IRC-Galleria

Seikkailu tampereella.Torstai 28.05.2009 18:18

Saavuimme tampereelle katsomaan tule hissiin -festareille.
Oli mukavaa osallistua freezeen, mp3leikkiin ja muutenkin ryöstää tykin kitara ja mennä Rassen kanssa katusoittelemaan, vaikka olikin badspottos tai muuten vain antininjaa.

Oli mukavaa nähdä tuttuja, ja muutenkin pääsi taas tajuamaan asioita out-of-pori ja näinpä sitten muutenkin todella harvinaisia tuttuja jota ei ollut nähnyt vuosiin.

Ulala le fafa.

Niin käy joskus.Perjantai 22.05.2009 05:10

Missä se väinö on?
Bwak bwak.

Pokemon ei kelpaa :<Tiistai 12.05.2009 19:09

Pokemon ei kelvannut oletuskuvaksi :<<

Aamuinen.Keskiviikko 06.05.2009 17:26

Aamulla herätys oven pimputukseen, nouseminen pelkissä sydän boksereissa ylös.
Tiesin kyllä että Sanna olisi tulossa mutta Sannan piti tietää että ovi on auki joten menin sitten avaamaan oven.

Ovella oli kaksi kristitystä uskosta kertovaa miestä jotka minut nähdessään alkoivat vähän hymyillä, ilmeisesti pokkaa pidellen. Pitkä tukka naamalla ja sydänbokserit ja muutenkin iloinen tervehdykseni varmaan sydäntä sykähdytti.

Thrustworthy Tuesday.Keskiviikko 06.05.2009 05:26

Ostin tänään kaikkea muikeaa, ehkä saatte pian kuvanäytteitäkin hähäähäähää.

Hui kauhia!Torstai 30.04.2009 00:16

Eilen reenattiin dyydejen kaa ekaa kertaa, ja tänään oli sitten esitys.
Dio:n - holy diver vedettiin, omasta mielestä ei mitenkään superisti mennyt että haki paikoitellen, mutta kuulemma meni silti hyvin.

Travel through ninjaland.Tiistai 28.04.2009 06:20

Ninjaland aye!

Espoossa oli veikeää.

AWWSSUUUUUUUMLauantai 11.04.2009 06:57

Oli hyvä keikka vaikka kyllä liikaa uutta kamaa soikin, en valita oli kivaa ja oli mukavaa yhteyttä bändin jäsenien kanssa.

Hauskaa oli esimerkiksi: rytmikitaristi katsoi minuun näytin peukkua ja hän näytti takas, sanoin hänelle äänettömästi awsum ja hän sanoi vielä silmiin katsoen "yeah" se oli sitä kommunikaatiota.

Ja kivaa että ghostikin soi.

blöb.

Ja nyt kun sitten heräs vihdoin niin on muuten niskat aika kipeet jee-e.
Mut paita päällä ja kurkkukipeenä nyt esitykseen! fSDDa

MACHINAE SUPREMACYPerjantai 10.04.2009 17:14

Tänään katselemaan sitten sitä om nom <3

Taas näin mielenkiintoisia unia täytynee kirjoitella kun tulee mieleen.

Ja Antibanaani mini-meet yarr.

Machinae YARr.

Maailmanloppu Awsum.Tiistai 07.04.2009 16:00

Näinpä tässä mahtia unta.
Maailma oli vähän niinkuin loppunut ja me selvinneet ihmiset sitten olimme ilmeisesti jonkinlaisessa luostari/kirkko tyyppisessä rakennuksessa joka oli aika rapistunut ja aika räjähtänyt.

Ihmiset sitten söivät sielä ja huomasimme että pitäisi päästä pois rakennuksesta, oli vähän epäselvää mitä sielä oikein tapahtui.
Huomasin sitten että ihmiset kiipeilivät seinää pitkin meneviä rikkinäisiä portaita selkä seinää vasten josta tietysti aina välistä ropisi paloja irti ja tietysti aika selvää että jos putoaisi niin kävisi huonosti.

Todella moni kiipesi niitä pitkin ja tietysti noin korkeimmalla kohdalla yksi persoona tippui aivan ylhäältä ja pamahti lattialle aika rikkinäiseksi.

Itse sitten tietysti egotakseni oli pakko mennä ja todeta että hei olen hyvä ja mennä, moni oli jo perääntynyt siinä vaiheessa.

Se oli ilmeisesti ainoa reitti mistä oli tarkoitus tiputtaa köysi jotta pääsi kiipeämään jotain ikkunaa pitkin sitten pois ne alhaallakin olevat.

Näin sitten kun olin korkeimmalla kohdalla sitten kuinka yksi duude meni sielä joten sitten vähän nopeuduin ja olin siinä pahimmassa kohdassa että noniin tosta vaan rennosti ylös ja BAM tietysti tipahdin sieltä alas, se oli hieno kuva tippua sieltä kumminkin tipuin jaloilleni, tuntui vain että paikkoja murtui muttei murtunutkaan sitten lähdin egona kohti rappusia uudestaan todella vaivalloisesti ja hitaasti liikkumaan kumminkin ilman kipua vaikka liikkuminen oli kuin olisi luita rikki.
Sitten kun olin juuri alkamassa taas kiipeämään niin tuli huuto että noniin syömään kaikki sieltä linjastolle ja kiivetään sitten tosta ikkunasta, joku oli onnistunut kiinnitämään sen narun.