IRC-Galleria

AngelGirl84

AngelGirl84

Absolutely no decorum whatsoever baby...
Minut haastoi soulis....prkl..

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

(tosi asiassahan minulla ei ole MITÄÄN outoja piirteitä)

1. Kulutan suihkussa, hyvinkin usein, helposti jopa tunnin!! Paikkani rentoutua ja meditoida. Suihkussa onnistuu kaikista lähimmäksi päästä hetkeksi eroon ympäröivästä maailmasta. Vedenkohinan alla on saavuttamattomissa. :)

2. Teen lempi TV-sarjoilleni jatkoa päässäni...jatkuvasti..Kaitpa sitä voi fantasioinniksikin kutsua mutta enempi se nyt on tarinoiden hahmottelua..Hahmot vaan ovat lainattuja. Mutta se outous piileekin siinä että minulla ne pyörivät mielessä lakkaamatta..ellen siis joudu keskittymään johonkin oleelliseen.. :)

3. Joskus minusta on hauska tarkkailla kaupungilla kävellessäni vastaan tulevia ihmisiä ja miettiä mistä he ovat tulossa ja koettaa arvata minen he ovat menossa,mitä "ryhmää" he edustavat,mitä ammattikuntaa,ja koettaa jopa arvuutella mitä he mahtaisivat mielessään miettiä. Havainnointi on kivaa! Kokeilkaa.. ;)

4. Alkaa omituisuudet loppua......hmmm....Pidetäänkö äidinvaistojen heräämistä omien kissojeni kohdalla omituisena...kyllä varmaan. =)

5. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on kaksosille (horoskoopiltaan) tyypillinen luonteenpiirre....Ailahtelevaisuus...Tunnin ensimmäisellä puolikkaalla saatan innosta puhisten höpistä miten aion nyt muuttaa elämäni ja lähteä vaikka siltä seisomalta lentokentälle ja sieltä vaikka Timbuktuun työskentelemään.Ja itsekkin vielä uskoa tähän...Seuraava puolituntinen sujuukin sitten realistisen maalliseen sävyyn selvitetyissä mahdollisen sijaisuuden saamisesta ihan täällä koti nurkilla joka tietenkin valitettavasti vaikeuttaisi opiskelua mutta kun rahaa on pakko ansaita...Ja kun seuraava tunti syöksähtää käyntiin olen minä taas vedossa..mahdollisesti selittämässä esim. kuinka seuraavaksi muutan naapuri kaupunkiin ja kuinka elämä jälleen muuttuu... :DDSiinähän nuo olivat...ja nyt saankin jäädä odottelemaan valkotakkisia miehiä ovelleni..

Haastan: Ja huomasin juuri etten löytänyt kuin yhden ystin jolla on päiväkirja ja jolla ei tätä haastetta vielä ole.....Päiväkirjattomien onni! :D
Joten....Vahinko kiertää vain

Locke:lle ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.