IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 01:29

No niinhan siina kavi etta jatkoiksi meni:D. Siis sillon viime torstaina. Taman viikon olen ollut hyvin kiltti tytto ja rampannut vain yliopiston ja kampan valia.
Meidan kamppa on siis East Endissa, siita taisin aiemmin jo mainitakin, suurimmaksi osaksi tasta syysta olen nahnyt tahan mennessa jo enemman Glasua kuin koko viime vuonna yhteensa! Tarkoitan etta viime vuosi oli kuitenkin vahan sellaista ettei sita tullut kierrettya kuin West End (jossa kaikki on tuhottoman kallista) ja itse keskusta, jonka kaikessa naiiviudessani uskoin kasittavan paa-asiassa vain muutaman kavelykadun. How silly of me.:D Nyt tuntuu etta sita loytaa jatkuvasti lisaa. Markkinoita, kirppareita, ostoskeskuksia... joista ei ollut hajuakaan viime vuonna! Uskonpa etta Glasgow alkaa taas pikkuhiljaa parantaa pisteitaan mielessani. No ei nyt edelleenkaan niin paljoa etta tanne loppuiaksi jaisi, mutta yhtakkia seuraavat lahes kolme vuotta nayttavat huomattavasti valoisemmilta:) Ei silla etta sita olisi pahallaankaan koskaan ajatellut mutta valilla vain tulee olo etta, okei, tama on nahty, minne seuraavaksi?:D
Kamppiksen kanssa oli tanaan oikeastaan ensimmainen riita. Ei sekaan huutoastetta saavuttanut mutta kun yleensa jos jotain pahaa meinaan suustani paasta niin nielen sen ja lasken kymmeneen, no.. talla kertaa ei ihan niin:D Siitakin selvittiin kuitenkin parin tunnnin mykkakoululla, pisti vaan niin arsyttamaan monet kasaantuneet pikkuasiat.
Ach ja, nyt meilla on myos lankapuhelin (nettia ei vielakaan), eika siis vaan linjoja, vaan puhelin. Siina toivossa jos vaikka suomen lankapuhelimesta tanne lankapuhelimeen ei olisi niin tuhottoman kallis.. Totta puhuen, sen ostosta voidaan syyttaa Britannian byrokratiaa. Eilinen meni niin tuhottomassa v*tutuksessa soitellen eestaas kahden eri yhtion valia koska jouku taukki ei osaa hommaansa. Ei edes ottaisi niin paljon paahan jos kyse olisi jostain omasta mokasta, niinkuin taman 15kg:n paketin kanssa jonka lopulta jouduin hakemaan itse tuolt puolt jokkee ja raahaamaan bussissa kotiin. No itse asiassa sekin oli vain puolimoka.. Kahdessa kohtaa luki osoite mihin pitaisi paketti saada ja toiseen oli pistanyt yhen vaaran numeron. No, kertyipahan taas lisaa kasilihaksia.:D Bussikuskien ilmeet vaan oli huvittavia kun astelin bussiin paa hadin tuskien nakyen laatikon takaa:D..
Olisikohan tassa taas kaikki talla kertaa. Ens kertaan mennessa lupaan etta myos jotain mielenkiintoista on tapahtunut!
xxx

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.