IRC-Galleria

Ohhoh.Perjantai 22.09.2006 18:52

Suomalaisia täältä löytyy kyllä jatkuvasti lisää. Pari aamua takaperin kämppikset kertoi ihan innoissaan että paikalla oli ollut pokeria pelaamassa suomalainen poika, Häikhi. Eilen sitten nähtiin ja saatiinpa Heikki-poika suostuteltua kanssamme vielä GUU:llekin. Mulla ei ollut Freshers' Passia mutta räkäleimatyyppisellä ratkaisulla siitäkin selvittiin. Ihan oli rattoisa ilta, tosin bileet vähän kuivui kasaan takaisin Muranolle päästessä. Ehkä tänään paremmalla onnella, on kuitenkin perjantai. Mutta tosissaan, kyllä minä sitten ihan aikuisten oikeasti meinaan keskittyä siihen opiskeluun kun lukukausi vain alkaisi..
Todella hassua muuten että näin viikon oleilun jälkeen saan jo ruveta katsomaan lentolippuja jouluksi ellen halua maksaa itseäni kipeäksi. Kaikki Onnelaan sitten 15.12! Eikö, eikö?!
Niin ja sen UK puh liittymän hankin eilen. Soittaa saa, tekstata saa, ei se paljon kalliimpaa oo ku Suomeen. Myyjänä toimi oikein mukava ja vahvaa murretta puhuva HEVARI. Hassu yhdistelmä mun mielestä. Siis sen olemus ja puhetapa. Ja nyt, suihkuun ja keittämään perunoita.

PS. Joku taatelin tanskalaislikka kehtasi eilen väittää ettei Suomen kuuluis olla osa Skandinaviaa. Hankkiutuisi hoitoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.