IRC-Galleria

Ihana elämä <3Maanantai 07.11.2005 18:32

Onkohan mulle tulossa joku keski-iän kriisi ton 19 vuoden lähenemisen myötä kun mielialat heittelee lattiasta katton läpi taivaisiin ja takas..? No väliäkös sillä, nyt ollaan taas taivaassa, jo toista päivää peräkkäin!

Tämän päivän iloarvoa ei kyllä yhtään nosta kauhean väsynyt olo, mutta ei se näköjään sitä laskekaan..! Oon aamusta asti ollu tajuttoman väsyny, mutta lumesta heijastuva valo on saanut pysymään hereillä. Yksi fakta mikä tekee päivästä muita paremman on numero 7. Tänään on taas kerran seitsemäs päivä ja mikäköhän mahtaa olla mun lempinumero? :) Ei mitään hajua mistä se johtuu, mutta se on ollu mun onnennumero siitä asti ku muistan mitään ajatelleeni.

Tässä muutama päivä sitten sain kaveriltani mailin, joka kertoi musta syntymäajan perusteella kaikkee kivaa, pakko jakaa kaikkien kans ku on niin osuva :/ :P heheh

Jalava (jalomielisyys) — viehättävä hahmo, aistikkaat vaatteet, vaatimattomat pyynnöt, hänellä on tapana olla antamatta anteeksi virheitä, hilpeä, tykkää johtaa mutta ei totella, vilpitön ja luotettava kumppani, tykkää tehdä päätöksiä muiden puolesta, jalomielinen, avokätinen, hyvä huumorintaju, käytännöllinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.