IRC-Galleria

Nyt ottaa päästäPerjantai 18.11.2005 23:21

Kirjotusten tulokset tuli... enkku jäi parilla pisteellä tavotteesta ja ruottissaki menetin ällän vaan kolmella pojolla..! :/ Harmittaaa! Noh, ehkäpä sillä ei oo tulevaisuudessa niin suurta merkitystä et mitä noihin papereihin saa. Ei se tuu yhteen pisteeseen kaatuun! Ranska on kuites pakko kirjottaa ku on sen kans jo melkeen 8 vuotta paininu välillä paremmalla, välillä huonommalla menestyksellä... eiköhän mut vielä jonain päivänä palkata siitä uurastuksesta! :)

Tänään oli myös aika järkyttävä sekoilu etiikan esitelmän kanssa, ei oikeen millään meinannu onnata aluks (esitelmä ei ollut nähnytkään valmista vielä klo 8.00 tuntia ennen starttia), mut tosi hyvin meni! Saatiin kehuja ja oltiin vakuuttavii...Ollaan Tomin kaa parhaita, jee! HYVÄ ME! Okei joo...on Anna ja Erikaki iha hyviä :/ Jos kiinnostaa eettinen pohdinta kuolemasta niin saa kysellä ja keskustella, vastaan tästä päivästä lähtien mielelläni! x)

Nyt nämä lähtee kohti Mamsun syndejä, HYVÄ MAMSU!! 18 tuli vihdoin täyteen! Vihdoinkin laillisesti baariin! ;) Bilebilebile! Ja aamulla töihin kl. 8.30, jes... tais jäähä tivoli väliin tällä kertaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.