IRC-Galleria

Angie-

Angie-

neiti takkutukka lumpeenkukka

Fffruuuum! Jihaaaaaa! :DKeskiviikko 14.01.2009 04:07

Oi että. Olipa huippu päivä. <3

Ekaks moottorikelkkailemaan jäälle ja Rukan metsiin pariksi tunniksi. Oli vaan ihan huippua. Sai painaa kaasua ihan hulluna. Onneks tytöt pakotti miut mukaan :) (kiitti teille) Oli hyvä sääkin (eiliseen verrattuna) ja kelkkahan kulki vauhdilla. Aluks hieman jännitti kun en oo ennen kokeillu mut yllättävän helppoa se kuitenkin on :) Miulle sanottiin et siihen jää koukkuun enkä uskonu, mut nyt uskon kyllä heti, nimittäin niin siinä kävi *Tahtoo uusiksi*

Sitte mentii leikkimään vielä lisää hengillämme, kiivettiin sitten pirun kirkon "vuorelle" Heh, pieni ´viaton´ tunturin nyppylä/mäki, melkeen pystysuoraa jäistä ja kivistä seinämää pitkin ja kohdat missä ei ollu kalliota, oli sitte vyötärölle asti lunta ja sehän upotti mukavasti joka askeleella (Voitte siis uskoa et ainaki viis ylimäärästä kiloa karis tässä urheilusuorituksessa) Myöhemmin kuulin että sinne on kiellettyä kiivetä, koska joku oli vissii delannu siellä. Se kyl olikin aika itsemurhaa, mut pitäähän elämässä jotain extremeä olla;)

Tottakai tällaseen ulkoilupäivään kuuluu myös syödäkkin ulkona, paistettiin makkaraa (tikun päässä) "laavulla" (heh, keskellä rukan "keskustaa") (ja siinä ne karisseet 5 kiloa tuli jo takasin, melkeen jopa tuplana.)

Sit saunaan ja tällasena perus nörttinä (niiku mie oon *hahhahh*) oli pakko tulla koneelle sen jälkeen viel ja tähän sitte jumiuduin. Nyt alkaa vaan silmäluomet tuntua niin tuskasen painavilta et pakkohan se on mennä nukkumaan.

Hyvää yötä.

Ja huomenna Kuusamosta ostamaan kengät ja sitten loppupäiväksi snoukkaamaaaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.