IRC-Galleria

DatanaamaaaTorstai 28.02.2008 13:12

Datanaama, Datanaama, Datalaama, Laamanaama, LaamallinenData, Oh noes.

Wad.

YattaaPerjantai 22.02.2008 15:45

YattaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa
AaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa!

Ei siis mitään.

Haluaako joku tarjota mulle pullan ? ;>

TanssinLauantai 16.02.2008 01:23

Tänään minä tanssin, olenpa helvetin väsynyt ja huomenna iloisesti niinq traconiin yay.

Väsymys viiltää nuppia, ja mä maksan kovaa velkaa kunnes kerran saan mä nukkua.

Tänään mä tanssin.Perjantai 15.02.2008 10:07

Tänäänhän minä tanssin koskarissa 2lta wanhojen tansseja yattaa ja tykillä tosin ei kahdelta.

Ystävänpäivän TarinaPerjantai 15.02.2008 01:20

Kerran oli Ninjanainen, hän oli muodokas koska kaikki ninjat ovat muodokkaita ja niillä on tiukat pebat, niin tuo ninjanainen tai ainakin niin tarina kertoo, kukaan ei ole nähnyt ninjaa ja elänyt sen jälkeen.

Kuten kaikki tietävät Ninjat ja merirosvot ovat ikuisia arkkivihollisia keskenään, huonotapaiset merirosvot ja hiljaiset ninjat olivat sotineet siittä asti kun aikaa oltiin alettu laskemaan.
Eräänä päivänä, se oli iloinen päivä ainakin ninjojen mielestä koska oli aurinkoista ja oli paljon varjoja ja muut vartijat olivat enemmän ulkona kuin sisällä nauttien auringosta, ninjat siis pääsivät helpommin sisään ja pääsivät murhaamaan kohteensa.
Ninjanainen meni khuulisti puusta puuhun, puusta puuhun niin puusta puuhun kun sitten sattui näkemään nuoreen todella todella komean nuorukaisen makaavan järvenrannalla, normaalisti ninja olisi tappanut ihmisen jolla olisi edes ollut mahdollisuutta nähdä häntä, mutta Ninjanainen oli rakastanut! Ja hoivasi tuon nuorukaisen kuntoon, nuorukaisen herättyä hänen ensimmäiset sanansa olivat "Arr Nainen" ja sitten ninja tajusi että VOI EI sehän olikin merirosvo mutta silti hän ei voinnut tappaa nuorukaista, merirosvo katsoi häntä ja tajusi itse rakastuneensa ninjaan!

Ninja ja merirosvo viettivät VILLIN yön rakastaen, ja sitten ninja palasi klaaninsa luokse ja merirosvo vaelsi satamaan etsien uuden laivan.
Ninjanainen oli raskaana ja tietäen että se huomattaisiin ja koska hän ei ollut tehnyt sitä luvalla niin hänet teljettäisiin tyrmään ja kiellätäisiin olemasta ninja, ja kun lapsi syntyisi he tajuaisivat sen viellä olevan merirosvon lapsi! ja nainen joutuisi tekemään harakirin tai seppukun.
VOI EI!

Sateisena päivänä ninjanainen oli lähtemässä tehtävälleen, kun kuuli metsästä MYLVINTÄÄ ja erotti niiden joukosta "ARR AHOY YA BILGE RATS!" ja merirosvot olivat keksineet ninjonen piilopaikan, hänen merirosvo poikansa oli tullut pelastamaan hänet!
Monen päivän taistelun jälkeen oli jäljellä vain yksi ninja ja yksi merirosvo, nuo rakastavaiset, ja niin syntyi ninjamerirosvolapsi maailmaan ensimmäisenä maailmassa!

Niin merirosvo lähti kebabille vihdoin naisensa kanssa iloisina, mutta mitä tulisikaan kun lapsi kasvaisi! ja ninjojen ja merirosvojen sota käytäisiin uudestaan! kumman puolen valitsisikaan tuo ninjamerirosvo, ninjat vai merirosvot!

Yarr <3 tämä ihana tarinainen on omistettuu #muumilaakso:lle

Huom todella tylsää, ystävänpäivän tarina!

Wanhus.Torstai 14.02.2008 22:42

Huomenna on wanhojen tanssit oh my good!
In america children are suffering and such.

Tanssin niinq huomenna.
Ja vaikken erikoisemmin välitä ystävällisestä päivästä niin kyseistä päivää kaikille.

Kansa olette lihavia!Tiistai 12.02.2008 21:35

Olette lihavia porvarisikoja koska vain kyyläilette kuviani ja päiväkirjojani ettekä kommentoi minulle että tuntisin itseni suosituksi! onko tämä nyt sitten reilua en saa tuntea itseäni suureksi ja mahtavaksi vaikka sellainen olenkin, ihan näin nöyrästi sanottuna! kansa syökää jäätelönne loppuun ja vasta sitten kakokaa kiviä!

Jou.

Miitä mitä.Maanantai 11.02.2008 01:51

Ninjat ovat aina varjoissa, ja niitä ei voi nähdä ninjat ovat siis periaatteessa näkymättömiä, mutta koskettelevatko ninjat itseänsä ikinä pimeässä, onko se fakta vai ei. Voivatko he yleensäkään, onko se äänetöntä vai pimeää ja jos he koskettelisivat niin tapahtuisiko oikeasti vai tapahtuisiko sen seurauksena jonkinlainen musta-aukko joka tuhoaisi planeettamme oh my.

MAH SINGING STAHFFF CAME!Torstai 07.02.2008 23:04

Ne on niinku nyt AUTOTALLISSA ja ne niinq toimii ja oon iloinen hai oon iloinen hai, lallati laa lalaalaalaaa!

Woohoo!

AND I WELCOMMME TOMORROW HAPPALY!Torstai 07.02.2008 00:12

NIinq tänään kamat on niinq postis, huomen niinq ne on tääl sit oon niinku jee! mut sit tulee niinku sienipäinen postitäti varmaan ja sanoo "your PA-stuff is in another country fak dat"

Niin eli laulukamat ovat postissa odottamassa ja huomenna haen ne ja olen iloinen, iloinen kuin kentti!