältä!

Diuudau. Poinks.

Mii ruulz!Perjantai 20.11.2009 18:07

Diipadaapa. Failasinpa sitten ensimmäisen kokeen ikin. :D Luentokuulustelusta 2½ pistettä kymmenestä. Ei ihan läpi... Maanantaina uusintaan, hiiohoi. Eli vkl täynnä lukemista, jes. Ja mä kun aattelin, että kerrankin ois ihan vapaata. Ei sit.

Kohta töihin. Ei vois vähempää kiinnostaa.

Saa sit nähdä, miten nää kaks muuta luentokuulustelua. Eka tän päiväsistä varmana läpi, mut toka meni musta HUONOMMIN kuin tuo ihan ensimmäinen (jonka repuutin). Hups. Kai sitä pitäs vähän panostaa. :D

Tylsääkö?Tiistai 17.11.2009 17:53

NYKYHETKI
Avonaiset msn keskustelusi? - Onhan niitä.
Kuka ihminen on sinua lähimpänä tällä hetkellä? - Lähimpään on matkaan varmaan ainakin kymmeniä metrejä (uskoisin), mutta vaikkaisin että isi se on.
Oletko onnellinen? - Mh, yllättävän!
Surullinen? - Sitäkin kai jotenkin, mutta hyvin vähäisesti.
Masentunut? - Vasta kun tulee pimeää..
Tylsistynyt? - Nautiskelen ennemmin. <3
Missä kännykkäsi on? - Jonnekin sen nakkasin kun tulin sisään. Sen PITÄIS olla latautumassa.
Mikä esine on vasemmalla puolellasi lähimpänä? - Verho.
Katso taaksesi, mitä näet? - Siellon seinä, tiedän katsmattakin.
VIIMEKSI
Milloin viimeksi joku kielsi sinulta jotakin todella tärkeää? - Jotain tärkeää? Harvemmin multa mitään kielletään. Saati sitten tärkeitä asioita. o.o Okei, kultaa en kuulemma saa purra. Liian kovaa.
Milloin viimeksi ryyppäsit itsesi konttauskuntoon? Ulottuvuusbileissä tuossa ... puolisentoista kuukautta sit? Alle? :D
Milloin viimeksi olit niin vihainen että olisit voinut lyödä? - On siitä aikaa. Joku vuos. Ei ihan.
Milloin viimeksi lähetit tekstiviestin tärkeälle ihmiselle? - Ehkä joku tunti kaks sitten.<3
Milloin viimeksi haukuit jonkun pystyyn? - <3 (A)
Milloin viimeksi olit kateellinen jollekin? - Aina mä vähän olen. Tai no, kateellinen on väärä sana. Joitain ihailen ja toivoisin sit, että itse oisin yhtä ihailemisen arvoinen. Eh, selvää? :D
Milloin viimeksi oksensit? - En muista. o.o
Milloin viimeksi kävelit käsi kädessä? - Ewwwwäää. En muista? Jos siis pitää muistaa kävelykävely? Ehkä eilen saatoin. Tai saatoin olla kävelemättäkin. Mut ainakin pidin kädestä!
Milloin viimeksi söit jonkun kanssa ulkona? - Lasketaanko sitseily? Jos, niin torstain.
Milloin viimeksi lauloit? - Tuossa automatkalla kotiin!
Milloin viimeksi vannoit ettet enää koskaan tee jotakin? - ... Ulottuvuusbileiden jälkeen. :D
Milloin viimeksi itkit silmät päästäsi? - Tänään itkin viimeksi, mutta ei mun silmät tippuneet kyllä vieläkään. o.o
ONKO
joku ihastunut sinuun? - Mh, toivon.
joku särkenyt sydämesi? - Khyl!
joku ystäväsi pettänyt sut? - Periaatteessa.
joku kehunut ulkonäköäsi? - Joo!
ollut mukava päivä? - Nooo... Kaikki menny vituilleen. Kai sitä kivaksi voisi sanoa. :D
sulla paljon kavereita? - Melko.
kivaa? - No... Jaa?
OLETKO
koskaan vaatinut keneltäkään anteeksipyyntöä? - En itseasiassa tiedä. Tai muista.
koskaan hävennyt ketään kaveriasi? miksi? - Kai mä joskus oon, nyt vaan ei tuu mieleen tilanteita. :D
ostanut alaikäisenä alkoholia? mistä? - Enkuissa kävin pubissa jossain kohdin alaikäisenä. Kai se lasketaan!
tajunnut tänään jotain uutta? - ... En kai. Paitsi ehkä sen, että ikinä ei sais lähteä ajelemaan minnekään uuteen paikkaan ilman navigaattoria.
kaivannut tänään jotakin? - Kokoajan. <3
lyönyt/läppäissyt vastakkaista sukupuolta? - Oon.
särkenyt jonkun sydämen? - Luulen.
oletko itsevarma? - Riippuu.

Numeroita!Torstai 22.10.2009 12:09

Sain taas puhelimen huollosta, nyt ei ole kenenkään numeroita... Taas. :D Eli ihmiset hoi, laittakaa vaik viestillä nimenne mulle niin saan numeroita ylös?

.Keskiviikko 07.10.2009 21:24

Hemmetti. Nyt alkoi hiuksien kasvattaminen. Ei ihan pitkäksi, mutta pidemmäksi. Pitäkää ihmiset mut tässä suunnitelmassa! Älkää päästäkö leikkelemään hiuksia lyhyeksi! Jookosta? :D

Uusi galtsu, jei.Tiistai 06.10.2009 20:00

Oho, tämähän on muuttunut. Laitoin jo ylläpidollekin palautetta, että aivan hirveä. Nyt kun olen selaillut tätä hetken verran ja huomannut, ettei tämä olekaan aivan hirvittävän epäselvä, alankin pikkuhiljaa tykätä tästä. Blogin parannuksesta plussaa! (Tai no, ainakin blogin ulkoasun parannuksesta.)

Mutta juu, täytyy varmaan totutella tähän jokunen hetki. Ei tämä niin karmaiseva ole kuin pelkäsin uuden version olevan. Sentään maltilliset värit! Hiphiphurraa!

Oikis, here I come!Maanantai 20.07.2009 15:09

Hehkutan nyt täälläkin, kun hehkuttamisen makuun olen päässyt. Oikiksesta tuli justiin kirje, että mut hyväksyttiin. Pisteitä 51, raja 50. ;) Vallan tarkalleen sopivasti osasin!

Nyt sit ei tarvitse muutaman seuraavan vuoden suunnitelmia pahemmin miettiä! Opiskelu kutsuu taas! Parhautta!

[Ei aihetta]Lauantai 18.04.2009 02:24

Musta tuntuu, että oon kaksi kuukautta myöhässä.